- Член од
- 8 мај 2009
- Мислења
- 57
- Поени од реакции
- 20
Од колку е концертот позади Тереза денес?
Педерска работа...Знам, знам присуствувавИ позади зградата на Сет некој маваше со јајца. Кажувам само како подмолно измислуваат работи само за да го оцрнат протестот. Срам треба да им е...
Ништо не знаете...Ако некој дава акцент дека не е политизиран дали тоа значи дека навистина е неполитизиран?Мене и несмее никој да ми забрани јас да носам знаме со ликот на Гоце Делчев.Кај нас луѓето протестираат по улица затоа што тоа го виделе на телевизија, и ај и ние да бидеме у тренд.Затоа носат Чегевара знамиња,а како што знаеме и Чегевара е УБИЕЦ,а скандирааат УБИЦИ!!
Прочитај нешто за морална одговорност, едуцирај се троа и врати се.не ве сваќам вие што барате оставка од министерката... што е она тука крива и должна што некој кретен незнае да си ја врши работата? ако си ти на најзино место и некој полицаец незнае да си ја заврши асално работата ТИ ли треба да дадеш оставка или она? ај на ова одговори ми ? ако секој министер кај нас поденсува оставка за вакви рботи тогаш ке треба секоја недела да имаме нови министери за образование за медицина министер за внатрешни работи и така натака... дај прекинете со овие оставки аман веќе размислувајте со своја глава не со туѓа
Ne smeeme ovde da se delime po nacionalnost,site sme so edinstvena cel!А јас што заедно со моите другари албанци, учествуваме во протестот, што ке кажеш за ова?
Зажаливме многу што не направивме еден голем транспарент(на албански и македонски јазик), за некој тука да не тропа глупости.
Се надевам пораката на овој протест е примен од тие што треба да го примат, а тоа се службените лица и министерството за внатрешни работи.
И јас сум за ова ама тешко тоа ќе оди, помали градови=секој го знае секого, се е исполитизирано, тешко се најдува работа=лесно може да те уценат, и најважно од се, полицајците се уште покорумпирани не го ли во Скопје, гарант ќе вметнат некои бараби во протестите за да се направи инцидент.А јас пак добив идеја...
да се организира протест во Прилеп ,Охрид или Струга?Онака,поголеми градови се....
Во Охрид секој се знае со секого?Не знам...Струмица,Штип,Велес и Кочани се помали градови и пак се организира протестов...И јас сум за ова ама тешко тоа ќе оди, помали градови=секој го знае секого, се е исполитизирано, тешко се најдува работа=лесно може да те уценат, и најважно од се, полицајците се уште покорумпирани не го ли во Скопје, гарант ќе вметнат некои бараби во протестите за да се направи инцидент.
Да се најде човекот што се телепортирал и патувал низ времето зашто групата таму дојде во 15 за 9, а не во 8, тоа што се случувало во 8 нема никаква допирна точка со нас ...
И јас сум за ова ама тешко тоа ќе оди, помали градови=секој го знае секого, се е исполитизирано, тешко се најдува работа=лесно може да те уценат, и најважно од се, полицајците се уште покорумпирани не го ли во Скопје, гарант ќе вметнат некои бараби во протестите за да се направи инцидент.
Во Охрид е страшно влијанието и на двете партии,видовте 200 гласа разлика беа последно на изборите и години наназад било така.После изборите е најавен голем реваншизам на Општината(СДСМ) спрема вработените таму од ВМРО-вска националност и обратно институциите раководени од централно ниво (ВМРО) спрема гласачите од СДСМ.Голем дел млади се вработија пред изборите на овие места и од двете партии.Ама иста е ситуацијата и во другите места,па пак протести...Во Охрид секој се знае со секого?Не знам...Струмица,Штип,Велес и Кочани се помали градови и пак се организира протестов...