Ел Класико: Реал Мадрид - Барселона | 20.04.2011 | 21:00h | Местаља

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    149
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
Па колку сте попалени по ова дискусииве не би ме чудело да не примети никој. :toe:
да беше нешто друго ај, ама мислам дека сите ќе го приметеа името на стадионот :smir:
ај сеа поштено признај си дека избрза и готово :helou:
едит: кога веќе си обрнувал толкаво внимание без да знаеш поточно за што се работи, барем да си го видел и датумот...

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
lol
Признавам. :pred:
Мило ми е што ви ја разубавив вечерта. <3>

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
А извини, незнаев дека несмеам да ти се обраќам. Инаку, ако видиш поубо, тоа со тревата не беше наменето директно за тебе, него општо за тие што спомнаа наназад.
Не реков дека не смееш да ми се обраќаш,туку работата е да го цитираш некој за нешто што тој го рекол а не за нешто сосема трето....и да и јас се надевам дека ќе гледаме фер фудбал....

[/COLOR]Само Месси вреди минимум 50...ами останатите играчи???.

Ти бе ова со цел памет го напиша или не ???

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
^ E ајде нека проба некој да даде понуда за Меси одма во затвор ќе иде

Eден веќе го скрши мразот

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Абе само на спортклуб кој има има, кој не кладилница или нет.

A

apidrone

Гостин
Ако некој дава понуда за Меси, ќе треба и Чави да го купи :pos:

п.с. сакам црвенкиии

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Добро бе да му ебам мајката. Ете потрошија толку пари и ајде најди го ти лекот за да "се надигра"(незнам ни самиот како е тоа можно кога ја држат топката 80/90мин)... глеам тука делиш памет како не треба да се игра. Чекам конкретен одговор која е твојата идеа, со која тактика би излегол лично ти ?
Добро бе и ја да му ебам мајката.
И сами викате дека не може да се надиграат, тешко е да се победат и пак не признавате дека се подобри ?
Да беа подобри, ќе имаа и тактика подобра, ќе победуваа и ќе беа поуспешни.
Аман веќе, ја држат 90 минути, нема друга тактика ова она, па признај си мајку му стара веќе. Немало тактика и пак се подобри така ?
Нека смисли Мурињо појака тактика па нека биде најјак.

--- надополнето ---

Не бе ти па, тамн работа Ел Класико на ТВ ќе даваат..
Добро, чоекот убаво си праша. Ако ти се праи муабет кажи му, ако не не пишувај воопшто.
Да не смее чоек да праша, одма ремет или смешно е што прашал.
Ко пита не скита.:toe:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
И сами викате дека не може да се надиграат, тешко е да се победат и пак не признавате дека се подобри ?
Аман веќе, ја држат 90 минути, нема друга тактика ова она, па признај си мајку му стара веќе. Немало тактика и пак се подобри така ?

--- надополнето ---

Добро, чоекот убаво си праша. Ако ти се праи муабет кажи му, ако не не пишувај воопшто.
Да не смее чоек да праша, одма ремет или смешно е што прашал.
Ко пита не скита.:toe:
Абе и он убаво му одговори. Будали се нашиве па Ел Класико ќе даваат. Златни Банидновци, Невест и Ѓумуши ти сакаш најјајкото дерби да го гледам.
Are you fu*king crazy :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.516
А каде бе тој рече дека Барса не биле подобри од Реал ? Јас многу пати иам кажано, а верувам дека и поголемиот број од навивачите на Реал истото го мислат, дека Барса е многу подобра од Реал.. Но не секогаш победува подобриот. :wink:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
А каде бе тој рече дека Барса не биле подобри од Реал ? Јас многу пати иам кажано, а верувам дека и поголемиот број од навивачите на Реал истото го мислат, дека Барса е многу подобра од Реал.. Но не секогаш победува подобриот. :wink:
Епа ете така, сите треба тоа да го речат. Разбирам јас навивачки дека се збори, ама не може само вие спортивното да го гледате.
Мило ми е што се разбираме во некои погледи барем.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Класико само на сателитска или нет . Ни спорт клуб нема да даваат

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Колку си сигурен ?!

http://www.sportklub.info/pregled-programa.php

Еве провери подолу па после шири дезинформации. :tapp:
Јбг не ширам дезинформации , проверив тука http://liveonsat.com/today.php?start_dd=20&start_mm=04&start_yyyy=2011&end_dd=20&end_mm=04&end_yyyy=2011

Секогаш пишува точно тука , а ги немаат ставено СПорт Клуб
My bad

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom