Аха, а според аналитичарите после Ладен следува Гадафи.Нафтата е поефтинета по смртта на Осама.
чекаа ваков настан за попуст?
Е сега ме закопа! Ауууу... алал да ти е...Како што им веруваш дека шират демократија и човекови права по планетава...
Верувај си...
Не бе млад чоек си, какво закопување, погреби,црнила...освен тоа не верувам дека имаш брада како Осама, инаку ќе организиравме еден морнарски погреб...Е сега ме закопа! Ауууу... алал да ти е...
Ами Асанж? Го запоставија човекот му поминаа 15те минути слава :/Аха, а според аналитичарите после Ладен следува Гадафи.
Епа кој му е крив што не објави дека му го имаат меракот на БинАми Асанж? Го запоставија човекот му поминаа 15те минути слава :/
Не зборувам во вистинитоста на изјавите на политичарите... туку во направен ДНК тест (емпириски доказ дека Осама е ин факт Осама), за "Justice has been done" на Обама... тоа е сосема друга приказна и празни зборови. Правдата не е задоволена, но убиен е човек кој беше лидер на најголемата терористичка организација во светот - човек кој со своите аудио/видео пораки повикуваше на одмазди, џихади, пролевање на крв и уништување на сите кои не се со нив.Не бе млад чоек си, какво закопување, погреби,црнила...освен тоа не верувам дека имаш брада како Осама, инаку ќе организиравме еден морнарски погреб...
Јас само те цитирав, не направив нешто лошо...
А инаку дури размислуваш околу вистинитоста на изјавите на политичарите...бонус прашање колку политичари,корпоративни богаташи и генерали настрадаа од “злиот Осама“ и „Ал-каеда“...бидејќи нели...тие ги носат одлуките на “големиот непријател на правоверните“...шејтанските USA...
Е де...Буш само два мандати беше на власт (трет неможеше и да сакаше), веројатно осиромаши после сето тоа, па и притаени писателски таленти откри последно време...Не зборувам во вистинитоста на изјавите на политичарите... туку во направен ДНК тест (емпириски доказ дека Осама е ин факт Осама), за "Justice has been done" на Обама... тоа е сосема друга приказна и празни зборови. Правдата не е задоволена, но убиен е човек кој беше лидер на најголемата терористичка организација во светот - човек кој со своите аудио/видео пораки повикуваше на одмазди, џихади, пролевање на крв и уништување на сите кои не се со нив.
Јас не бев со нив и мило ми е што човекот е мртов.
Колку настрадале незнам... но знам дека Џорџ „даблвју“ Буш не помина баш најдобро. Барем во политички и историски контекст.
Во наредниот период овој тест ќе биде еден од најскористуваните (најзлоупотребуваните) за "докажување" на личниот идентитет... Тука имаш неограничен простор за штанцање на "докази".Не зборувам во вистинитоста на изјавите на политичарите... туку во направен ДНК тест (емпириски доказ дека Осама е ин факт Осама), за "Justice has been done" на Обама... то
"Целата акција се одвивала на 700 метри од Пакистанската воена академија која спроед познавачите е еквивалент на американскиот Вест Поинт, и британскиот Сандхурст."
Е де...Буш само два мандати беше на власт (трет неможеше и да сакаше), веројатно осиромаши после сето тоа, па и притаени писателски таленти откри последно време...
Кутриот... а може еден ден по командна одговорност ќе заврши во Хаг ради колатерални штети...
Вистинитоста на нечие тврдење во остуство на можност истото да се докаже од независни извори се базира на веродостојноста на оној кој тврди нешто.
Оттука натаму секој со перцепцијата и логиката...
Можеби имало мобилна,подвижна лабораторија која за неколку часа анализирала ДНК, на терен и тоа во Пакистан и сега е со во ред...
--- надополнето ---
Совесни луѓе...напатени души за доброто и безбедноста на луѓето по светот...