Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.118
- Поени од реакции
- 62.368
Да бе, таман мислев да го исклучам од досада кога ја слушнав песнатаТи ради Радиохед му даде 9че а?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да бе, таман мислев да го исклучам од досада кога ја слушнав песнатаТи ради Радиохед му даде 9че а?![]()

Изгледав океј филмчиња деновиве, Chasing Amy најубави импресии ми остави, исто Confessions, Iosono ме научи да не сум расист и да глеам филмови со криви очи, одтаму после Conffesions го изгледав и Crouching Tiger, Hidden Dragon, убав филм. Па фатив нешто европска кинематографија, на свое големо изненадување ми се допадна Stalker. И изненаден од кривите очи се решив да го гледам Oldboy.
Топ250 е, па и кога видов Болиглава го свиѓа (ќе те убијам еј -.-), обично исти вкус, го симнав. Значи филмов е добар, можеби преценет, али добар е ради приказната. Ништо друго, ич ама ич не ми се допадна глумата. Многу лошо ми беше екранизирано, не се поврзав со ликовите. Да знаев ќе чекав римејк од америте ебаго. 7ца меѓу 9ки и 10ки..

најчесто blu ray/dvd од филмовите официјално се пуштаат во продажба 3-4 месеци после кино премиерата.Друго, почвам стварно да се нервирам со Source Code, веќе појќе од 2 месеци кај шо е излезен а само некој мизерни торенти се достапни.
Филмиште...Бегај таму бе.
Препорака од мене за странски филм: The Secret In Their Eyes, иако најверојатно ти е гледан.
Ако сакаш нешо помрнато, Dogtooth. Јове го препорача пред пола година негде.
Друго, почвам стварно да се нервирам со Source Code, веќе појќе од 2 месеци кај шо е излезен а само некој мизерни торенти се достапни.

Има едно филмче The Wall постар е, некаде од 80 тите години и го открив благодарение на песна на Пинк Флојд. Вака според музикава и плотов ми фаќа око. Ајде да чујам мислења дали вреди да се троши нет на него или не..![]()

И изненаден од кривите очи се решив да го гледам Oldboy.
Значи филмов е добар, можеби преценет, али добар е ради приказната. Ништо друго, ич ама ич не ми се допадна глумата. Многу лошо ми беше екранизирано, не се поврзав со ликовите. Да знаев ќе чекав римејк од америте ебаго. 7ца меѓу 9ки и 10ки..
Гледајте го Dogville, ако сакате европска кинематограA DOGVILLE go gledav vo kino mileniu uste koga izleze na skopski festival se davase prviot den vo veceren termin, filmot mislam deka e danski od danski reziser i e so nikol kidman mnogu dobar film nema zbor, da se vidi kakvi sme nie lugeto u stvariГледајте го Dogville, ако сакате европска кинематографија, уникатен и забеган филм
+ 100000000 затоа неможам да гледам филмови од Азиско подрачје, од 20 дали во еден има асална глума...![]()
Кога некогаш ќе видам некој филм кој што сакам да го гледам, а во моментот не сум во можност, го додавам во My Movies на IMDb. И искрено, ми се собра и не баш така мал број на филмови, па фатив да ги гледам по азбучен редГледајте го Dogville, ако сакате европска кинематографија, уникатен и забеган филм![]()

Кога некогаш ќе видам некој филм кој што сакам да го гледам, а во моментот не сум во можност, го додавам во My Movies на IMDb. И искрено, ми се собра и не баш така мал број на филмови, па фатив да ги гледам по азбучен ред
Anyways...сакав да кажам дека и Dogville го имам на листата (еден прилично долг период) па најверојатно ќе го изгледам деновиве![]()

А Dogtooth, не ми е, стaен во watchlist. Ваљда за таква листа на IMDb зборите погоре. Дека друго е мислам My Movies.