Предизборна кампања - the best of

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
ПИЧКА МУ МАТЕР ДЕГЕНСКА, И НА СЕТЕЛИТИТЕ ШТО ГО ПОДРЖУВААТ!!!

Може да ме банираат после ова ама ако заслужуваат говедата само на ваков јазик со нив, говеда само така ќе те разберат ..
а гВујо не е говедо што злоупотребува за кампања ? што не му го разубавеше животот за овие 4 години

иначе интересен ФАКТ е кога на јутуб ке пишете бранко црвенковски ( на латиница ) и ке подредите да ви ги покажува најтазе видеата први ... 90 % од видеата се на вмро , после нека кажат не се опседнати со брнако

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Алал да ви е за клипчињава ме изнасмеавте :pos::pos::pos::pos::pos:

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
СИНОТ НА ЉУБЕ БОШКОВСКИ ВОДИ ЉУБОВ СО НА БРАНКО ЌЕРКА МУ ! ! Хаххахахаха

слушајте го говорот на амди... за комуњарите а позади него ѕинго и цел вмро му се изгазија од смеење , неписмен :)

O

Orion.

Гостин
а гВујо не е говедо што злоупотребува за кампања ? што не му го разубавеше животот за овие 4 години

иначе интересен ФАКТ е кога на јутуб ке пишете бранко црвенковски ( на латиница ) и ке подредите да ви ги покажува најтазе видеата први ... 90 % од видеата се на вмро , после нека кажат не се опседнати со брнако
Аргументов боли глава :tapp:

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.081

слушајте го говорот на амди... за комуњарите а позади него ѕинго и цел вмро му се изгазија од смеење , неписмен :)
Увек, увек... Ѓорчев cant keep a straight face :pos2::pos2::pos2::pos2:
Обожавам избори само заради овие работи :D

I

Iblis

Гостин
СИНОТ НА ЉУБЕ БОШКОВСКИ ВОДИ ЉУБОВ СО НА БРАНКО ЌЕРКА МУ ! ! Хаххахахаха

Овие од позаде како да го чекаат да истресе зелена
П.С. ама и Ѕинго си се смешка:uvo:

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513

кој беше БРАТ , мојот БРАТ , кој ми беше БРАТ , ама нема више БРАТ !!!!

М

Мартин`

Гостин

Од кај знаеш ти дека е злоупотреба бе ? можеш да гарантираш дека ова што човекот го кажа не е вистина ?
Срамота е за политичар (ѓубре големо) како него така да вика!!

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.081
^ А нели на форумов немаше политика ко бајаги?

I

Iblis

Гостин
:eek:ftopic:
Момци ако имате комплекс на инфериорност, мерете си ги "црФојте" на друго место, темата не ја загадувајте.
Од Управата:tapp:

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Без патетики ве молам,никој не е крив што злоупотребуваат човечки судбини за комедични настапи. Кој е по крив? Оној што се исмејува или оној што злоупотребува? Па ако беше толку јак што не му овозможи живот на човеков во видеово овие 4 години. Па и овој ретардиран смешно му е. Присуствуваме на циркус,ова е прав циркус.
Ова ми е врв,обожавам кога се реметат :pos:

Јас така ситен 1,20 1,22 :pos: Он крупен,висок,строен,џин бе :pos:

Ти го оправдуваш тоа што го збори ? Грев да го нарече ? И таа политика на Бранко ја имам осетено на СВОЈА КОЖА затоа уште повеќе го мразам.
И не е само 1 човек па владата да му ,,овозможи живот''. Илјадници ги има. Знам дека е забрането политика на форумов затоа милам дека не е паметно да продолжиме со дискусијава. Само да знаеш дека поголемо ѓубре од Б.Ц. нема, а нема ни да има на политичкава сцена. Толку.

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Ти го оправдуваш тоа што го збори ? Грев да го нарече ? И таа политика на Бранко ја имам осетено на СВОЈА КОЖА затоа уште повеќе го мразам.
И не е само 1 човек па владата да му ,,овозможи живот''. Илјадници ги има. Знам дека е забрането политика на форумов затоа милам дека не е паметно да продолжиме со дискусијава. Само да знаеш дека поголемо ѓубре од Б.Ц. нема, а нема ни да има на политичкава сцена. Толку.
Клиповите се за живи гревови та и од едните та и од другите..не вреди да се коментираат...само ме интересира..од каде ти на 14 години на "Своја Кожа" го осети Бранета наш?

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Клиповите се за живи гревови та и од едните та и од другите..не вреди да се коментираат...само ме интересира..од каде ти на 14 години на "Своја Кожа" го осети Бранета наш?
Татко ми е жртва на таа ,,транзиција''. А знаеш како е да се живее во семејство со 1 плата ? Мислам нема потреба понатака да раскажувам на дулго и на широко нити па да кукам тука по форумов. Доволно е тоа што го кажав.

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.464
Поени од реакции
248
Татко ми е жртва на таа ,,транзиција''. А знаеш како е да се живее во семејство со 1 плата ? Мислам нема потреба понатака да раскажувам на дулго и на широко нити па да кукам тука по форумов. Доволно е тоа што го кажав.
Па ете Гвујо што не подобри стандард имаше време 5 години за ова време не докрајчи.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
некој е жртва на транзиција и живее со една плата а некој е жртва на груевизација ( партизација ) и живее со една плата , јас сум од вторите

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom