Martin Ramadan
RamDagaDam
- Член од
- 17 декември 2008
- Мислења
- 133
- Поени од реакции
- 19
Resident Evil 5 vs KONAMI PES 2012
Zieg Heil RobinhoResident Evil 5 vs KONAMI PES 2012
.Бев страсен фан и убивав за тој што ќе рече лошо
Епа ако за тие 5 сезони, освоиш 5 пати по ред се што може да се освои, многу нормално е тоа...Нека сменат Мастерлигата со платите. Да не ми побара по сле 5 сезони 10м, а пред тоа да земал по 1-2м или помалце.
Да се промени Cursor Change, пошо некад играчот поминува покрај топката, стискам Q(да смени играч) и сите ги мења околу него, но тој што треба никако да ми го даде.
Нека ја подобрат малце моториката на играчите. на сите верзии се движат скоро исто, без некои поголеми промени и разлики.
Фаулите да се подобрат, пошо на 11-кава има премногу глупави фаули. Нешто што ретко би се досудило.
И некои багови да се фискнат.
Да, тоа си во право. Али лошто е во тоа што не е за 5 сезони, туку за една/две поминати веќе се бараат некои огромни суми на плата. Едноставно, неможеш да играш со истите играчите и тие по дифолт, повеќе од две/три успешни сезони, а нормално ќе е и да сакаш да купиш некое добро појачање.Епа ако за тие 5 сезони, освоиш 5 пати по ред се што може да се освои, многу нормално е тоа...
А од 10:30 почнува говорот на Сибес.Еве едно официјално видео. Од 14:40 почнува трајлер за ПЕС 2012