UEFA Champions League Final : F.C.Barcelona - Manchester United F.C.

Кој ќе победи во финалето во ЛШ ?

• Барселона

Гласови: 111 49,8%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 112 50,2%

• Вкупно гласачи
    223
Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
@Nethervor Џиш си кажа шо мисли ти одма го нападна со тоа од каде ман утд ова од каде барса ова . После ми викаш ман утд послаб , а сеа ми викаш можи да биди шампион ОД КАЈ ДА ЗНАМ. Па или едното че биди или другото ЕБАГО!

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Манчестер е најјак и ќе ја растури Барселона.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Манчестер е најјак и ќе ја растури Барселона.
Ајде и јас...

Абее како можеш да кажеш така...дај аргументии...само напразно да се зборело...ц ц ц

G

Gray Foxx

Гостин
Добро има ли бан за вакви вошки безмозочни? Дај бе некој поише нека напише од 3 реда ебате гнојоите!

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Море шо си исфрустриран толку бе брааат? Па пиши ти (да не речам ебатти гнојот). Или се придружуваш на забавата? :*

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Абе што се расправате за глупости..гледајте барем некако да си извадите некаков ќар за утакмицата..одете слободно до кладилница и пишетесија X прво полувреме или од нула до два гола и капата на страна:):)

?

..........

Гостин
Манчестер ке ја прегази Барселона, Барса нема капацитет да се носи со супериорниот состав на Манчестер предводен од севишниот Фергусон. :)

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Мислам дека ова ќе биде едно од најизедначените финалиња во последниве 10 години.

Прво Барселона оваа сезона игра неверојатно,се она што недостигаше прошлата сезона го има сега.Не дека имаше некој голем недостаток лани,ама изгледа Пеп оваа сезона најде стратегија и за формација 0-0-10.Единствен проблем е (моменталната) форма на Давид Виља.

Исто важи и за Манчестер,играат извонредно.Сепак незнам како би играле лошо со Ферги на клупата.Чекаат и одмазда против Барселона од 2008-2009.

Тоа е тоа нека победи подобриот,иако навивачки типувам на Барса.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Ова во ниеден случај нема да биде изедначено финале, Барса се подобри во глумење од Манчестер каде каде.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Без карања ајде, не не плаќаат да се караме :).

Него јас уште чекам одговор од дечкото да ми каже кога Манчестер играл бункер, сигурно тој меч ми избледел некако од меморијата.
не сфаќај се скрос сериозно сакав да кажам дека манчестер ке игра дефанзивно на контри и ке се обиди да стигни до продолженија

Kajgana Shop

На врв Bottom