Каква кола имате/сакате?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499

Друже thumbs up за фиќото, ептен ми се свиѓа како си го средил (ако е твоја идеја тјунингот:))

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.424
momentalno ova

inaku kako decava porasnaa ., i site na svoja destinacija za soprugata i mene i ovoa ke legne sosema dobro

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
во возниот парк кај мене од вчера влезе и сум горд сопствени на ова:

ми се оствари желбата... уствари една од желбите де... ѕвер... 2400 кубика, 140 коња, аутоматик и се што можете да замислите од додатоци на една кола, вклучувајки и фабричка инсталација и боца за на метан.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Далеку сум од познавач на автомобили, можеби и немам некој истенчен вкус... Нејсе, пред некој ден видов chrysler cruiser и ми се допадна. Си имам некогаш „ретро“ моменти :p

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.729
Поени од реакции
897

ми се оствари желбата... уствари една од желбите де... ѕвер... 2400 кубика, 140 коња, аутоматик и се што можете да замислите од додатоци на една кола, вклучувајки и фабричка инсталација и боца за на метан.
ХОХОХО...Епа честитамо! Создравје да си ја возиш! Ако ти речам дека ми е еден од омилените модели на Volvo ќе мислиш дека ти мавам четки...ама вистина е V70 ми е во душата!
Одличен ОДЛИЧЕН избор! Секоја чест друже!Блазе тебе! :D

Член од
21 април 2009
Мислења
139
Поени од реакции
16

Честито и од мене!
дај кажи малце повеќе детали за волвото (година,увезено/неувезено)

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.729
Поени од реакции
897
Btw секогаш кога ќе го спомнам моделов, женска ми вика „бегај бе ко гробарска е или како soccer mom ќе се праам“. А толку е убава еј! Дефиниција за караван!

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
Честито и од мене!
дај кажи малце повеќе детали за волвото (година,увезено/неувезено)
1998 производство, во сообраќајна му стои прва регистрација 2004. со сигурност тврдам дека 2 години е стоено, бидејки му го знам историјатот... изгорено е од лихвар и дремеше на плац еден.
инаку:
2400 кубика, 140 коња, 235.000км пројдени, со 5 цилиндри и 20 вентили. оригинален волво мотор не рено, не форд туку баш волво. понатака, клима-климатроник, темпомат, абс, аср, серво, аирбег, аутоматик, фолии, метан фабрички, кожа на седишта.... не ми текнува уште што се имаше ама дефинитивно како што кажа фолци... ДЕФИНИЦИЈА ЗА КАРАВАН!!!!.... а сега има и лпџ... значи 3 погонски горива на него... ептен мерак ми прави... стисни на гаста и добро држи го воланот... т.е. држи се за него.

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
1998 производство, во сообраќајна му стои прва регистрација 2004. со сигурност тврдам дека 2 години е стоено, бидејки му го знам историјатот... изгорено е од лихвар и дремеше на плац еден.
инаку:
2400 кубика, 140 коња, 235.000км пројдени, со 5 цилиндри и 20 вентили. оригинален волво мотор не рено, не форд туку баш волво. понатака, клима-климатроник, темпомат, абс, аср, серво, аирбег, аутоматик, фолии, метан фабрички, кожа на седишта.... не ми текнува уште што се имаше ама дефинитивно како што кажа фолци... ДЕФИНИЦИЈА ЗА КАРАВАН!!!!.... а сега има и лпџ... значи 3 погонски горива на него... ептен мерак ми прави... стисни на гаста и добро држи го воланот... т.е. држи се за него.
Не сум некој љубител на караван возила али ова стварно е нешто посебно(баш прогуглав)..кога ќе можеш остави слики внатрешноста да ја видиме..
--- надополнето: Jun 10, 2011 12:58 PM ---
Имам ВАКВА
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

А сакам ВАКВА
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Член од
20 јуни 2011
Мислења
192
Поени од реакции
13
ја искреаено би сакал jaguar s-tupe
одлична кола.
--- надополнето: Jul 4, 2011 7:46 PM ---

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Не знам зошто ама од секогаш Vito ми правело мерак.

Kajgana Shop

На врв Bottom