Crazy in Love
Here's looking at you kid.
Значи не знам зошто толку се расправате. Овие двајца тенисери се врхунски, значи и двајцата посебни на свој начин и уживање е да се следи нивното ривалство кое е проткаено со тотален фер плеј. Е сега наместо и вие да се угледате на нив двајца и да ги почитувате и двајцата без разлика кој за кого навива, вие си ги мерите чиј коњ е поголем. Големи и легендарни се и двајцата. Јас навивам за Надал комплетно, ама не може да се занемари елеганцијата на Федерер. Исто како што навивачите на Федерер не можат да ја занемарат страста, брзината и вулканот наречен Надал.
П.С На mute го ставив мечот, ако нешто у живот ме нервира кога гледам натпревари, тоа се пристрасни коментари. Ај кога игра Ѓоковиќ ги сфаќам српскиве коментари, нивен е... ама вака многу се нервирам. Работава е депресивен кога ќе изгуби Федерер поен без да рече браво за поенот на Надал, а Надал кога ќе изгуби се радува ко да снесол јајце.
П.С На mute го ставив мечот, ако нешто у живот ме нервира кога гледам натпревари, тоа се пристрасни коментари. Ај кога игра Ѓоковиќ ги сфаќам српскиве коментари, нивен е... ама вака многу се нервирам. Работава е депресивен кога ќе изгуби Федерер поен без да рече браво за поенот на Надал, а Надал кога ќе изгуби се радува ко да снесол јајце.