Ако беше последната личност на планетава, што ќе правеше?

• Креатор на темата Креатор на темата Dev!L!sH
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе преживеам некако, и ке правам она шо ке ми текне во моментот....

Би јадела мноооогу благи специјалитети и не-толку-големи-специјалитети колку ми душа сака без да ми е гајле дали некој ќе ми рече дека сум се здебелила, или дека претерувам со благо.

Сериозно зарем е потребно да останеш сама на цел свет за да јадеш благи работи без да си набиваш комплекси??:confused:

Прст у гз и самоубиство.

Сериозно зарем е потребно да останеш сама на цел свет за да јадеш благи работи без да си набиваш комплекси??:confused:

Па види, во право си... ама знаеш како е, треба да се внимава на формата, и заради изглед и заради здравје... а ако сум сама на светот ниту изглед ќе ми е важен, ниту здравје, ниту кога ќе умрам.

би одишол таму каде што има супер-моќен компјутер и сам да ги вградувам хардверски компоненти да биде уште помоќен компјутер и да најдам начин како да комуницирам со далечна вонземска цивилзација и да чекам сигнал,а во меѓувреме да научам да возам авиони како што се Фантоми,Мигови и Сухои и потоа и се друго да направам што ќе ми падне на ум тоа на друм и никој нема да ме казни за прекршоци а бе сешто и нема да ми биде досадно оти за разлика од филмот на ТОМ ХЕНКС ,,остров,, или робинзон крузо ,јас имам цел свет на располагање;)

Ќе учам и ќе измислам некој робот со кој на почетокот ќе бидам пријател но подоцна ќе бидам во војна за кој да владее со планетата и на крај тој ќе ме убие.
Колку да не ми биде досадно и да не правам самоубиство веднаш како предходните членови.

Ќе се издрогирам, ќе шмркнам две вотки преку очите ќе го измавам со сите сили и ќе си преминам... :cautious:

Сите цреши ќе ги наберам од кај комшијата = онака на тенане, ќефски.

Ќе бидам последната личност на планетава..

Ќе отворев маркет и јас ке бев купувачот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom