Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Настевки имал понуди и од втора турска и француска лига, а наводно Работнички по 5 пати дневно му се јавуваат да го убедат, а демек он сега за сега ги одбил! Ова се информации од негов другар.
Абе каков работнички, јас го спремив за во Депортиво уште од сега :D

Нека си иде, оддамна имам речено дека не заслужува да игра со овакви бедотии од соиграчи што ги имаше сезонава. Али у странство нека иде, не е океј ни спрема нас, а и спрема него да го бацува дресот на Вардар на задња утакмица, и да отиде следната сезона у градскиот ривал....
Сите добри игри, залагања сезонава бар кај мене ќе пропаднат со евентуално преаѓање во работнички...

Нека си иде, оддамна имам речено дека не заслужува да игра со овакви бедотии од соиграчи што ги имаше сезонава. Али у странство нека иде, не е океј ни спрема нас, а и спрема него да го бацува дресот на Вардар на задња утакмица, и да отиде следната сезона у градскиот ривал....
Сите добри игри, залагања сезонава бар кај мене ќе пропаднат со евентуално преаѓање во работнички...
Same here...
Ајде да почекаме пошто можно е да се ова само шпекулации...
Ако не, пак ќе вадиме парола ЗАР И ТИ СИНЕ ИВАНЕ....:D

Од што толку многу се "заинтересирани" Депортиво, Лил и ПСЖ, очигледно е дека на крај ќе заврши во некој гигант од калибарот на Работнички или Металург. Или нашава лига е најутепаната во Европа, или пак странскиве клубови се слепци и не можат да го видат неговиот талент, трето нема...

Инаку и јас сум за опцијата играње во втора лига со квалитетен тим, па здравје следната сезона експресно враќање во прва. 20 години во државава се ветуваат брда и долини, а сеуште не сме излезени од истите лајна во кои стапнавме 1991 година. Да се надеваме дека овојпат во сите шпекулации има барем малку вистина, бидејќи доколку нема тогаш црно ни се пишува.

Последна работа, мене како постар навивач на Вардар 1000 пати поинтересни ми се за следење дуелите со Пелистер и Победа, отколку оние со Металург, Шкендија, Турново и другиве новокомпонирани "великани". Дерби се создава со години, а не со пари!

Брацо на водството на Комити пред некој си пола саат им соопштил дека не е веќе во Вардар, Вардар е предаден на град Скопје и наводно има нов претседател, и дека остануваме во прва лига на местото на Миравци. :mad:

Брацо на водството на Комити пред некој си пола саат им соопштил дека не е веќе во Вардар, Вардар е предаден на град Скопје и наводно има нов претседател, и дека остануваме во прва лига на местото на Миравци. :mad:

Ајде сега нека удрат Орце и вмровциве, барем нека го доуништат клубот и конечно нека свршат во гаќи...

Ајде сега нека удрат Орце и вмровциве, барем нека го доуништат клубот и конечно нека свршат во гаќи...
ВТОРА ЛИГА СО ОБРАЗ и ЧИСТА СМЕТКА. Сите што се алчни за пари да даде господ на крај да немаат пари ни гробот да си го платат!!
--- надополнето: Jun 14, 2011 6:09 PM ---
Еве да потврдам дека и дефинитивно и официјално сме во рацете на град Скопје, утре во хотел Карпош има основачко собрание. ќе ве известам и во колку саат..

ВТОРА ЛИГА СО ОБРАЗ и ЧИСТА СМЕТКА. Сите што се алчни за пари да даде господ на крај да немаат пари ни гробот да си го платат!!
--- надополнето: Jun 14, 2011 6:09 PM ---
Еве да потврдам дека и дефинитивно и официјално сме во рацете на град Скопје, утре во хотел Карпош има основачко собрание. ќе ве известам и во колку саат..

Тоа викам и јас, заслужено излеговме и здравје заслужено да се вратиме што побрзо во прва лига. Зашто Миравци да не играат во прва лига? Ако Вардар дојде на нивно место, верувајте дека има многу матни игра тука, не е само "немањето пари" на Миравци, ако сето ова е вистина, тогаш позади ова стој некој поголем од Хари, Вардар и Миравци. Па теренот на Миравци е подобар од овој на Градски...

Тоа викам и јас, заслужено излеговме и здравје заслужено да се вратиме што побрзо во прва лига. Зашто Миравци да не играат во прва лига? Ако Вардар дојде на нивно место, верувајте дека има многу матни игра тука, не е само "немањето пари" на Миравци, ако сето ова е вистина, тогаш позади ова стој некој поголем од Хари, Вардар и Миравци. Па теренот на Миравци е подобар од овој на Градски...
Многу јасно и јас сум за тоа да останеме во Втора лига ЗАСЛУЖЕНО. Кога некои екипи гиганти можеа да играат во втора, можеме и ние. Сега искрено к*р ме боли кај ќе играме сега ме плаши тоа што сме во рацете на тие што не уништуваат долго време. Ако прават јак Вардар тука ќе има вмешано многу политика и многу од наши членови што не се ВМРОВЦИ ќе се бунат и ред други работи, некој не сака воопшто политика и да не набројувам, али стануваме политички клуб ФАКТ. Или пак да не уништат и да ни дојде крајот. Така да секоја варијанта е црна.

Според мене многу ќе биде лошо ако се вмеша владата во ВАРДАР. После нон стоп ќе викаат, да не бевме ние ќе пропадневте вака така, боље да се направи добра структура на тимот и втора лига да се најде спонзор па прва барем ко секогаш што било- сами.

Како што ми пренесуваат информации и тоа 99% сигурни така ви пренесувам и јас на вам. Така да како што разбрав и најнова информација е дека утре со повеќе спонзори ќе се преговарало и ќе има повеќе спонзори... Единствен сум што мислам дека пак ни мачкаат очи, а зад грб многу ќе му наштетат на Вардар ? :(
--- надополнето: Jun 14, 2011 6:27 PM ---
Уште една информација е дека Атанас Костовски е тргнат од неговата функција и е избришан од централен регистар. На негово место е Милован Мајсторовиќ.

Еве и јас дознав неколку информации,на денешното собрние за нов претседател е избран Милован Мајсорович кој доаѓа на местото на Атанас Костовски! Од утре град Скопје го превзема Вардар и со силни спонзори ке проба да го врати на старите патеки,дали и на нас конечно ни се насмевна среќата ке видиме во наредните денови!

da se nadevame deka ovoj pat nema da ni mackaat oci so taka nareceni jaki sponzori a od sponzori da ne nema ni s
a za decava bolje neka begaat nadvor od makedonija neka ne odat kaj pederine rabotnicki mamu im ebam site talenti ni gi zemaa nemaat igraci pederite
--- надополнето: Jun 14, 2011 6:30 PM ---
Еве и јас дознав неколку информации,на денешното собрние за нов претседател е избран Милован Мајсорович кој доаѓа на местото на Атанас Костовски! Од утре град Скопје го превзема Вардар и со силни спонзори ке проба да го врати на старите патеки,дали и на нас конечно ни се насмевна среќата ке видиме во наредните денови!

nasle kogo da stavat za pretsedatel misho majstorovic ovoj vo site strukturi si bese clen taka da ne se znae na koja strana ke bide

Која среќа бе друже која ? Тоа што НЕЛЕГАЛНО остануваме во прва лига? Тоа што не превземаат апашите што не уништија? И со тоа што ни замачкуваат очи јаки спонзори. Среќата ќе ни се насмее ако останеме во втора лига, клубот си ја исчисти сметката дојдат јаки спонзори и направат ЈАК тим и да состават јака гарнитура која ќе не води која што нема да ги стави парите пред љубовта кон Вардар!

Ако видиме добро од тоа што ќе не превземе градот мојот глас доживотно ќе оди за Коце така да знаете :)
Се надевам дека конечно ќе видиме и ние нешто добро последниве години и од следната сезона идеме на титула АМА мора ( читај МОРА ) прво да освоиме втора лига.

НЕ САКАМ НА ПЕДЕРСКИ НАЧИН ДА СЕ ВРАТИМЕ ВО 1МФЛ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom