Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Поочајни сте биле и од ливерпулците што верувате на вакви работи.
Го пишав постов со цел да видите колку се бедни Лизерпул инаку доколку играч би бирал 1000000% сум сигурен дека би го избрал Манчестер :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Го пишав постов со цел да видите колку се бедни Лизерпул инаку доколку играч би бирал 1000000% сум сигурен дека би го избрал Манчестер :)
Извини грешно те разбрав :) Ова на Кени изгледа му текна како САФ го здипли Кин на времето од пред носот на Блекбурн и сака да проба ама други времиња беа тогаш.

Еве и од агентот на Џонс официјално:

Phil Jones' agent: “I expect the deal to be formally announced in the next 48 hours. The buyout clause put in by BRFC cannot be challenged."

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Ayr United land summer friendly against Sir Alex Ferguson's Man United

vice-chairman Ingram:

It's funny to think that Sir Alex and I used to fight like cat and dog on the park.
"We were both centre forwards and battling against each other to get the goals - but off the park we were pals.
"I also played against Sir Alex when he was at Rangers so I knew him well. The great thing about him is he will go out of his way to help if he knows you."

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И јас сакам Дани да даде гол највеќе :)

Thank you Edwin!
--- надополнето: Jun 12, 2011 12:43 PM ---

Сите се на одмор, Керик е да гледа Ф1 :)

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Ке ја даваат Енглеска на некои од овие спортклуб, спортклуб+ и еуроспорт?
Одвај чекам да ги видам наши фудбалери на терен и некои од трансфер целиве се надевам дека добро ке изграат особено сакам да се покажат Дани и Клеверли.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.609
Поени од реакции
14.461
Ке ја даваат Енглеска на некои од овие спортклуб, спортклуб+ и еуроспорт?
Одвај чекам да ги видам наши фудбалери на терен и некои од трансфер целиве се надевам дека добро ке изграат особено сакам да се покажат Дани и Клеверли.
Ќе даваат на Еуроспорт.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Ако ја имате http://sport.novatv.bg/
На страната не пишува ама така беше и вчер и најавија дека се гледаме утре со натпреварите од Б групата.

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
оф-топик: еве зашто луѓето обожаваат да идат на Манчестерскиот аеродром - http://news.bbc.co.uk/2/hi/8303983.stm
Едноставно сакаат да си се покажат, онака, домаќински.

он-топик: зашто више го нема она дугмето "игнорирај", се изначитав глупости а башка тие од кои си одмарав пак ми се видливи ... :mad:

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Ако ја имате http://sport.novatv.bg/
На страната не пишува ама така беше и вчер и најавија дека се гледаме утре со натпреварите од Б групата.
Eurosport (srb) ја има по кабловските
србија* нз дали е (srb)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Модрич: Шефе јас сакам да одам да играм за најдобриод клуб на светот Манчестер ЈУнајтед.
Хари:Оди во КУ*АЦ.

Kajgana Shop

На врв Bottom