Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.115
Поени од реакции
1.695
Трансферот на Пато Родригез од Индепедиенте е речиси готов, се финализираат само уште некои ситници, се очекува наскоро да биде постигнат договор.Инаку трансферот на Џонс ќе кошта 16,5 мил фунти + 4мил. дополнителни трошоци што стојат во клаузулата.Ги одбил Тотенхем,Челзи,Арсенал,Ливерпул и Сити за да дојде кај нас :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Трансферот на Пато Родригез од Индепедиенте е речиси готов, се финализираат само уште некои ситници, се очекува наскоро да биде постигнат договор.Инаку трансферот на Џонс ќе кошта 16,5 мил фунти + 4мил. дополнителни трошоци што стојат во клаузулата.Ги одбил Тотенхем,Челзи,Арсенал,Ливерпул и Сити за да дојде кај нас :)
Дај некое видео да опулам од овај пато?Шо играч е ? Добар ли е? Шо позиција игра?

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Потсеќа на Роналдо во дриблањето. Ќе видиме што ќе биде, инаку игра на позиција АМ - зад напаѓачите.

In June 2011 Independiente were rumoured to have accepted a bid of £9.7m for Pato. Manchester United are the team belived to have made the bid for Rodríguez.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Потсеќа на Роналдо во дриблањето. Ќе видиме што ќе биде, инаку игра на позиција АМ - зад напаѓачите.

In June 2011 Independiente were rumoured to have accepted a bid of £9.7m for Pato. Manchester United are the team belived to have made the bid for Rodríguez.
Дај некое видео да опулам од овај пато?Шо играч е ? Добар ли е? Шо позиција игра?
Дечкото навистина има талент. Само па почекаме да го видеме кај нас како ќе се снајде иначе еве некои видео од мене.Мислам дека тој е крилен напаѓаџ како Роалдно
--- надополнето: Jun 13, 2011 11:22 AM ---
Гигс платил за абортус на снаата!

Don Rooney

The fire one
Член од
30 април 2010
Мислења
170
Поени од реакции
25
da be da sekako ama sega veruvate na vesnicite,a ja koga ke postiram nesto od vesnik i kazuvam so pisuva vie se prevete faci tuka i ne veruvate so pisuva...a koga se rabote za vas dozvoleno e se neli?abe ajde....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Призна овој конечно? :Р
--- надополнето: Jun 13, 2011 12:37 PM ---
Документите од Џонс се комплетни и веќе испратени во ФА од страна на Блекбурн, се очекува за брзо да биде дадена дозвола да Јунајтед го објави трансферот.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Призна овој конечно? :Р
--- надополнето: Jun 13, 2011 12:37 PM ---
Документите од Џонс се комплетни и веќе испратени во ФА од страна на Блекбурн, се очекува за брзо да биде дадена дозвола да Јунајтед го објави трансферот.
Знаев за ова дете дека ќе дојде и покрај шпекулациите.BTW Ќе игра ли Валенсија на Копа Америка ?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Borussia centre-back Neven Subotic snubs move to Liverpool. "He will not be leaving Dortmund," says agent. "He wants to play in UCL"

Ферги - Кени 4:0? :D
--- надополнето: Jun 13, 2011 12:46 PM ---
Знаев за ова дете дека ќе дојде и покрај шпекулациите.BTW Ќе игра ли Валенсија на Копа Америка ?
Валенсија да.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Borussia centre-back Neven Subotic snubs move to Liverpool. "He will not be leaving Dortmund," says agent. "He wants to play in UCL"

Ферги - Кени 4:0? :D
--- надополнето: Jun 13, 2011 12:46 PM ---

Валенсија да.
Супер.Ќе игра ли друг некој наш таму или тешка работа?
--- надополнето: Jun 13, 2011 1:30 PM ---
Hernandez is human after all
The goals continued to flow for Mexico at the Gold Cup on Sunday night, although Reds striker Javier Hernandez failed to get on the scoresheet in his side's 4-1 win over Costa Rica.
Hernandez netted five times in the tournament's first two games, including a hat-trick in the opener against El Salvador, but couldn't find a way past Costa Rica goalkeeper Keilor Navas on this occasion.
Uncharacteristically, the 23-year-old squandered a number of one-on-one chances during the game before he was forced from the field in the 84th minute when an off-the-ball incident left him nursing a black eye.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.857
Поени од реакции
11.522
da be da sekako ama sega veruvate na vesnicite,a ja koga ke postiram nesto od vesnik i kazuvam so pisuva vie se prevete faci tuka i ne veruvate so pisuva...a koga se rabote za vas dozvoleno e se neli?abe ajde....
Друже, работата е што кога клубот ќе ја плати клаузулата на играчот од договорот, не постојат шанси за гнасни и лакоми игри, какви што приредија весниците. Тоа беше чиста пропаганда на плачливи ливерпулци или арсеналци, кои не биле толку писмени и не седнале да прочитаат 2 реда муабет за да им стане јасно, другпат да не пишуваат нешто што нема логика. Кога ти ќе ја платиш бараната клаузула, ондак ни мајка јана не те спречува да не го земеш играчот ;)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Друже, работата е што кога клубот ќе ја плати клаузулата на играчот од договорот, не постојат шанси за гнасни и лакоми игри, какви што приредија весниците. Тоа беше чиста пропаганда на плачливи ливерпулци или арсеналци, кои не биле толку писмени и не седнале да прочитаат 2 реда муабет за да им стане јасно, другпат да не пишуваат нешто што нема логика. Кога ти ќе ја платиш бараната клаузула, ондак ни мајка јана не те спречува да не го земеш играчот ;)
Фала Богу некој што се разбира од административни работи :D Сеа се кладам ќе се избаци некој ќе рече сме доплатиле уште 4,5 милиона, ЗНАЧИ НЕ СМЕ ДОПЛАТИЛЕ, тоа се додатоци, адд-они, уште одма ги платиле нашите тие пари, знаеле дека додатоците вредат толку.
--- надополнето: Jun 13, 2011 2:05 PM ---
За едно 5 минути да си отишол на официјалната, АМА ПОД ИТНО :))))))))))))))))))))

Од ФА средија со документите :)

Kajgana Shop

На врв Bottom