Најдобро е да има еден медиум што ке критикува и позиција и опозиција.Но критиката да е на место, а не да трескаат глупости. Но, некои работи се супер само на хартија...Човече го отвараш сајтот на Сител и гледаш нема ни една информација за некаков протест. Па ова вака ако продолжи јас мислам за две - три години во Македонија нема да постои никаква критички настроена вест против Владата, а Македонците според официјални извештаи ќе бидат посреќни дури и од жителите на Северна Кореа.
Бегал оти му ја убил фамилијата,па овој имал причина да го отепа. Иначе убиството не е за осуда,тоа е хоби.Не знам јас овде седите на столче и билдате постови и се прајте СВЕТЦИ , наместо да излезите и толку штом сте загреани да одите да протестирате а не овде да ми кажувате криви дрини , крив бил чоекот ете ќе го осудат! А откај знајте вие зошто бегал тој, нели тој шо не е крив не бега никогаш... Сите овде осудувате а не ни знаете што се случило. Најточно знаат што се случи само мртвиот (бог да си го прости) и полицаецот силеџијата..
1. Koj вика дека не протестираме?Не знам јас овде седите на столче и билдате постови и се прајте СВЕТЦИ , наместо да излезите и толку штом сте загреани да одите да протестирате а не овде да ми кажувате криви дрини , крив бил чоекот ете ќе го осудат! А откај знајте вие зошто бегал тој, нели тој шо не е крив не бега никогаш... Сите овде осудувате а не ни знаете што се случило. Најточно знаат што се случи само мртвиот (бог да си го прости) и полицаецот силеџијата..
Уххххх нигде не реков дека ми е досадно , но ве гледам сите ко да чекавте да осудите некој, одма се набацаја 175 страни во рок од неколку недели, ова да му се напрај она да му се напрај. Иначе ако сакам да тепам досада одам во соба "Играчница"Бегал оти му ја убил фамилијата,па овој имал причина да го отепа. Иначе убиството не е за осуда,тоа е хоби.
И ние не одиме на протести тебе овде филм ти правиме,да не ти е досадно.
А пошто бегал мора да се убие и главата од железна клупа да му се скрши така? Сакал да се качи на бината, јас не викам дека никој не требало да интервенира, ама да земеш да тепаш некој заради тоа е стварно болна работа.Не знам јас овде седите на столче и билдате постови и се прајте СВЕТЦИ , наместо да излезите и толку штом сте загреани да одите да протестирате а не овде да ми кажувате криви дрини , крив бил чоекот ете ќе го осудат! А откај знајте вие зошто бегал тој, нели тој шо не е крив не бега никогаш... Сите овде осудувате а не ни знаете што се случило. Најточно знаат што се случи само мртвиот (бог да си го прости) и полицаецот силеџијата..
А зашо да не направиме 175 страни? Некој протестира, некој донира финансии, кој колку може и што може.Уххххх нигде не реков дека ми е досадно , но ве гледам сите ко да чекавте да осудите некој, одма се набацаја 175 страни во рок од неколку недели, ова да му се напрај она да му се напрај. Иначе ако сакам да тепам досада одам во соба "Играчница"
е ајде де, во прилеп имаше некоја најава за протест ???Не знам јас овде седите на столче и билдате постови и се прајте СВЕТЦИ , наместо да излезите и толку штом сте загреани да одите да протестирате а не овде да ми кажувате криви дрини , крив бил чоекот ете ќе го осудат! А откај знајте вие зошто бегал тој, нели тој шо не е крив не бега никогаш... Сите овде осудувате а не ни знаете што се случило. Најточно знаат што се случи само мртвиот (бог да си го прости) и полицаецот силеџијата..
Ти реков убиство не е за осуда и такво нешто не треба да се осудува,напротив треба да се подржи.Наместо да чекаме да каже зошто го убил со сериозна причина од типот ме пцуеше,ми се инатеше,ние овде на гилотина го носиме.Треба да се донесе закон со кој ќе може слободно да се убиваат луѓе и да се фрлаат кај Мепсо. Само да знаеш колку работа ќе ми заврши тој закон,нема да мора да одам во играчница,ќе бркам форумџии по плоштад ,за разонода и утринска гимнастика.Уххххх нигде не реков дека ми е досадно , но ве гледам сите ко да чекавте да осудите некој, одма се набацаја 175 страни во рок од неколку недели, ова да му се напрај она да му се напрај. Иначе ако сакам да тепам досада одам во соба "Играчница"
Јас мислам дека некој џандар го има изгубено пиштолот или нешто слично, па сеа протестот му дошол како кец на десетка да се оправда.Ама колку смешно беше опишано,некој го буткал, па џандаров се потпрел на некоја трафика за да не падне, па некои непознати лица го фаќале за половина и му го зеле пиштолот.А можно е и се да е измислено за да се дискредитираат демонстрантите.Ако воопшто му го украле...
Оди контра сеа оди... ама џабе овде ми кажуваш менеТи реков убиство не е за осуда и такво нешто не треба да се осудува,напротив треба да се подржи.Наместо да чекаме да каже зошто го убил со сериозна причина од типот ме пцуеше,ми се инатеше,ние овде на гилотина го носиме.Треба да се донесе закон со кој ќе може слободно да се убиваат луѓе и да се фрлаат кај Мепсо. Само да знаеш колку работа ќе ми заврши тој закон,нема да мора да одам во играчница,ќе бркам форумџии по плоштад ,за разонода и утринска гимнастика.
Што ќе ти кажувам тебе ти си паметен момак сета ја разбираш.Ние 175 страни напишавме ти со два поста не реши.Оди контра сеа оди... ама џабе овде ми кажуваш мене
Исто ко еден друг форумџија кој со еден пост не решава на сите можни претежно македонско социјални темиШто ќе ти кажувам тебе ти си паметен момак сета ја разбираш.Ние 175 страни напишавме ти со два поста не реши.