I
IBIZA SOUND
Гостин
kako real ne ja pobedi barsa pa da ode vo finale i da gledame super finale megju real i mancester
prikaznata so real odamna e zavrsena, mu kazavme deka sme mnogu svetlosni godini pred niv
sega trebe da se fokusirame na finaleto vo LS
Најди пост на Гоче кај шо не му е спомнат реал, тежок комплекс набиен и тлее тлее, а никој не му одговара.kako real ne ja pobedi barsa pa da ode vo finale i da gledame super finale megju real i mancester
Најди пост на Гоче кај шо не му е спомнат реал, тежок комплекс набиен и тлее тлее, а никој не му одговара.
Онака троловски иде трола, излегува надвор копа нивчето пцуе по реал, иде пак трола, пак оди кромидот да го копне.
@Dr.Chasene se sekirajte zadridovci
narednata godina ste sampioni
:pusk:
Неговата возраст не го менува фудбалското правило.Факт е дека стартот беше за црвен.Дали му скрши нога или само го дувна е ирелевантно-се отценува стартот а не скршената или нескршената нога.Дали пепе имаше имаше намера или немаше-тоа ќе го знае само тој и бог на небото(не постои судија што може да отцени дали има или нема намера во неговиот старт) затоа постои и тоа правило-старт со отворен ѓон се казнува со црвен(судијата тука нема да изиграва психијатар и да утврдува дали имал или немал намера).Едноставно-отворен ѓон-црвен.Нема смисла да тераме понатака, Џони има 20 години(+/-), за мене не е релевантен, ама ете за тебе ако е он убаво рече: ако отишол со намера Пепе е црвен картон, а ако ти и он сте му биле во главата на Пепе и знаете дека било намера да удри, тогаш е црвен, ако не, е грешка на судијата. Друго, ако Пепе сакаше да го удри ќе му ја скинеше ногата, ако јас сум улетан и играчот стои укопан во место и сакам да го удрам, верувај дека нема да го промашам. Исто Џони викаше за сличен старт на Сантон дека било црвен со Рома кога Сантон доби жолт, али и тогаш Сантон немаше намера да удри и доби жолт, слично како Пепе само што он не го ни удри, само кај Сантон судијата оцени правилно, кај Пепе судијата подлегна на глумата, а Џони суди по книги
Друго, јас сум играв фудбал повеќе од 5 години, знам што е фаул, знам што е глума, знам што е намерно, знам што не е намерно.
:tv:ne se sekirajte zadridovci
narednata godina ste sampioni
:pusk:
You missed the party bro.
Ферги ќе измисли:smir:Секоја чест за Ферги, но за оваа генерација на Блауграна, ЛЕК НЕ ПОСТОИ !!!!!!!!!!!!!!!