- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 4.346
- Поени од реакции
- 3.754
Јас сум да им се скараме на Србите, пошто они си играат со Грците а ние сме скар со нив, и ако стварно не сакаат нека забораат на Грција. Издаици крастаици се...
После тие во Истанбул, Атина, Хераклион, Солун, Софиjа, Белград, Варна, Бургас и во конкуренциjа со Тирана и Приштина.Jasna e zalozbata na Turcija ovde , go gradi najgolemiot i najubav aerodrom na balkanov . . .
Баууууууууу.. со ова ги плашиш малите деца ако се немирниМоже така да дискутираме по форуми или пред кооперација но факт е дека Македонија за едно 20 годни нема да постои.
Жалам.
Имаш некој проблем ?Баууууууууу.. со ова ги плашиш малите деца ако се немирни
Имам ..твојот педерски став, на Македонски форумИмаш некој проблем ?
Да не ја заборавиш и на мајка ти пич*ата помеѓу овие набројаниве...После тие во Истанбул, Атина, Хераклион, Солун, Софиjа, Белград, Варна, Бургас и во конкуренциjа со Тирана и Приштина.![]()
Тоа са фактитеДа не ја заборавиш и на мајка ти пич*ата помеѓу овие набројаниве...
Може така да дискутираме по форуми или пред кооперација но факт е дека Македонија за едно 20 годни нема да постои.
Жалам.
Јас не знам во кое доба живееш ти, ама моменталните достигања на фармацевтската индустрија и науката што стои позади неа се на завидно ниво и кај нас и по светов воопшто. Има доста продукти што помагаат дури и за потешки форми на депресија.Не бе ти пак, јас живеам во мрачно информатичко - медиумска доба...
Болгарче, ФАКТИТЕ се дека и вие дувате во истото кавалче со српско-грчкиве побратими.Тоа са фактите.
Мојот став е ист и на форум и ван форум, не по партиска директива.Имам ..твојот педерски став, на Македонски форум
Има едно нешто кое што се вика реалнсот и која постои.Јас не знам во кое доба живееш ти, ама моменталните достигања на фармацевтската индустрија и науката што стои позади неа се на завидно ниво и кај нас и по светов воопшто. Има доста продукти што помагаат дури и за потешки форми на депресија.
Погледај, распрашај се, нема да зажалиш...
Јас и ти сме тука, а добро знаеш колку наши "браќа по крв" каде се со мислите... према која страна од светот.Така уште откако се осамостои Македонија истата приказна ја слушаме од нив па пак сме тука.
Не знам за тебе брат ама јас никогаш нема да се откажам од мојата земја и од моите луѓе па ако сака нека виси и на конец шансата за опстанок....er"]
Јас и ти сме тука, а добро знаеш колку наши "браќа по крв" каде се со мислите... према која страна од светот.
Се знаеме лично и си бил сведок (на премногу прилики), остај ти форумот, во реалноста и самиот знаеш дека има повеќе платеници кои оперираат (дури и поефикасно) одколку овде.
И да, тука сме но живееме во ничија земја, искрено сите сме енглишманс ин њу јорк.
Хехе кога сум рекол дека сум се откажал ?Не знам за тебе брат ама јас никогаш нема да се откажам од мојата земја и од моите луѓе па ако сака нека виси и на конец шансата за опстанок....
Многу звучиш песимистички и дозволуваш такви безрбетници да те исфрлат од колосек... туку батали, твоите претци ја платиле цената изгледа јас сум на ред да плаќам за моите. :violent1:Хехе кога сум рекол дека сум се откажал ?![]()
Доволно педерски да држи пушка и да пука во име на државата.
Мојата татковина е планетата земја, се друго е фиктивно.Да пукаш во име на држава е лудост.
Да пукаш во име на татковината, е такви ни фалат..![]()