Erepublik - помогнете на еМакедонија

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
мразам створења од типот: делам тенкови, лепче за претплата, па уште напишете го бројот на претплатата ... Какви циганаана има значи, ич не им го разбирам филмот.
така е во реален живот...барем во Македонија :) гласај за мене...ќе добиеш нешто .)
се стана нати го дај ми го :) ако ми се бендиса статија ќе се претплатам......во инбокс гледам претплати се на статијата....во фејсбук стил...ај лајк плс..........:)

Една
така е во реален живот...барем во Македонија :) гласај за мене...ќе добиеш нешто .)
се стана нати го дај ми го :) ако ми се бендиса статија ќе се претплатам......во инбокс гледам претплати се на статијата....во фејсбук стил...ај лајк плс..........:)
Една многу добра статија од Струмјанин на темава:
http://www.erepublik.com/en/article/-str-1-1782760/1/20
:)

во последно време не читам никакви статии...ама кога се работи за Струме Наш :) паметен е човекот......сепак Претседател беше :)
Ѕвер е човекот докажа дека под добро водство Македонците се несопирливи.

пер многу е наполеон бе
1.79 = 500 денари е тоа будала
не се исплати, всушност НАЈмалце се исплати
добро бе брат али за брзо кревање на сила се исплати!
ја неколку месеци веќе неам ни ден пропуштено да не сум на наполеон!
иначе има регрутација во алфи во тек, се примаат со над 1800 сила, секој ден добивате 300 и 6 тенка ама треба и да сте присутни на чет.

добро бе брат али за брзо кревање на сила се исплати!
ја неколку месеци веќе неам ни ден пропуштено да не сум на наполеон!
иначе има регрутација во алфи во тек, се примаат со над 1800 сила, секој ден добивате 300 и 6 тенка ама треба и да сте присутни на чет.
дечко, од кај толку пари секој ден со наполеон да тренираш бе?

Зашо го советувате да не отвара фирми бе?
Јас па скоро и ич не се борам само за да заштедам и даотварам некоја фирма. Само рибници и Q1 пекари си отварам. Имам 7 пекари, 4 рибници и 3 житари. Дневно околу 700 лебчиња продавам по цена од 0.60 до 0.80. Зависи како. Сеа нешо рипна златото иначе имаше период си вадев 2 GOLD на ден.

Иначе да ви се надоврзам на муабет за тренинг... 3-4 месеци ја играм играва и ни еднаш не сум тренирал ни со тој бустер од 0.19 GOLD. Па камоли Наполеон... скапо е тоа бе.

дечко, од кај толку пари секој ден со наполеон да тренираш бе?
Брат играм од октомври, имав доста заштедено имав билетара и сега само што ги допродадов имав преку 300 ку2 билети останато...
Исто предтоа имав и камењара на ден преку 10 голд се вадеа додека не ги укинаа...
И направив резерва голд и иам..
Сега од реферали вадам просек 0,5 голд на ден, од фирмите плус и играм на ММ или препродавам тенкови :)
А и да неам заработка иам заштеда доста па се покривам.
Намерно не отворам фирма од голем квалитет дека знам за да си ги вратам парите ќе ми треба долго време...

Зашо го советувате да не отвара фирми бе?
Јас па скоро и ич не се борам само за да заштедам и даотварам некоја фирма. Само рибници и Q1 пекари си отварам. Имам 7 пекари, 4 рибници и 3 житари. Дневно околу 700 лебчиња продавам по цена од 0.60 до 0.80. Зависи како. Сеа нешо рипна златото иначе имаше период си вадев 2 GOLD на ден.

Иначе да ви се надоврзам на муабет за тренинг... 3-4 месеци ја играм играва и ни еднаш не сум тренирал ни со тој бустер од 0.19 GOLD. Па камоли Наполеон... скапо е тоа бе.
ептен стиснат ти бре :D

ме интересира дали може да продадеш фабрика во маркетплејс ..имам 4 голд а ми требаат 10 голд за да купам фабрика за оружје за да направам апгрејд на ова новото од вчера ..town hall или како се викаше ...е сега дали можам некако да ја продадам фабриката за храна и да купам фабрика за оружје ..пошто гледам во маркетплејс се продаваат фабрики .. а јас никако не можам да ја ставам мојат а..

ме интересира дали може да продадеш фабрика во маркетплејс ..имам 4 голд а ми требаат 10 голд за да купам фабрика за оружје за да направам апгрејд на ова новото од вчера ..town hall или како се викаше ...е сега дали можам некако да ја продадам фабриката за храна и да купам фабрика за оружје ..пошто гледам во маркетплејс се продаваат фабрики .. а јас никако не можам да ја ставам мојат а..

Каква фабрика сакаш да продадеш? За леб или food raw?

mislam deka ne se prodavaat besplatnite ni se brisat. samo mesto zafakaat...

Ми падна една идеја на памет за ова надградбава на енергијата... Пошто бара нели Q2 пушкарница, за да не правам моја, дали можи да се договорам со некој што го знам, да му ја купам, да надоградам и да му ја продадам пак нему за истата цена?

Ми падна една идеја на памет за ова надградбава на енергијата... Пошто бара нели Q2 пушкарница, за да не правам моја, дали можи да се договорам со некој што го знам, да му ја купам, да надоградам и да му ја продадам пак нему за истата цена?
10 дена мора да ја чуваш фирмата... после купување.

Бтв... копилињава почнаа да ми стискаат репорти... добив фп за НИШТО ...без причина, од ведро небо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom