Се игра во Ниш се реновира салата!6 разлика, сега веќе спокојно можеме да се насочиме кон Србија и ждрепката на 15ти јуни, кога ќе дознаеме во кој град ќе играме. Инаку Ниш дефинитивно отпадна??
Алал да ти е !! Како знаеше9-11, јас мислам дека во второ полувреме ќе ја изгубат утакмицава естонците, немаат квалитет да одиграат цел натпревар во исто темпо па макар било тоа и против третата постава на унгарија...
М-блоковите ти се на монтажните седишта долу до терен. Види имаше некој слика постирано поназад со распоредот...Земав карти,
Блок: М13
Ред: 1
Седиште: 24
Кај му доаѓа ова ?
Зависи што колку ... Ако се километри тоа ти се едно 150, ако ти се пари, 800 повратна ...Колку е Ниш-Куманово?
Koлку од прилика непродадени ?ајде нека ни е честито.. иначе сега купив карта и имаше уште многу непродадени :/ се надевам дека до вечер ќе се распродадат сите
Тоа и јас прашувам, никаде нема анекс каде што пишува дека Македонија ќе игра во Ниш, така да треба да се стрпат оние што го планираат Ниш за гостување, можеби ќе играме и во друг град... Добро е што им текнало да ја реновираат салата таму, бидејќи таа повеќе личеше на штала отколку на сала. Ништо чудно и Србија да ги игра своите натпревари во Ниш, ако се земе во предвид дека 90% од натпреварите ги играат таму + заинтересираноста на Белград за ракомет.Ајде нека ни е честито сега вечер олабавени да си славиме во полна сала. Инаку од каде тоа дека ќе играме во Ниш ја мислам дека не се знае уште. На 15ти во среда се влечат групите ама за градовите не сум сигурен.