Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На лето имаш блокбастери. Секоја година. Мислам нема потреба од дискусии од типот вакви филмови Vs онакви, ова е тема за ваквите филмови...Да би кажам право како old man yells at cloud може ќе звучам ,а ма се ова се блјувотини од филмови. Многу ефекти, мозок не ти треба за да ги гледаш. ајде зјапај. ИЗгледа во САД навистина има втора голема депреција чим Холивуд до толку се потруди оваа година да создаде крем де ла крем во вакви фејлови. Го селектирав Икс Мен зошто го сакам серијалот, инаку и за тоа немам добро мислење.
Филмовите се наредени од тоа кој ке заработи повеќе. А тие кои најмногу ги очекувам се: 1, 9, 6, 3, 5
Come again? Погрешно ме цитираше или јас сум глуп и не те разбирам?Мое мислење, не значи дека е точно.
--- надополнето: Jun 8, 2011 10:28 PM ---
![]()
Оди мочај ќе ти пише за 2 минутиCome again? Погрешно ме цитираше или јас сум глуп и не те разбирам?![]()
Го делам твоето мислење дека така треба да се подредат филмовиве, кој колку пари ќе заработи. Сигурен сум и дека продуцентите од Холивуд го мислат истото.А за квалитет ќе бараме такви некои филмови ко Дрво на животот и продукции од типот на Господарот на Прстените.Come again? Погрешно ме цитираше или јас сум глуп и не те разбирам?![]()
Американците ке ги полнат салите за напумпана акција и огромни роботи, ама за филм на кој мора све да запазиш и тоа во кино сала, каде што секој трет си твита што прави во моментов, не, пари тој филм не.
Најакиот серијал во последно е овајX- Men исто Meh..
Искрено од овие филмови како гледач немам никакви очекувања. Имам само од The Three Of Life, ама па тој не се вбројува во летниве блокбастери така што оставам празен простор да ѕирнам некој од насловиве ако ми налета.