Леле сега видов. Кај состојки, пишува само кикирики. Значи ни сол, ни зејтин, ни ништо, само кикирики. Затоа мене не ми се разликува вкусот, јас не дека очекував некој револуционерен вкус али ете зошто било идентично.Купив мала тегличка колку да пробам. Го пробав со лажичка, значи не на леб. И појше од една лажичка мала да изедам нема шанси, многу е јако. Ми има вкус исто ко кикирики да јадам, само истопени. Никаква промена во вкус. Не дека не ми се свиѓа ама па и не ми е омилено јадење.
Препорака , калорична додуше :Леле сега видов. Кај состојки, пишува само кикирики. Значи ни сол, ни зејтин, ни ништо, само кикирики. Затоа мене не ми се разликува вкусот, јас не дека очекував некој револуционерен вкус али ете зошто било идентично.
noobАуф баш купив пред некој ден, ептен ми правеше мерак кога ќе ги видам тоа Америчките филмови па викам ајде да пробам. Ама многу гадно нешто било ....не го јадам тоа никогаш повеќе!
Е добро де јас кажав дека не ми се свиѓа и дека не го јадам, смета нешо?noob
Aли се простуваат почетнички грешки. Пишаа погоре како се јаде, или нешто полесно - со џем, разни мармалади и слично. Можеш да комбинираш.
Смета.Е добро де јас кажав дека не ми се свиѓа и дека не го јадам, смета нешо?
Оф мајко мила..ае ќе се воздржам од коментарите. Биди ми поздравен.Смета.
Путер од кикирики не е сладолед. Не се јаде со лажичка. Bot.
Женска глупа глава. Дека ти дудлаат пола 14годишњаци у играчница мислиш цел форум ти се клања. Како прво јас ти објаснив како правилно да го почуствуваш овој благодет од горнио, ти ќе ме тепаш вербално у стилом шо е бе брат, смета нешо?Оф мајко мила..ае ќе се воздржам од коментарите. Биди ми поздравен.