Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 мај 2009
Мислења
57
Поени од реакции
20
Од колку е концертот позади Тереза денес?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.096
Поени од реакции
74.904
Знам, знам присуствував :) И позади зградата на Сет некој маваше со јајца. Кажувам само како подмолно измислуваат работи само за да го оцрнат протестот. Срам треба да им е...
Педерска работа...
Место сдса најдат кој гаѓаше по нас они ми измислуваат тука како сме им украле пиштол, како сме собирале камења за да ги гаѓаме и друго...
Бтв добро прашање е кој имаше толку мерак да не гаѓа од зградите. Па да акнеше некој со шишето можеше на лице место да го остави...

Член од
8 мај 2009
Мислења
57
Поени од реакции
20
Требаше, изгледа е откажан...Како и да е во 6 на старо место!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.683
Поени од реакции
59.832
Ако некој дава акцент дека не е политизиран дали тоа значи дека навистина е неполитизиран?Мене и несмее никој да ми забрани јас да носам знаме со ликот на Гоце Делчев.Кај нас луѓето протестираат по улица затоа што тоа го виделе на телевизија, и ај и ние да бидеме у тренд.Затоа носат Чегевара знамиња,а како што знаеме и Чегевара е УБИЕЦ,а скандирааат УБИЦИ!!
Ништо не знаете...
--- надополнето: Jun 11, 2011 1:21 PM ---
не ве сваќам вие што барате оставка од министерката... што е она тука крива и должна што некој кретен незнае да си ја врши работата? ако си ти на најзино место и некој полицаец незнае да си ја заврши асално работата ТИ ли треба да дадеш оставка или она? ај на ова одговори ми ? ако секој министер кај нас поденсува оставка за вакви рботи тогаш ке треба секоја недела да имаме нови министери за образование за медицина министер за внатрешни работи и така натака... дај прекинете со овие оставки аман веќе размислувајте со своја глава не со туѓа
Прочитај нешто за морална одговорност, едуцирај се троа и врати се.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Ја колку што сфатив, ќе биде друг ден концертот, т.е. не е откажан туку преместен.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
А јас пак добив идеја...

да се организира протест во Прилеп ,Охрид или Струга?Онака,поголеми градови се....

Член од
21 мај 2011
Мислења
165
Поени од реакции
77
Eh treba i za Prilep da se organizirame,ajde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
--- надополнето: Jun 11, 2011 2:00 PM ---
А јас што заедно со моите другари албанци, учествуваме во протестот, што ке кажеш за ова?

Зажаливме многу што не направивме еден голем транспарент(на албански и македонски јазик), за некој тука да не тропа глупости.

Се надевам пораката на овој протест е примен од тие што треба да го примат, а тоа се службените лица и министерството за внатрешни работи.
Ne smeeme ovde da se delime po nacionalnost,site sme so edinstvena cel!

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Студенти на медицинскиот и стоматолошкиот факултет и воопшто сите студенти не започенете кампања со собирање на потписи за оставка на дотична професорка ( сигурно веќе знаете ) кога мојот сограѓанин Владимир Петровски собрал од сите професори таму потписи за да добие сите потребни средства од Фондот за да оди да се лекува во Израел само таа професорка за мене непозната не сакала да се потпише. Каде е етиката? Зошто не се изборите и за вакво нешто?

Детето почина само поради тој проклет потпис што таа професорка не го дала.

Очекувам критики од студенти на споменатите факултети.

argenthessis

Highflyer
Член од
9 јуни 2011
Мислења
1.619
Поени од реакции
2.140
А јас пак добив идеја...

да се организира протест во Прилеп ,Охрид или Струга?Онака,поголеми градови се....
И јас сум за ова ама тешко тоа ќе оди, помали градови=секој го знае секого, се е исполитизирано, тешко се најдува работа=лесно може да те уценат, и најважно од се, полицајците се уште покорумпирани не го ли во Скопје, гарант ќе вметнат некои бараби во протестите за да се направи инцидент.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
И јас сум за ова ама тешко тоа ќе оди, помали градови=секој го знае секого, се е исполитизирано, тешко се најдува работа=лесно може да те уценат, и најважно од се, полицајците се уште покорумпирани не го ли во Скопје, гарант ќе вметнат некои бараби во протестите за да се направи инцидент.
Во Охрид секој се знае со секого?Не знам...Струмица,Штип,Велес и Кочани се помали градови и пак се организира протестов...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015
Да се најде човекот што се телепортирал и патувал низ времето зашто групата таму дојде во 15 за 9, а не во 8, тоа што се случувало во 8 нема никаква допирна точка со нас ...
Па дај ако веќе ни наметнуваат нешто нека не прават вакви кардинални грешки, уствари кога ќе ми текне што све направија во Неделата вечер, ова ништо не е ...

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.258
Во Охрид секој се знае со секого?Не знам...Струмица,Штип,Велес и Кочани се помали градови и пак се организира протестов...
Во Охрид е страшно влијанието и на двете партии,видовте 200 гласа разлика беа последно на изборите и години наназад било така.После изборите е најавен голем реваншизам на Општината(СДСМ) спрема вработените таму од ВМРО-вска националност и обратно институциите раководени од централно ниво (ВМРО) спрема гласачите од СДСМ.Голем дел млади се вработија пред изборите на овие места и од двете партии.Ама иста е ситуацијата и во другите места,па пак протести...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom