- Член од
- 29 јануари 2010
- Мислења
- 1.619
- Поени од реакции
- 1.551
Тоа е америка и МАНЧЕСТЕР , не играат влазрими-миравци па ако е пријателска да е 50 денари120 $ za friendly?!?!?!?
Тоа е америка и МАНЧЕСТЕР , не играат влазрими-миравци па ако е пријателска да е 50 денари120 $ za friendly?!?!?!?
Дај некое видео да опулам од овај пато?Шо играч е ? Добар ли е? Шо позиција игра?Трансферот на Пато Родригез од Индепедиенте е речиси готов, се финализираат само уште некои ситници, се очекува наскоро да биде постигнат договор.Инаку трансферот на Џонс ќе кошта 16,5 мил фунти + 4мил. дополнителни трошоци што стојат во клаузулата.Ги одбил Тотенхем,Челзи,Арсенал,Ливерпул и Сити за да дојде кај нас
Дај некое видео да опулам од овај пато?Шо играч е ? Добар ли е? Шо позиција игра?
Потсеќа на Роналдо во дриблањето. Ќе видиме што ќе биде, инаку игра на позиција АМ - зад напаѓачите.
In June 2011 Independiente were rumoured to have accepted a bid of £9.7m for Pato. Manchester United are the team belived to have made the bid for Rodríguez.
Дечкото навистина има талент. Само па почекаме да го видеме кај нас како ќе се снајде иначе еве некои видео од мене.Мислам дека тој е крилен напаѓаџ како РоалдноДај некое видео да опулам од овај пато?Шо играч е ? Добар ли е? Шо позиција игра?
da be da sekako ama sega veruvate na vesnicite,a ja koga ke postiram nesto od vesnik i kazuvam so pisuva vie se prevete faci tuka i ne veruvate so pisuva...a koga se rabote za vas dozvoleno e se neli?abe ajde....Phil Jones to sign for Manchester United after Blackburn Rovers admit defeat
Специјално за Дон Руни
--- надополнето: Jun 13, 2011 8:07 AM ---
http://videa.hu/videok/sport/spain-1-england-QlMcb9rVKAkaaRn1
тоа е. од 90$ па до 1600$120 $ za friendly?!?!?!?
Призна овој конечно? :Р
Знаев за ова дете дека ќе дојде и покрај шпекулациите.BTW Ќе игра ли Валенсија на Копа Америка ?Призна овој конечно? :Р
--- надополнето: Jun 13, 2011 12:37 PM ---
Документите од Џонс се комплетни и веќе испратени во ФА од страна на Блекбурн, се очекува за брзо да биде дадена дозвола да Јунајтед го објави трансферот.
Валенсија да.Знаев за ова дете дека ќе дојде и покрај шпекулациите.BTW Ќе игра ли Валенсија на Копа Америка ?
Супер.Ќе игра ли друг некој наш таму или тешка работа?Borussia centre-back Neven Subotic snubs move to Liverpool. "He will not be leaving Dortmund," says agent. "He wants to play in UCL"
Ферги - Кени 4:0?
--- надополнето: Jun 13, 2011 12:46 PM ---
Валенсија да.
Друже, работата е што кога клубот ќе ја плати клаузулата на играчот од договорот, не постојат шанси за гнасни и лакоми игри, какви што приредија весниците. Тоа беше чиста пропаганда на плачливи ливерпулци или арсеналци, кои не биле толку писмени и не седнале да прочитаат 2 реда муабет за да им стане јасно, другпат да не пишуваат нешто што нема логика. Кога ти ќе ја платиш бараната клаузула, ондак ни мајка јана не те спречува да не го земеш играчотda be da sekako ama sega veruvate na vesnicite,a ja koga ke postiram nesto od vesnik i kazuvam so pisuva vie se prevete faci tuka i ne veruvate so pisuva...a koga se rabote za vas dozvoleno e se neli?abe ajde....
Фала Богу некој што се разбира од административни работи Сеа се кладам ќе се избаци некој ќе рече сме доплатиле уште 4,5 милиона, ЗНАЧИ НЕ СМЕ ДОПЛАТИЛЕ, тоа се додатоци, адд-они, уште одма ги платиле нашите тие пари, знаеле дека додатоците вредат толку.Друже, работата е што кога клубот ќе ја плати клаузулата на играчот од договорот, не постојат шанси за гнасни и лакоми игри, какви што приредија весниците. Тоа беше чиста пропаганда на плачливи ливерпулци или арсеналци, кои не биле толку писмени и не седнале да прочитаат 2 реда муабет за да им стане јасно, другпат да не пишуваат нешто што нема логика. Кога ти ќе ја платиш бараната клаузула, ондак ни мајка јана не те спречува да не го земеш играчот
За едно 5 минути да си отишол на официјалната, АМА ПОД ИТНО )))))))))))))))))))da be da sekako ama sega veruvate na vesnicite,a ja koga ke postiram nesto od vesnik i kazuvam so pisuva vie se prevete faci tuka i ne veruvate so pisuva...a koga se rabote za vas dozvoleno e se neli?abe ajde....