Дали јадете путер од кикирики?

Lucio

титула по желба
Член од
26 јуни 2006
Мислења
871
Поени од реакции
41
Јас веќе година дена земам често, 2-3 дена откако ќе го изедам претходниот... дека има протеини и такви работи, а ја сум нешто флезен у (бодибилдинг) филм, внимавам на исхрана...

Член од
19 декември 2010
Мислења
523
Поени од реакции
23
Го има ли по КИТ-ГО маркетите или ЖИТО?

T

Torchyrus

Гостин
Не јадам , покрај скара и милијарда подобри јадења ова срање да го јадам нема шансии два три пати сум го јадел тоа само у живото ..., ауу као сум ги зацепил гурманскиве теми :)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Купив мала тегличка колку да пробам. Го пробав со лажичка, значи не на леб. И појше од една лажичка мала да изедам нема шанси, многу е јако. Ми има вкус исто ко кикирики да јадам, само истопени. Никаква промена во вкус. Не дека не ми се свиѓа ама па и не ми е омилено јадење.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Купив мала тегличка колку да пробам. Го пробав со лажичка, значи не на леб. И појше од една лажичка мала да изедам нема шанси, многу е јако. Ми има вкус исто ко кикирики да јадам, само истопени. Никаква промена во вкус. Не дека не ми се свиѓа ама па и не ми е омилено јадење.
Леле сега видов. Кај состојки, пишува само кикирики. Значи ни сол, ни зејтин, ни ништо, само кикирики. Затоа мене не ми се разликува вкусот, јас не дека очекував некој револуционерен вкус али ете зошто било идентично.

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Леле сега видов. Кај состојки, пишува само кикирики. Значи ни сол, ни зејтин, ни ништо, само кикирики. Затоа мене не ми се разликува вкусот, јас не дека очекував некој револуционерен вкус али ете зошто било идентично.
Препорака , калорична додуше :
Земи леб , намачкај путер од кикирики , исечи банана на кругчиња и стај ги врз путерот , изрендај чоколадо (или стај си помали парчиња ако те мрзи) и уживај.
Така само ми се јаде путерот , вака на лажичка не е нешо највкусен . :)

blackswallow

Do you believe in life after love?
Член од
30 јуни 2011
Мислења
105
Поени од реакции
84
јадам и пробав дома да си направам сега не е баш ист ама вкусен е во секој случај...:D

• Tαммι •

Гостин
Ауф баш купив пред некој ден, ептен ми правеше мерак кога ќе ги видам тоа Америчките филмови па викам ајде да пробам. Ама многу гадно нешто било ....не го јадам тоа никогаш повеќе!

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
Баш како што кажа Тами и јас гледав ајле амерички филмови, и таму сите јадат путер од кикиритки па решив и јас да си купам и да пробам. Мене ми е многу вкусен, треба пак да си купам деновиве.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.634
Поени од реакции
34.026
Ауф баш купив пред некој ден, ептен ми правеше мерак кога ќе ги видам тоа Америчките филмови па викам ајде да пробам. Ама многу гадно нешто било ....не го јадам тоа никогаш повеќе!
noob

Aли се простуваат почетнички грешки. Пишаа погоре како се јаде, или нешто полесно - со џем, разни мармалади и слично. Можеш да комбинираш.

• Tαммι •

Гостин
noob

Aли се простуваат почетнички грешки. Пишаа погоре како се јаде, или нешто полесно - со џем, разни мармалади и слично. Можеш да комбинираш.
Е добро де јас кажав дека не ми се свиѓа и дека не го јадам, смета нешо?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.634
Поени од реакции
34.026
Оф мајко мила..ае ќе се воздржам од коментарите. Биди ми поздравен. ;)
Женска глупа глава. :) Дека ти дудлаат пола 14годишњаци у играчница мислиш цел форум ти се клања. Како прво јас ти објаснив како правилно да го почуствуваш овој благодет од горнио, ти ќе ме тепаш вербално у стилом шо е бе брат, смета нешо?

Јак коментар, само не се воздржувај, како уосталом ќе се брои и постот каде се воздржуваш од коментар. Али хеј, еве џокер уште еден од мене, за пост плус, цитирај ме, биди последна слободно со оф мори мајко господи боже ај не коментирам и смајли као демек ме одјебува. Кихче.

Kajgana Shop

На врв Bottom