Џони Вајсмилер
Don't share my food
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 15.489
- Поени од реакции
- 15.506
Се извинувам.
Ел Класико: Реал Мадрид - Барселона | 20.04.2011 | 21:00h | Местаља
Од кога Реал на Местаља игра ? :nesum:
Хех, не знаеш дека го срушија Бернабеу?Ел Класико: Реал Мадрид - Барселона | 20.04.2011 | 21:00h | Местаља
Ел Класико: Реал Мадрид - Барселона | 20.04.2011 | 21:00h | Местаља
Не го лажи јеботе.Хех, не знаеш дека го срушија Бернабеу?
Пеер пиши ми на мсн бе поарно прашај ме, не се брукај овака по форумиЕл Класико: Реал Мадрид - Барселона | 20.04.2011 | 21:00h | Местаља
Не го срушија бе пасиште го направијаХех, не знаеш дека го срушија Бернабеу?
Пријателе, финале на Копа дел Реј е ова. Затоа се игра во Валенсија, на Местаља. :smir:A bas ubao si prasav![]()
ова е битно,другото е релевантна работа:pos2:трева, прскалки,... :tv:
тоа е така затоа што темава е отворена за првото Ел Класико, но како што сам гледаш сменет е насловот и пренаменета за финалето во Копа дел Реј... мислиш дека би бил прв што ќе забележи да не беше така?Па кој кур тогаш на воведниот пост на темава го има ова
Ел Класико.....
Судир на великаните, борба за тронот во Шпанија, мерак за очите.....
Тоа е тоа луѓе, ова е 162 Ел Класико во Ла Лига, кое можеби нема да биде толку возбудливо знаејќи ја предноста на Барселона пред Реал, но сепак ке го има тој жар на ривалството меѓу овие два тима.
:/
Нема везе, излеа ја сум биле еден од ретките шо кур го болело што играат реал и барса :smir:
Па колку сте попалени по ова дискусииве не би ме чудело да не примети никој.тоа е така затоа што темава е отворена за првото Ел Класико, но како што сам гледаш сменет е насловот и пренаменета за финалето во Копа дел Реј... мислиш дека би бил прв што ќе забележи да не беше така?