UEFA Champions League Final : F.C.Barcelona - Manchester United F.C.

Кој ќе победи во финалето во ЛШ ?

• Барселона

Гласови: 111 49,8%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 112 50,2%

• Вкупно гласачи
    223
I

IBIZA SOUND

Гостин
navivac na real za koj ke naviva vo finaleto vo LS
za mancester ili za nivniot najgolem noken kosmar :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Без карања ајде, не не плаќаат да се караме :).

Него јас уште чекам одговор од дечкото да ми каже кога Манчестер играл бункер, сигурно тој меч ми избледел некако од меморијата.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Манчестер моментално е каде каде поарна екипа од Барса... ќе видиме како ќе излези, ама моите пари се на нив.
Аргументииии?

Да речеш било која од овие две е за нијанса подобра од спротивната ај. Ама Манчестер бил каде каде поарна екипа од Барса си бара аргументи, не? Шо не ојт вака не ојт.

Член од
30 мај 2010
Мислења
213
Поени од реакции
11
Аргументииии?

Да речеш било која од овие две е за нијанса подобра од спротивната ај. Ама Манчестер бил каде каде поарна екипа од Барса си бара аргументи, не? Шо не ојт вака не ојт.
И ке кажеш дека Барселона е појака екипа од Јунајтед со тоа што има едни од најдобрите играчи?Не брат,овде нема јак,слаб...овде нема фаворити,тука играат два најсилни клуба во светот.Шансите се фифти фифти.И можеби Барселона има појак тим ама ова е Јунајтед а Ферги не се предава лесно.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
И ке кажеш дека Барселона е појака екипа од Јунајтед со тоа што има едни од најдобрите играчи?Не брат,овде нема јак,слаб...овде нема фаворити,тука играат два најсилни клуба во светот.Шансите се фифти фифти.И можеби Барселона има појак тим ама ова е Јунајтед а Ферги не се предава лесно.
Хаха е полека де. Ако го пишав тоа шо го пишав не значи дека сум за Барса или сакам да кажам дека Барса ќе гази.

И да, ќе кажам дека Барса е појака екипа од јунајтед со тоа што има едни од најдобрите играчи. Право-пропорционално. :) Туку јас не предвидувам ништо, ама не треба да си експерт да приметиш дека Барселона има подобра игра од Јунајтед моментално, па и во претходните неколку години. Едноставно интересно ми беше мислењето на Џиш дека Јунајтед моментално играле каде каде подобар фудбал.

Член од
30 мај 2010
Мислења
213
Поени од реакции
11
Хаха е полека де. Ако го пишав тоа шо го пишав не значи дека сум за Барса или сакам да кажам дека Барса ќе гази.

И да, ќе кажам дека Барса е појака екипа од јунајтед со тоа што има едни од најдобрите играчи. Право-пропорционално. :) Туку јас не предвидувам ништо, ама не треба да си експерт да приметиш дека Барселона има подобра игра од Јунајтед моментално, па и во претходните неколку години. Едноставно интересно ми беше мислењето на Џиш дека Јунајтед моментално играле каде каде подобар фудбал.
Што дека ги имаат најдобрите играчи?не дава право тоа да го отпишувате Јунајтед.Овде и грешка може да го реши финалето.Колку за информација и во 2008 година го имаше најдобриот тим ама испаднаа Барселона,во 2009 им вратија за поразот од претходната година во Рим.
Смешни сте со тие споредби,посилна била,слаба била.Штом дошле до финале Јунајтед со ваков тим се може да се случи.

B

BooBojan

Гостин
Во 2009година во финалето против Барса сите навивачи на Јунајтед велевме "Роналдо ке ја реши Барса".
Сите се потпиравме на еден играч.Сега и да сакаш да кажеш такво нешто неможеш.
Сега само едно ке кажам "Гледајте како се игра машки,како се игра со срце,како се трча и како се игра тимски".
Овој Јунајтед на моменти ме тера да се наежувам кога го гледам како игра,почнувајќи од неколкуте испуштања на победи во лигата во последните минути,до неколку победи каде и не игравме кој знае колку добро,продолжувајки кон моментите кога Чича решаваше неколку тима,кон маказите на Руни против Сити,машката борбена и колективна на тимот,партиите на Гигс во ЛШ против Челзи и Шалке,почетокот на мечот против Челзи,раниот гол на Чича,доминирањето на целиот тој меч ИТН ИНТ!
Ферги ке покаже нешто што чуствувам дека ке го игра.Очекувам ваков состав.
ВДС
Рафаел,Фердинанд,Видич,Евра
Флеч/Керик/Гигс
Валенсија Руни Парк
Хернандез

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Што дека ги имаат најдобрите играчи?не дава право тоа да го отпишувате Јунајтед.Овде и грешка може да го реши финалето.Колку за информација и во 2008 година го имаше најдобриот тим ама испаднаа Барселона,во 2009 им вратија за поразот од претходната година во Рим.
Смешни сте со тие споредби,посилна била,слаба била.Штом дошле до финале Јунајтед со ваков тим се може да се случи.
Море ќе напишам нешто набрзинка и ме терате да зажалам.
Каде ме виде да отпишам екипа? Не знам стварно на кој јазик треба да се пишува овде. Шо пишав јас за ти да ми го даваш овој одговор???

5 души. Со толку луѓе се води дискусија овде.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
А кај виде ти дека Nethervor рече дека Барса ќе тепа, Барса ќе гази или нешто слично. Он убаво праша од каде тоа Манчестер е толку појак од Барса, некои докази, аргументи.
Јас стварно незнам шо читате вие по дома, дали некои постови само вас ви ги покажува, или си замислувате работи. Трето нема едно од овие две ќе да биде.

Член од
30 мај 2010
Мислења
213
Поени од реакции
11
Море ќе напишам нешто набрзинка и ме терате да зажалам.
Каде ме виде да отпишам екипа? Не знам стварно на кој јазик треба да се пишува овде. Шо пишав јас за ти да ми го даваш овој одговор???

5 души. Со толку луѓе се води дискусија овде.
Со тоа што кажуваш е послаб тим Јунајтед а дека Барса има посилен тим даваш до знаење дека Јунајтед нема шанси,обично некои напалени фанови на Барселона(не велам од овде)или пак хејтери на Јунајтед зборуваат како Јунајтед ке доживеал дебакл.Ама кој како.Не спомнав конкретно дека ти го отпишуваш Јунајтед но со тие коментари дека ке победеле заради посилниот тим не држи вода.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Со тоа што кажуваш е послаб тим Јунајтед а дека Барса има посилен тим даваш до знаење дека Јунајтед нема шанси,обично некои напалени фанови на Барселона(не велам од овде)или пак хејтери на Јунајтед зборуваат како Јунајтед ке доживеал дебакл.Ама кој како.Не спомнав конкретно дека ти го отпишуваш Јунајтед но со тие коментари дека ке победеле заради посилниот тим не држи вода.
Боже боже поможи. :pos: :pos: :pos:

Еве ти одговори Iceboy над тебе поубаво од колку што сам ќе пишав.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398

Море брат едно пишуваш и после наудрен се прајш очигледно е шо мислеш штом велиш ПОСЛАБ Е МАНЧЕСТЕР....,а појак тим БАРСЕЛОНА и не филозофрија мн мн :smir:

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Море брат едно пишуваш и после наудрен се прајш очигледно е шо мислеш штом велиш ПОСЛАБ Е МАНЧЕСТЕР....,а појак тим БАРСЕЛОНА и не филозофрија мн мн :smir:
Добро вие тренирате по други форуми што вака овде глупости трескате?

Еве што кажав јас. Каде господине реков дека Барса ќе победи или Манчестер ќе изгуби или шо ти ја знам што ќе прочитате вие.

Барселона има појака екипа (у смисол поквалитетна). На цел фудбалски свет ова му е јасно, па дури и на фановите на Манчестер овде со кои уживам да дискутирам.
И нормално е дека тоа не мора ништо да значи. Па дури и на Реал еднаш му се потрефи да ја победи. Може Манчестер ќе биде шампион од кај да знам.

Со што ве ранат дома не знам.

Член од
30 мај 2010
Мислења
213
Поени од реакции
11

Будала јас очекував пак ке каже Јунајтед ке победе,тоа да се слушне од скаузер е сведено на минимални шанси.
Аргументиве ви се смешни...исто и доказите?воопшто тоа е само еден обичен збор,а зборот е џабе треба на дело да се виде.
Доказ хахаха,не се смеј ке видеме на крај кој ке се смее па после има сите постови да ги ставам во потпис.
Има квалитетен,во ред ама и Јунајтед има а со тоа докажа дека стигна до крајната фаза,нешто што Ливерпул не го може со години.
хахахахахаха

Kajgana Shop

На врв Bottom