Формула 1 Сезона 2011

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Гладијатори на модерниот спорт :D

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Биваше ли толку лоши услови да има.5-6 пати сејфти излезе па и трката ја прекинаа.Хамилтон аут,Батон со мали шанси за победа.Кога нешто не иде не иде.
Уште мтв ми требаа...Си го префрлаат преносот те на мтв 1 те на мтв 3 па и коментаторв кај го најдоа...Мизерии ! :mad:

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Батон мајсторе !! Уште Ветел остана да го шибнеш хахах

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
Baaaaaaaaaaaaaaaaaaatoooooooooooooooooooooon
го попуши фетел. Не можеше да го издржи притисоков се гледаше.
Последниве 2 години го плукам Батон, а го величам Хамилтон ама веќе нема да биде така :)

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Браво за Батон, сакав дожд ама ова денес беше претеризам. Радикални промени треба во Ферари. За две недели уште една улична трка во Валенсија

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Baaaaaaaaaaaaaaaaaaatoooooooooooooooooooooon
го попуши фетел. Не можеше да го издржи притисоков се гледаше.
Последниве 2 години го плукам Батон, а го величам Хамилтон ама веќе нема да биде така :)
Е ова, баш ова ќе го пишував.

Значи да се изнамочам на детскиот ум на Хамилтон.

Ова Батон денес што го направи е неверојатно.

Моментот кога го видов Ветел како се усра ми направи 100 пати поголемо задоволство отколку да видев правилно претекнување. И еве го сега на прес-от уште малку да заплаче.

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Само да не му репнат казна за инцидентот со Алонсо. Нема да биде фер зашто поштено се изнамачи :D

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
Е ова, баш ова ќе го пишував.

Значи да се изнамочам на детскиот ум на Хамилтон.

Ова Батон денес што го направи е неверојатно.

Моментот кога го видов Ветел како се усра ми направи 100 пати поголемо задоволство отколку да видев правилно претекнување. И еве го сега на прес-от уште малку да заплаче.
ми го разубави денот :) ( хејтер сум бе ). Одамна не сум се радувал вака. Мислам дека нема да му лупнат казна.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Хахаааа ЅВЕРОТИЊА !!!!!

После сударот со Шпиончето, падна на 21вата позиција и ги клецна СИТЕ со 6 влегувања во бокс. Во последните 3 круга се виде дека Себ нема guts за спортов. Утре Чарли и компанија ако не ја зезнат работата со казна за Батон, ова ќе биде дефинитивно победа на сезоната .. Ма на декадата бре !! :p

Член од
13 август 2008
Мислења
151
Поени од реакции
15
Е ова е формула 1. Сите елементи за фантастична трка беа тука. Големо браво за Батон, фантастична трка. Фетел го следи неверојатна среќа, денес требаше да заврши многу пониско од второ. Не е во врвната класа на возачи, а тоа се покажа и денес. Фалеа само две работи. Требаше да и‘ дозволат да се тркаат и кога беше помокро (требаше да почнат со регуларен старт и по рестрартот на трката сејфти требаше да има само круг-два), но што е тука е. А мајсторот мислам дека денес заслужи подиум. Во секој случај покажа дека е многу класи над Розберг.

Kajgana Shop

На врв Bottom