D-r-ot
од поликлиника
Мота ако го продадат, и притоа ги држат сите гомна од срединава. Im about to.
Санчез на Интер му е потребен затоа што е добар во Италија. Има да ги растура послабите тимови во ЛШ (групна фаза), ке имаме човек плус да му асистира на Пацини, и како капак на све добиваме класа играч.
Друг ваков на Интер што му треба е Хамшик, ама барем до Јануари нема што да го бараме, после ако испаднат Наполи (а не сакам заради калчово да испаднат) може некоја зделка.
Трето, Бек.
Четврто, Нејмар. Онака сон ми е во Интер да го гледам.
Некој да не знае што ке бидне со Карја, читав на фцинтер1908.ит дека останува, ама не сум сигурен дали така бепе пишано или гугл тренслејт така го направи.
Пацини?

--- надополнето: May 31, 2011 11:58 PM ---
Јас искрено се надевам дека составот догодина ќе биди овај:
On paper of course:
Жулио-Агигарај-Лусио-Самуел/Ранокија-Нагатомо-Монтоливо-Мота-Снајдер-Санчез-Ето-Пацини
или вака:
Цезар
Агигарај/Занети------------Лусио/Андреоли--------Самуел/Ранокија-------Нагатомо/Киву
------------------------------Монтоливо/Камбиасо..........-------Мота/Банега-------------
--------------------------------------Снајдер/Станкович/--------------------
Санчез/Хазард-----------------------------Пацини/Милито----------------------Ето
Овие засилувања да пристигнат на Меаца и ништо друго не барам..иако скоро е невозможно двајца да дојдат од овие ама барем и јас имам право да си правам филмови како овие од другите фан клубови..
Добар е овој во црвеново на Youtube?