PES 2012

• Креатор на темата kpb
  • Време на започнување
Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Разлика е само брадата друго нема :)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
^^значи точно сум видел на што ме потсеќа:cool:

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
пхахахахаха.
ц ц ц ц катастрофа.
Очигледно е дека песов се повеќе и повеќе разочарува. Бев страсен фан и убивав за тој што ќе рече лошо, али после 2009 гледам дека НИШТО добро не извадиле. Изледа и нареднава година ќе си играм Фифа. 11кава е закон, се надевам дека и со 12ката нема да разочараат, па белким ќе им текне на пес да направат малце конкуренција

H

-HRO

Гостин
Немојте да ја оценувате играта според една бедна слика.
Мислам дека сеуште е рано да се коментира што и како ќе биде, бидејќи играта сеуште е во изработка и не е излезена. :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.070
Нека сменат Мастерлигата со платите. Да не ми побара по сле 5 сезони 10м, а пред тоа да земал по 1-2м или помалце.
Да се промени Cursor Change, пошо некад играчот поминува покрај топката, стискам Q(да смени играч) и сите ги мења околу него, но тој што треба никако да ми го даде.

Нека ја подобрат малце моториката на играчите. на сите верзии се движат скоро исто, без некои поголеми промени и разлики.
Фаулите да се подобрат, пошо на 11-кава има премногу глупави фаули. Нешто што ретко би се досудило.

И некои багови да се фискнат.

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Нека сменат Мастерлигата со платите. Да не ми побара по сле 5 сезони 10м, а пред тоа да земал по 1-2м или помалце.
Да се промени Cursor Change, пошо некад играчот поминува покрај топката, стискам Q(да смени играч) и сите ги мења околу него, но тој што треба никако да ми го даде.

Нека ја подобрат малце моториката на играчите. на сите верзии се движат скоро исто, без некои поголеми промени и разлики.
Фаулите да се подобрат, пошо на 11-кава има премногу глупави фаули. Нешто што ретко би се досудило.

И некои багови да се фискнат.
Епа ако за тие 5 сезони, освоиш 5 пати по ред се што може да се освои, многу нормално е тоа...

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Епа ако за тие 5 сезони, освоиш 5 пати по ред се што може да се освои, многу нормално е тоа...
Да, тоа си во право. Али лошто е во тоа што не е за 5 сезони, туку за една/две поминати веќе се бараат некои огромни суми на плата. Едноставно, неможеш да играш со истите играчите и тие по дифолт, повеќе од две/три успешни сезони, а нормално ќе е и да сакаш да купиш некое добро појачање.

Martin Ramadan

RamDagaDam
Член од
17 декември 2008
Мислења
133
Поени од реакции
19
Еве едно официјално видео. Од 14:40 почнува трајлер за ПЕС 2012

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.761
Поени од реакции
8.020
Напочеток ми беше онака... интересна онаа 2011, но со тек на време сфаќаш дека е тапа :/

PES6 - Најдобрата фудбалска игра, никогаш нема да се заборави... секогаш вадаат пачеви за неа и секад ќе вадат... се додека не го сменат гејмплејот на новиве.

Место да продолжија со PES6, т.е. да ја надоградуваат само... тие сјебаа работа, све усераа.

За PES2012, не се надевам многу... очекувам иста да биде... ќе видиме, рано е да се збори за тоа.

Martin Ramadan

RamDagaDam
Член од
17 декември 2008
Мислења
133
Поени од реакции
19
Значи од овие видеа сега што ги гледаме неможе многу да се заклучи нешто во врска со гејмплеј, само се гледа малку графика унапредена, и конечно овие вистински мрежи се направени.

Kajgana Shop

На врв Bottom