Фан Клуб: Интер

10 милиони?
А ние дававме 5 милиони и Мунтари за Маскерано :D

Мислам дека за 7-8 може да си замине, ништо не покажа посебно во Интер, ниту играше, сеа потенцијалот што го има, го има, ама и Мунтари имаше :)

Taка некаде прочитав, дека сме барале или нуделе овие 10 милиони..и мене многу ми дојдоа кога видов дека толку се бара/дава за Марига :LOL:

Мене не ми е по ќеф играчот, ама не е и фората да го продадиме тој, а на негово место да донесиме исти таков играч..Интер не е Удинезе или Палермо ебаго..

Најверојатно овој ќе биде голманскиот дрес за следната сезона

248555_113751995379495_100002340866787_134899_2747001_n.jpg

Подобро ке било да го нема тоа со плаво црните линии.Подбро жолт да биде и тој дел а на некој друг дел да се остави обележје од интер.Можеле лента некоја плаво-црна или нешто слично вака ова го грди многу ама добар ке биде ако го корегираат малце..

Арно е бе ова, да не сакате пак тигарски ракави да гледате :P

Не знам што очекувате од најк...никаде креативност.

Имаше јака слика на форца интер форумот. Дресот со панталони и чорапи :D

Некој да не знае повеќе за новиот дрес, што, како, зошто?

Е, не сум видел јас, кажете ми само дали ќе се спасиме од оние коцките на Најки, а-ла Germany 1990...?

Абе не е многу битно дресот, нека на прави киксови голманот како со Баерн 2кикса направи :D
Само колку топки има одбрането Цезар, не треба да му фаќаме замерки :ROFLMAO:

И вака така Каржа ќе си потпише за нас?
Нека е за арно РЕФОРМИТЕ ПРОДЛЖУВААТ !

Синојќа Цезар бранеше како луд, ќе кажам само БРАВО

Постигнат е договор меѓу Интер и Чезена, Нагатамо ќе биде во целосна сопственост на Интер. Како што се очекуваше...

Челзи се приклучува на Манчестер во трката за Снајдер.

Јас мислам треба Морати да се запни и да го ангажира во Интер играчот со бр.7 од составот на репрезентацијата на Р.Ирска каде вчера нашите репрезентативци ги правеше магариња по левата страна:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom