Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
+1!!!!!!!!!Ќе одам од ресторан во ресторан (најлуксузните) да јадам (додека не се расипе сета храна),ќе возам најубави и најбрзи коли,ќе ги набавам сите познати и непознати дроги,сите видови на алкохол,ќе отидам сегде низ светов на најубавите места,очајно ќе барам некој човек и на крај ќе полудам и најверојатно ќе се самоубијам
ај само кажи ми од кај ке набавиш?Ќе одам од ресторан во ресторан (најлуксузните) да јадам (додека не се расипе сета храна),ќе возам најубави и најбрзи коли,ќе ги набавам сите познати и непознати дроги,сите видови на алкохол,ќе отидам сегде низ светов на најубавите места,очајно ќе барам некој човек и на крај ќе полудам и најверојатно ќе се самоубијам
ееее ќе барам кај што би можел да најдам,ако немам ништо друго барем време ќе имам тогаш колку сакам ехееј. А и можеби знам каде и кај кого да набавамаллександар напиша:ај само кажи ми од кај ке набавиш?сам си не заборавај
![]()
А за одење гол да не праиме муабеталлександар напиша:П.С ја коа би бил сам шознам.. ке си го праам меракот шо ке ми текне ке праам и ја би одел у елитни ресторани луксузни коли би зел би кршел ако сакам би се шетал гол по улица и ред др работи...