I
IBIZA SOUND
Гостин
navivac na real za koj ke naviva vo finaleto vo LS
za mancester ili za nivniot najgolem noken kosmar
za mancester ili za nivniot najgolem noken kosmar
Аргументииии?Манчестер моментално е каде каде поарна екипа од Барса... ќе видиме како ќе излези, ама моите пари се на нив.
И ке кажеш дека Барселона е појака екипа од Јунајтед со тоа што има едни од најдобрите играчи?Не брат,овде нема јак,слаб...овде нема фаворити,тука играат два најсилни клуба во светот.Шансите се фифти фифти.И можеби Барселона има појак тим ама ова е Јунајтед а Ферги не се предава лесно.Аргументииии?
Да речеш било која од овие две е за нијанса подобра од спротивната ај. Ама Манчестер бил каде каде поарна екипа од Барса си бара аргументи, не? Шо не ојт вака не ојт.
Хаха е полека де. Ако го пишав тоа шо го пишав не значи дека сум за Барса или сакам да кажам дека Барса ќе гази.И ке кажеш дека Барселона е појака екипа од Јунајтед со тоа што има едни од најдобрите играчи?Не брат,овде нема јак,слаб...овде нема фаворити,тука играат два најсилни клуба во светот.Шансите се фифти фифти.И можеби Барселона има појак тим ама ова е Јунајтед а Ферги не се предава лесно.
Што дека ги имаат најдобрите играчи?не дава право тоа да го отпишувате Јунајтед.Овде и грешка може да го реши финалето.Колку за информација и во 2008 година го имаше најдобриот тим ама испаднаа Барселона,во 2009 им вратија за поразот од претходната година во Рим.Хаха е полека де. Ако го пишав тоа шо го пишав не значи дека сум за Барса или сакам да кажам дека Барса ќе гази.
И да, ќе кажам дека Барса е појака екипа од јунајтед со тоа што има едни од најдобрите играчи. Право-пропорционално. Туку јас не предвидувам ништо, ама не треба да си експерт да приметиш дека Барселона има подобра игра од Јунајтед моментално, па и во претходните неколку години. Едноставно интересно ми беше мислењето на Џиш дека Јунајтед моментално играле каде каде подобар фудбал.
Море ќе напишам нешто набрзинка и ме терате да зажалам.Што дека ги имаат најдобрите играчи?не дава право тоа да го отпишувате Јунајтед.Овде и грешка може да го реши финалето.Колку за информација и во 2008 година го имаше најдобриот тим ама испаднаа Барселона,во 2009 им вратија за поразот од претходната година во Рим.
Смешни сте со тие споредби,посилна била,слаба била.Штом дошле до финале Јунајтед со ваков тим се може да се случи.
Со тоа што кажуваш е послаб тим Јунајтед а дека Барса има посилен тим даваш до знаење дека Јунајтед нема шанси,обично некои напалени фанови на Барселона(не велам од овде)или пак хејтери на Јунајтед зборуваат како Јунајтед ке доживеал дебакл.Ама кој како.Не спомнав конкретно дека ти го отпишуваш Јунајтед но со тие коментари дека ке победеле заради посилниот тим не држи вода.Море ќе напишам нешто набрзинка и ме терате да зажалам.
Каде ме виде да отпишам екипа? Не знам стварно на кој јазик треба да се пишува овде. Шо пишав јас за ти да ми го даваш овој одговор???
5 души. Со толку луѓе се води дискусија овде.
Боже боже поможи.Со тоа што кажуваш е послаб тим Јунајтед а дека Барса има посилен тим даваш до знаење дека Јунајтед нема шанси,обично некои напалени фанови на Барселона(не велам од овде)или пак хејтери на Јунајтед зборуваат како Јунајтед ке доживеал дебакл.Ама кој како.Не спомнав конкретно дека ти го отпишуваш Јунајтед но со тие коментари дека ке победеле заради посилниот тим не држи вода.
Море брат едно пишуваш и после наудрен се прајш очигледно е шо мислеш штом велиш ПОСЛАБ Е МАНЧЕСТЕР....,а појак тим БАРСЕЛОНА и не филозофрија мн мн :smir:Боже боже поможи.
Еве ти одговори Iceboy над тебе поубаво од колку што сам ќе пишав.
Добро вие тренирате по други форуми што вака овде глупости трескате?Море брат едно пишуваш и после наудрен се прајш очигледно е шо мислеш штом велиш ПОСЛАБ Е МАНЧЕСТЕР....,а појак тим БАРСЕЛОНА и не филозофрија мн мн :smir:
Хаха е полека де. Ако го пишав тоа шо го пишав не значи дека сум за Барса или сакам да кажам дека Барса ќе гази.
И да, ќе кажам дека Барса е појака екипа од јунајтед со тоа што има едни од најдобрите играчи. Право-пропорционално. Туку јас не предвидувам ништо, ама не треба да си експерт да приметиш дека Барселона има подобра игра од Јунајтед моментално, па и во претходните неколку години. Едноставно интересно ми беше мислењето на Џиш дека Јунајтед моментално играле каде каде подобар фудбал.
Будала јас очекував пак ке каже Јунајтед ке победе,тоа да се слушне од скаузер е сведено на минимални шанси.Боже боже поможи.
Еве ти одговори Iceboy над тебе поубаво од колку што сам ќе пишав.