Предизборна кампања - the best of

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Татко ми е жртва на таа ,,транзиција''. А знаеш како е да се живее во семејство со 1 плата ? Мислам нема потреба понатака да раскажувам на дулго и на широко нити па да кукам тука по форумов. Доволно е тоа што го кажав.
Да не почнеме политика да дискутираме, но едно само ќе кажам.

Само наивен човек може да мисли дека транзицијата ќе поминеше подобро ако некој друг ја вршеше.

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037

Само наивен човек може да мисли дека транзицијата ќе поминеше подобро ако некој друг ја вршеше.
Епа тогаш сум наивен.

И не мешајте баби и жаби. Ја зборев за Бранко, а вие почнавте да го споменувате грујо.

Незнам во кој пост видовте дека го поддрувам груевски ? Или работава ако не си наш си против ?

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Абе ај не го дрвете со партииве и политичарите, звучите како нив на кои се смееме другите.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.161
Поени од реакции
18.202

Искулирајте бе дечки,темава е за ние некако минимално да ги изреметиме и да им се искезиме на политичариве,ако почниме со политика тие ќе си продолжат да ни се смејат нас како 20 години досега.
Дај еднаш ние да ги исмејуваме нив,заслужено .:party2:

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
[video]https://www.youtube.com/watch?v=Kn99rnX3lGc&feature=player_embedded[/video]

Е ова е врвот.....хахахаххахахахахаахаха неповторлив е коа ќе се начука

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496

Ја мислим дека ова е најбоље. Увек се смеем кога го гледам :):)

Член од
26 јануари 2009
Мислења
12.008
Поени од реакции
18.814
[video]https://www.youtube.com/watch?v=Kn99rnX3lGc&feature=player_embedded[/video]

Е ова е врвот.....хахахаххахахахахаахаха неповторлив е коа ќе се начука
Кој изрод е овој Бране еј, ја разбирам дека се политички противници, ама ова е стварно срамота.

Јас мислам дека СДСМ како партија нема да пркне се додека овој идиот е таму, им пожелувам што побрзо да се ослободат од него, затоа што од тоа полза ќе имаат и тие како партија, а и Македонија која конечно ќе може да добие асална опозиција

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
ххахах нема појако
Ова не е јако бе..ова не е за смеење ни ситење,ова е типично изживување ,колективно изживување од страна на еден наркос и пијаница.. кој дебил народ сме не сваќам, а уште па овие од публика се згазија од смеење,ко Џим Кери да го гледаат..:tapp:

С

Спенсер

Гостин
Ова не е јако бе..ова не е за смеење ни ситење,ова е типично изживување ,колективно изживување од страна на еден наркос и пијаница.. кој дебил народ сме не сваќам, а уште па овие од публика се згазија од смеење,ко Џим Кери да го гледаат..:tapp:
Ако им е,ова им е малце... нека ракоплескаат пак бране бране/никола никола/љубе љубе... и за леб кога ќе немаат,пак нека се караат дали бранко или никола крадел повеќе...

За глуп народ,само вака треба... Не ги обвинувам ни бране ни никола,паметни се дечките :) Нашле овци па ќе стрижат.

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Кој изрод е овој Бране еј, ја разбирам дека се политички противници, ама ова е стварно срамота.

Јас мислам дека СДСМ како партија нема да пркне се додека овој идиот е таму, им пожелувам што побрзо да се ослободат од него, затоа што од тоа полза ќе имаат и тие како партија, а и Македонија која конечно ќе може да добие асална опозиција
Додека не го погледнав клипот јас мислев дека ги нарекол стечајците гревови и толку...
Кој изрод над изродите е овој човек.

V

Vollstandig

Гостин
Ти го оправдуваш тоа што го збори ? Грев да го нарече ? И таа политика на Бранко ја имам осетено на СВОЈА КОЖА затоа уште повеќе го мразам.
И не е само 1 човек па владата да му ,,овозможи живот''. Илјадници ги има. Знам дека е забрането политика на форумов затоа милам дека не е паметно да продолжиме со дискусијава. Само да знаеш дека поголемо ѓубре од Б.Ц. нема, а нема ни да има на политичкава сцена. Толку.
Абе не се замарај, со самото тоа што не ја дигат македонија и излагаат на митинг за глас се борат, не прават сите нас гревови.

Изгледај го убаво видеото (Погоре е објавено) и ќе видиш оти бранко кога вика “Нашле некој грев“ после тоа го дават навистина НЕКОЈ ГРЕВ и е монитрано видеото. Ако сакаш да видиш бранко за што мислеше, еве го:

Досадни се вмровците со монтирани видеа:)

--- надополнето ---

Еве чист доказ за монтажите:)

П.С. Да не испадни оти сум партиски определен, НЕ СУМ, а посотјано ја следам ситуацијата, и како што согледувам клипови од ВМРО монтирани, СДСМ со голема уста..изглеа ќе си се заокружам самиот себе си:)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
П.С. Да не испадни оти сум партиски определен, НЕ СУМ, а посотјано ја следам ситуацијата, и како што согледувам клипови од ВМРО монтирани, СДСМ со голема уста..изглеа ќе си се заокружам самиот себе си:)
Незнам која потреба ја чувсвуваш да се правдаш, уживај си бе, секој има право на говор и мислење, немораш никому да му се правдаш :)

Ама стварно треба да си грев заради работно место во државна администрација да глумиш грев во партиска реклама, хахахах јако е видото

V

Vollstandig

Гостин
Незнам која потреба ја чувсвуваш да се правдаш, уживај си бе, секој има право на говор и мислење, немораш никому да му се правдаш :)

Ама стварно треба да си грев заради работно место во државна администрација да глумиш грев во партиска реклама, хахахах јако е видото
Да не испадни дека го бранам бранко,затоа морав оти би дошло, нафуран сдсмовец против вмро;)

Принцезичка

courage is contagious
Член од
12 декември 2008
Мислења
1.556
Поени од реакции
348

Ова е тужно. Човекот има деца во КАНАДА и скапува овде. Толку не можат да извојат пари за адвока да му средат документи и авионски билет во еден правец
Таму ќе добие 10 пати подобар живот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom