ХОХОХО...Епа честитамо! Создравје да си ја возиш! Ако ти речам дека ми е еден од омилените модели на Volvo ќе мислиш дека ти мавам четки...ама вистина е V70 ми е во душата!во возниот парк кај мене од вчера влезе и сум горд сопствени на ова:
ми се оствари желбата... уствари една од желбите де... ѕвер... 2400 кубика, 140 коња, аутоматик и се што можете да замислите од додатоци на една кола, вклучувајки и фабричка инсталација и боца за на метан.
Честито и од мене!во возниот парк кај мене од вчера влезе и сум горд сопствени на ова:
ми се оствари желбата... уствари една од желбите де... ѕвер... 2400 кубика, 140 коња, аутоматик и се што можете да замислите од додатоци на една кола, вклучувајки и фабричка инсталација и боца за на метан.
1998 производство, во сообраќајна му стои прва регистрација 2004. со сигурност тврдам дека 2 години е стоено, бидејки му го знам историјатот... изгорено е од лихвар и дремеше на плац еден.Честито и од мене!
дај кажи малце повеќе детали за волвото (година,увезено/неувезено)
Не сум некој љубител на караван возила али ова стварно е нешто посебно(баш прогуглав)..кога ќе можеш остави слики внатрешноста да ја видиме..1998 производство, во сообраќајна му стои прва регистрација 2004. со сигурност тврдам дека 2 години е стоено, бидејки му го знам историјатот... изгорено е од лихвар и дремеше на плац еден.
инаку:
2400 кубика, 140 коња, 235.000км пројдени, со 5 цилиндри и 20 вентили. оригинален волво мотор не рено, не форд туку баш волво. понатака, клима-климатроник, темпомат, абс, аср, серво, аирбег, аутоматик, фолии, метан фабрички, кожа на седишта.... не ми текнува уште што се имаше ама дефинитивно како што кажа фолци... ДЕФИНИЦИЈА ЗА КАРАВАН!!!!.... а сега има и лпџ... значи 3 погонски горива на него... ептен мерак ми прави... стисни на гаста и добро држи го воланот... т.е. држи се за него.