Ако беше последната личност на планетава, што ќе правеше?

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.031
ќе умрев од досада...нема со кој два-три збора да склопиш :)

FortuneTeller

ВРАГ
Член од
20 мај 2011
Мислења
476
Поени од реакции
138
Ќе одам од ресторан во ресторан (најлуксузните) да јадам (додека не се расипе сета храна),ќе возам најубави и најбрзи коли,ќе ги набавам сите познати и непознати дроги,сите видови на алкохол,ќе отидам сегде низ светов на најубавите места,очајно ќе барам некој човек и на крај ќе полудам и најверојатно ќе се самоубијам

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ќе одам од ресторан во ресторан (најлуксузните) да јадам (додека не се расипе сета храна),ќе возам најубави и најбрзи коли,ќе ги набавам сите познати и непознати дроги,сите видови на алкохол,ќе отидам сегде низ светов на најубавите места,очајно ќе барам некој човек и на крај ќе полудам и најверојатно ќе се самоубијам
+1!!!!!!!!! :)

I

Intex

Гостин
Ќе чекав да отрезнам.
Кај бе јас последен човек на светов му ебеш.

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.423
eden ko nieden :p ., che gi chekash kanibakite da zavrshat rabota ., ., oups rabotava posleden beshe taka ., e nishto de sam ke se izedesh:sneaky:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
ај само кажи ми од кај ке набавиш? :) сам си не заборавај :)

П.С ја коа би бил сам шознам.. ке си го праам меракот шо ке ми текне ке праам и ја би одел у елитни ресторани луксузни коли би зел би кршел ако сакам би се шетал гол по улица и ред др работи...

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.131
Поени од реакции
30.228
Ќе научам како да летам со ракета
И ќе отидам на друга планета
К’де с’нцето светло угревјат,
К’де небото ѕвезди посевјат.

Член од
29 октомври 2008
Мислења
1.394
Поени од реакции
259
Ќе се закопам во Шахта

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Ќе се обидев да се самолансирам во вселена со нешто што би ми изгледало дека ја врши таа функција во НАСА.
Епска последна глетка .

Mj

Маестро
Член од
25 јануари 2008
Мислења
754
Поени од реакции
212
Ќе спиев и јадев многу.

FortuneTeller

ВРАГ
Член од
20 мај 2011
Мислења
476
Поени од реакции
138
аллександар напиша:
ај само кажи ми од кај ке набавиш? :) сам си не заборавај :)
ееее ќе барам кај што би можел да најдам,ако немам ништо друго барем време ќе имам тогаш колку сакам ехееј. А и можеби знам каде и кај кого да набавам:sneaky: хехех
--- надополнето: Jun 4, 2011 2:03 PM ---
аллександар напиша:
П.С ја коа би бил сам шознам.. ке си го праам меракот шо ке ми текне ке праам и ја би одел у елитни ресторани луксузни коли би зел би кршел ако сакам би се шетал гол по улица и ред др работи...
А за одење гол да не праиме муабет :LOL: абе види има доста работи што може да се прават,еве сеа ми текнуваат едно стотина глупости :D само што и тоа ќе помине и после... САМ :( ипак „позитивното“ е што ќе праиш што сакаш и бољи тоа отколку да спаѓаш во тие што ги нема. Како и да е ќе те снема и тебе кога-тогаш,нели..

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
ќе се напнев да создадам ракета.... И ЌЕ СОЗДАДАМ

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Ќе земам најдобрите коли ќе ги возам,ќе патувам по светот (у прво време Европа,дур да научам некако да летам и да пловам па да идам по другите континенти).Ќе го разгледувам светот и ќе пробам сам некои работи да учам да не ми биде досадно.А да и најверојатно ќе провалам во некоја воена база и ќе се изнапукам од се можно,а можда и некоја нуклеарка да фрлам некаде.Сепак досадата може да те натера на се.

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
како мал сум секогаш кога сум размислувал на оваа тема сум ги имал најубавите фантазии, ама разликата е во тоа што тогаш не бев сам сам туку сам со некоја типка, сами на цел свет. Е сеа ако сум сам, 100 посто нема да се самоубијам или мрднам, туку ќе останам при свест и ќе пробам на се навикнам и да го изживеам животот. Веројатно игри некои, и многу глупости нема веќе да ме интересираат бидејќи ќе немам со кој да го споделам тоа. Ама знам дека уште повеќе ќе почнам да медитирам, уживам во природните убавини, небото, размислувајќи за што понатаму и што ќе биде целта на таквиот мој живот.
Веројатно досадата ќе ја убивам со читање книги и веројатно ќе си имам некој замислен пријател, или пријател предмет со кој ќе зборувам (размислувам) - (ова ако нема ни животни)

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
Би јадела мноооогу благи специјалитети и не-толку-големи-специјалитети колку ми душа сака без да ми е гајле дали некој ќе ми рече дека сум се здебелила, или дека претерувам со благо. Исто и со други работи, ама не до толкава мера xD
За друго незнам што би правела. Веројатно би ми било многу досадно без луѓе бидејќи сакам постојано да сум со друштво, ама сепак би се изнауживала во тоа што ми се нуди. А за пиштолот во глава, бесилката и сличните самоубиствени средства - ако ми се смачи од уживање :))))

Kajgana Shop

На врв Bottom