Папуљас и Тадиќ ќе ја "отворат" Небојшина кула во Белград

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Јас сум да им се скараме на Србите, пошто они си играат со Грците а ние сме скар со нив, и ако стварно не сакаат нека забораат на Грција. Издаици крастаици се...

Член од
9 март 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
220
Jasna e zalozbata na Turcija ovde , go gradi najgolemiot i najubav aerodrom na balkanov . . .
После тие во Истанбул, Атина, Хераклион, Солун, Софиjа, Белград, Варна, Бургас и во конкуренциjа со Тирана и Приштина. :toe:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Може така да дискутираме по форуми или пред кооперација но факт е дека Македонија за едно 20 годни нема да постои.
Жалам.
Баууууууууу.. со ова ги плашиш малите деца ако се немирни

П

Паспарту

Гостин
После тие во Истанбул, Атина, Хераклион, Солун, Софиjа, Белград, Варна, Бургас и во конкуренциjа со Тирана и Приштина. :toe:
Да не ја заборавиш и на мајка ти пич*ата помеѓу овие набројаниве...

Ч Е Н Т О

Методија Андонов
Член од
3 јули 2008
Мислења
1.698
Поени од реакции
1.615
Зарем е ова нешто "ново" или "изненадувачко" од нивна страна..?
Ако, нека тераат...

Туку, да пишевме понекој абер до овие што им ги отплаќаат, бришат или простуваат долговите, чисто да знаат кај им одат парите.
А не нас некој да ни трие сол над глава за споменици што ги правиме ДОМА.
Нејсе...

Може така да дискутираме по форуми или пред кооперација но факт е дека Македонија за едно 20 годни нема да постои.
Жалам.
Не бе ти пак, јас живеам во мрачно информатичко - медиумска доба...
Јас не знам во кое доба живееш ти, ама моменталните достигања на фармацевтската индустрија и науката што стои позади неа се на завидно ниво и кај нас и по светов воопшто. Има доста продукти што помагаат дури и за потешки форми на депресија.
Погледај, распрашај се, нема да зажалиш...

Тоа са фактите :toe:.
Болгарче, ФАКТИТЕ се дека и вие дувате во истото кавалче со српско-грчкиве побратими.
Ама и тоа не е ништо "ново".

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Имам ..твојот педерски став, на Македонски форум
Мојот став е ист и на форум и ван форум, не по партиска директива.
Доволно педерски да држи пушка и да пука во име на државата.

--- надополнето ---

Јас не знам во кое доба живееш ти, ама моменталните достигања на фармацевтската индустрија и науката што стои позади неа се на завидно ниво и кај нас и по светов воопшто. Има доста продукти што помагаат дури и за потешки форми на депресија.
Погледај, распрашај се, нема да зажалиш...
Има едно нешто кое што се вика реалнсот и која постои.
Почни да ја гледаш.

п.с.
имате халперидол, флуксетинн (прозак) во секоја аптека...

--- надополнето ---

Така уште откако се осамостои Македонија истата приказна ја слушаме од нив па пак сме тука.
Јас и ти сме тука, а добро знаеш колку наши "браќа по крв" каде се со мислите... према која страна од светот.
Се знаеме лично и си бил сведок (на премногу прилики), остај ти форумот, во реалноста и самиот знаеш дека има повеќе платеници кои оперираат (дури и поефикасно) одколку овде.

И да, тука сме но живееме во ничија земја, искрено сите сме енглишманс ин њу јорк.

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
er"]
Јас и ти сме тука, а добро знаеш колку наши "браќа по крв" каде се со мислите... према која страна од светот.
Се знаеме лично и си бил сведок (на премногу прилики), остај ти форумот, во реалноста и самиот знаеш дека има повеќе платеници кои оперираат (дури и поефикасно) одколку овде.

И да, тука сме но живееме во ничија земја, искрено сите сме енглишманс ин њу јорк.
Не знам за тебе брат ама јас никогаш нема да се откажам од мојата земја и од моите луѓе па ако сака нека виси и на конец шансата за опстанок....

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Не знам за тебе брат ама јас никогаш нема да се откажам од мојата земја и од моите луѓе па ако сака нека виси и на конец шансата за опстанок....
Хехе кога сум рекол дека сум се откажал ? :)

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Хехе кога сум рекол дека сум се откажал ? :)
Многу звучиш песимистички и дозволуваш такви безрбетници да те исфрлат од колосек... туку батали, твоите претци ја платиле цената изгледа јас сум на ред да плаќам за моите. :violent1:

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.720
Доволно педерски да држи пушка и да пука во име на државата.

Да пукаш во име на држава е лудост.
Да пукаш во име на татковината, е такви ни фалат.. :)

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Да пукаш во име на држава е лудост.
Да пукаш во име на татковината, е такви ни фалат.. :)
Мојата татковина е планетата земја, се друго е фиктивно.

Mind borders as I say.

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Некаква кула...перење пари...
Читајте малку економска и финансиска историја, поучно е...:)
Можеби Турските даночни обврзници за возврат ќе финансираат реплика на Челе-кула или изработка на сувенири на таа тематика...

Kajgana Shop

На врв Bottom