Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Овие аматериве од Македонски Спорт не се точни, исто како тој газдата што ги плаќа за да прават копи пејст на вести од српскиве весници... Во денешниот број убедуваат дека нема будали од типот на Васоски и Бајевски кои би играле во втора македонска лига, демек нема да паднат на толку ниско ниво и ќе излезат "паметни" како Грозданоски.

Добро бе дебили едни, барем еднаш да напишете нешто без притоа да го копирате од странски сајт или пак да ви го наложи газдата, штета за парите што ги земате, ќе нахранат многу животни во зоолошка тие ваши плати.

македонски спорт една вистина кажуваат во 2години и тоа им е многу другото све е копирано или чаршиски муабети

македонски спорт една вистина кажуваат во 2години и тоа им е многу другото све е копирано или чаршиски муабети
Новостите ги пишуваат у кафана у Дебар Маало за едно ручече претежно... неколку новинари ги имам јас лично видено како седат на маса со т.н.''свезналци '' во фудбалов наш што се редовни пуштачи на муабети и тие се први што све знаат што ќе се случи... Од тие такви затоа 2 Лига ние е полна со клубови со трофеи и традиција, на пола од тие МАЛЕРИ треба да им се забрани доживотно да идат на стадион.

Новостите ги пишуваат у кафана у Дебар Маало за едно ручече претежно... неколку новинари ги имам јас лично видено како седат на маса со т.н.''свезналци '' во фудбалов наш што се редовни пуштачи на муабети и тие се први што све знаат што ќе се случи... Од тие такви затоа 2 Лига ние е полна со клубови со трофеи и традиција, на пола од тие МАЛЕРИ треба да им се забрани доживотно да идат на стадион.

важно е да се пише нешто колку да се попунат страните да нее празно

важно е да се пише нешто колку да се попунат страните да нее празно
Се на се пополнети цели 2 страни со Македонски Спорт а весникот го носи истоименото име ...ццц

за македонскиот спорт ништо не пишува во македонски спорт тие новинарите ако сакаат можат да најдат многу информации ама не мрдаат од столче па копирано им е се
мислам дека доста беше за мак спорт зборење сепак ова е тема за вардар

Па Вардар е директно поврзан со македонскиот спорт,тоест тој е слика на македонскиот фудбал.
И незнам што се буните за сите тие шпекулации и измислици,што на гол.ком или по другите спортски светски страни вистина да не кажуваат? Милион шпекулации,не може без тоа,а и искрено нема да биде ни интересно.

za 1 nedela(+ -) otprilika ke se znaat rabotite sto ke bide so vardar.
sega zasega najizgledna varijanta e da se igra 2 liga,so tim sto bi bil dobar i kvaliteten i za 1 liga,i eventualno da se proba preku kup da se izleze vo evropa(ova cisto kako varijanta gledana od segasna distanca).
treba da se napravi(vo pregovori se rabotite) stabilen organizaciski tim na lugje(strucen stab pred se) za koj vo konkurencija e vistinski covek sto e pokazan i dokazan vo minatoto vo vardar!
za igracki kadar informaciite se deka bi se nasle igraci sto so svoeto iskustvo i kvalitet bi go vratile ekspresno vardar vo 1 liga.
koga sum veke kaj toj moment 1,2 liga,stav na eventualnoto novo rakovodstvo bi bilo da se igra 2 liga zaradi obrazot koj vardar sam si go izvalka,ednostavno da ne se ostavi vo idnina da bilo koj prefrla deka vardar ostanal nepravedno vo 1 liga...
informaciite se od prva raka dobieni vecerva!
da ne izbrzuvame so komentari i da ne spekulirame,da pocekame sto ke bide vo narednive denovi,i da se nadevame deka sto poskoro ke se doznae sto ke bide so vardar.da se nadevame site na najdobroto!
p.s./ edinstveno sto me misli malku okolu celava sitacija se "spasitelite" od tipot na orce kamcev & c.o. da ne napravat nekoj recept od nivnata "kujna",pa pak da gledame novi 573 epizodi od nekoja tv serija so naslov "natigo-dajmigo",toa bi bilo pogubno!
sepak mislam deka ima mesto za optimizam deka se ke bide ok!

za 1 nedela(+ -) otprilika ke se znaat rabotite sto ke bide so vardar.
sega zasega najizgledna varijanta e da se igra 2 liga,so tim sto bi bil dobar i kvaliteten i za 1 liga,i eventualno da se proba preku kup da se izleze vo evropa(ova cisto kako varijanta gledana od segasna distanca).
treba da se napravi(vo pregovori se rabotite) stabilen organizaciski tim na lugje(strucen stab pred se) za koj vo konkurencija e vistinski covek sto e pokazan i dokazan vo minatoto vo vardar!
za igracki kadar informaciite se deka bi se nasle igraci sto so svoeto iskustvo i kvalitet bi go vratile ekspresno vardar vo 1 liga.
koga sum veke kaj toj moment 1,2 liga,stav na eventualnoto novo rakovodstvo bi bilo da se igra 2 liga zaradi obrazot koj vardar sam si go izvalka,ednostavno da ne se ostavi vo idnina da bilo koj prefrla deka vardar ostanal nepravedno vo 1 liga...
informaciite se od prva raka dobieni vecerva!
da ne izbrzuvame so komentari i da ne spekulirame,da pocekame sto ke bide vo narednive denovi,i da se nadevame deka sto poskoro ke se doznae sto ke bide so vardar.da se nadevame site na najdobroto!
p.s./ edinstveno sto me misli malku okolu celava sitacija se "spasitelite" od tipot na orce kamcev & c.o. da ne napravat nekoj recept od nivnata "kujna",pa pak da gledame novi 573 epizodi od nekoja tv serija so naslov "natigo-dajmigo",toa bi bilo pogubno!
sepak mislam deka ima mesto za optimizam deka se ke bide ok!
Да се надевам дека конечно се ќе биде во ред. За мене не е никаков проблем, да поминеме една година во Втора лига , ама барем на голема врата да се вратиме наредната сезона. И онака оваа сезона, Втората лига како никогаш досега ќе биде значително позанимлива за пратење од Првата, слободно може да се каже, и Селска лига.

Според утрешен дневник Настевски има големи шанси да премине во Работнички

А го бацуваше дресот на последната утакмица со Напредок....

Зошто да не иде ??? Дечкото си е професионалец, а убаво беше неколку утакмици од кал што ве извади ?! Македонска работа ... додека е тука чини после пу пу не важи се се заборава што направил добро !!!

Зошто да не иде ??? Дечкото си е професионалец, а убаво беше неколку утакмици од кал што ве извади ?! Македонска работа ... додека е тука чини после пу пу не важи се се заборава што направил добро !!!
Нервира тоа што иде токму во Работнички. Зошто баш работнички да му ебам тоа...
Има квалитет сда игра кај сака во странскиве земји, а он иде баш во Работнички...
Јасно ми беше дека нема веќе да бнастапува за вардар и воопшто не му замерувам за тоа, но зоштооооооооооооооо во Работничкиииииииииии:mad:
Ќе не стигнат во титули педерите како продолжиле со составување на тимот, и тоа најверојатно со екс играчи на вардар кои со години не сакаа да играат во вардар дур беше прва лига и бегаа по Моолдавија и Казахстан а сега се растрчаа за Работнички да ми играат:mad:
Кој се тие екстра засилувања баш ме интересира...
Лажат сите нека си ебат мамата, на крај нема ни котизација да платиме и ќе играме во трета лига со Фортуна од Синѓелич...

Настевки имал понуди и од втора турска и француска лига, а наводно Работнички по 5 пати дневно му се јавуваат да го убедат, а демек он сега за сега ги одбил! Ова се информации од негов другар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom