UEFA Champions League Final : F.C.Barcelona - Manchester United F.C.

Кој ќе победи во финалето во ЛШ ?

• Барселона

Гласови: 111 49,8%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 112 50,2%

• Вкупно гласачи
    223
I

IBIZA SOUND

Гостин
kako real ne ja pobedi barsa pa da ode vo finale i da gledame super finale megju real i mancester :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
prikaznata so real odamna e zavrsena, mu kazavme deka sme mnogu svetlosni godini pred niv :)
sega trebe da se fokusirame na finaleto vo LS
kako real ne ja pobedi barsa pa da ode vo finale i da gledame super finale megju real i mancester :)
Најди пост на Гоче кај шо не му е спомнат реал, тежок комплекс набиен и тлее тлее, а никој не му одговара.
Онака троловски иде трола, излегува надвор копа нивчето пцуе по реал, иде пак трола, пак оди кромидот да го копне.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Најди пост на Гоче кај шо не му е спомнат реал, тежок комплекс набиен и тлее тлее, а никој не му одговара.
Онака троловски иде трола, излегува надвор копа нивчето пцуе по реал, иде пак трола, пак оди кромидот да го копне.

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Луѓе дај бе оладете малку,сте се фатиле за глумењето на Барса.Такви сме бе не сакаат судиите ве тепаме сите Платини ни ги мести не боли кур важно сме у финале Реал Мадрид не се.
И бај д уеј темава е за финалето Барса Манчестер,а не дали Барса глумат или не.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Се загревате бе, момци ?

Мој фаворит: Манчестер Јунајтед

I

IBIZA SOUND

Гостин
ne se sekirajte zadridovci
narednata godina ste sampioni :)
:pusk:

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Нема смисла да тераме понатака, Џони има 20 години(+/-), за мене не е релевантен, ама ете за тебе ако е он убаво рече: ако отишол со намера Пепе е црвен картон, а ако ти и он сте му биле во главата на Пепе и знаете дека било намера да удри, тогаш е црвен, ако не, е грешка на судијата. Друго, ако Пепе сакаше да го удри ќе му ја скинеше ногата, ако јас сум улетан и играчот стои укопан во место и сакам да го удрам, верувај дека нема да го промашам. Исто Џони викаше за сличен старт на Сантон дека било црвен со Рома кога Сантон доби жолт, али и тогаш Сантон немаше намера да удри и доби жолт, слично како Пепе само што он не го ни удри, само кај Сантон судијата оцени правилно, кај Пепе судијата подлегна на глумата, а Џони суди по книги :)
Друго, јас сум играв фудбал повеќе од 5 години, знам што е фаул, знам што е глума, знам што е намерно, знам што не е намерно.
Неговата возраст не го менува фудбалското правило.Факт е дека стартот беше за црвен.Дали му скрши нога или само го дувна е ирелевантно-се отценува стартот а не скршената или нескршената нога.Дали пепе имаше имаше намера или немаше-тоа ќе го знае само тој и бог на небото(не постои судија што може да отцени дали има или нема намера во неговиот старт) затоа постои и тоа правило-старт со отворен ѓон се казнува со црвен(судијата тука нема да изиграва психијатар и да утврдува дали имал или немал намера).Едноставно-отворен ѓон-црвен.

П.С:Опростете за офтопик али стварно нема смисла више нон стоп Барселона,дај сменете тема мајката,досадни станавте више со вашите теории на заговор....Темава е за финалето.Поз:smir:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ај оладите малку :)

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Секоја чест за Ферги, но за оваа генерација на Блауграна, ЛЕК НЕ ПОСТОИ !!!!!!!!!!!!!!!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Многу поетски настроени особи сме имале на форумов бе :)

И како тоа не постоело, нели ко што знам го изгубивте купот, значи сепак има :D

Kajgana Shop

На врв Bottom