Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Човече го отвараш сајтот на Сител и гледаш нема ни една информација за некаков протест. Па ова вака ако продолжи јас мислам за две - три години во Македонија нема да постои никаква критички настроена вест против Владата, а Македонците според официјални извештаи ќе бидат посреќни дури и од жителите на Северна Кореа.
Најдобро е да има еден медиум што ке критикува и позиција и опозиција.Но критиката да е на место, а не да трескаат глупости. Но, некои работи се супер само на хартија...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Не знам јас овде седите на столче и билдате постови и се прајте СВЕТЦИ , наместо да излезите и толку штом сте загреани да одите да протестирате а не овде да ми кажувате криви дрини , крив бил чоекот ете ќе го осудат! А откај знајте вие зошто бегал тој, нели тој шо не е крив не бега никогаш... Сите овде осудувате а не ни знаете што се случило. Најточно знаат што се случи само мртвиот (бог да си го прости) и полицаецот силеџијата..

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Не знам јас овде седите на столче и билдате постови и се прајте СВЕТЦИ , наместо да излезите и толку штом сте загреани да одите да протестирате а не овде да ми кажувате криви дрини , крив бил чоекот ете ќе го осудат! А откај знајте вие зошто бегал тој, нели тој шо не е крив не бега никогаш... Сите овде осудувате а не ни знаете што се случило. Најточно знаат што се случи само мртвиот (бог да си го прости) и полицаецот силеџијата..
Бегал оти му ја убил фамилијата,па овој имал причина да го отепа. Иначе убиството не е за осуда,тоа е хоби.
И ние не одиме на протести тебе овде филм ти правиме,да не ти е досадно.

NaughtyByNature

Y Child
Член од
1 декември 2010
Мислења
423
Поени од реакции
427
1. Koj вика дека не протестираме?
2. Не е битно зошто бегал, нема никакво оправдување за убиството.
3. Осудуваме зашто сме разумни луѓе и зашто ваков настан мора (во најмала рака) да се осуди за да не се повтори (како неколку пати до сега)
4. Знаеме што се случило, бидејќи ги пратиме информациите и текот на настаните од самиот почеток, ама на нет, а не на вести. Да чекавме од вестите, ехеее...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Бегал оти му ја убил фамилијата,па овој имал причина да го отепа. Иначе убиството не е за осуда,тоа е хоби.
И ние не одиме на протести тебе овде филм ти правиме,да не ти е досадно.
Уххххх нигде не реков дека ми е досадно , но ве гледам сите ко да чекавте да осудите некој, одма се набацаја 175 страни во рок од неколку недели, ова да му се напрај она да му се напрај. Иначе ако сакам да тепам досада одам во соба "Играчница" ;)

Z

zmej gorjanin

Гостин
А пошто бегал мора да се убие и главата од железна клупа да му се скрши така? Сакал да се качи на бината, јас не викам дека никој не требало да интервенира, ама да земеш да тепаш некој заради тоа е стварно болна работа.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Уххххх нигде не реков дека ми е досадно , но ве гледам сите ко да чекавте да осудите некој, одма се набацаја 175 страни во рок од неколку недели, ова да му се напрај она да му се напрај. Иначе ако сакам да тепам досада одам во соба "Играчница" ;)
А зашо да не направиме 175 страни? Некој протестира, некој донира финансии, кој колку може и што може.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
е ајде де, во прилеп имаше некоја најава за протест ???
требаше во битола да појдеш за да учествуваш
--- надополнето: Jun 12, 2011 9:15 PM ---
btw ти будала си да стоеш ако те брка некој напизден специјалец ??

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ти реков убиство не е за осуда и такво нешто не треба да се осудува,напротив треба да се подржи.Наместо да чекаме да каже зошто го убил со сериозна причина од типот ме пцуеше,ми се инатеше,ние овде на гилотина го носиме.Треба да се донесе закон со кој ќе може слободно да се убиваат луѓе и да се фрлаат кај Мепсо. Само да знаеш колку работа ќе ми заврши тој закон,нема да мора да одам во играчница,ќе бркам форумџии по плоштад ,за разонода и утринска гимнастика.

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Ако воопшто му го украле...
Јас мислам дека некој џандар го има изгубено пиштолот или нешто слично, па сеа протестот му дошол како кец на десетка да се оправда.Ама колку смешно беше опишано,некој го буткал, па џандаров се потпрел на некоја трафика за да не падне, па некои непознати лица го фаќале за половина и му го зеле пиштолот.А можно е и се да е измислено за да се дискредитираат демонстрантите.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ти реков убиство не е за осуда и такво нешто не треба да се осудува,напротив треба да се подржи.Наместо да чекаме да каже зошто го убил со сериозна причина од типот ме пцуеше,ми се инатеше,ние овде на гилотина го носиме.Треба да се донесе закон со кој ќе може слободно да се убиваат луѓе и да се фрлаат кај Мепсо. Само да знаеш колку работа ќе ми заврши тој закон,нема да мора да одам во играчница,ќе бркам форумџии по плоштад ,за разонода и утринска гимнастика.
Оди контра сеа оди... ама џабе овде ми кажуваш мене

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Оди контра сеа оди... ама џабе овде ми кажуваш мене
Што ќе ти кажувам тебе ти си паметен момак сета ја разбираш.Ние 175 страни напишавме ти со два поста не реши.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Што ќе ти кажувам тебе ти си паметен момак сета ја разбираш.Ние 175 страни напишавме ти со два поста не реши.
Исто ко еден друг форумџија кој со еден пост не решава на сите можни претежно македонско социјални теми :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom