Derby della Madonnina: Милан - Интер 02.04 (3:0)

• Креатор на темата Креатор на темата Дим4е
  • Време на започнување Време на започнување

Derby della Madonnina: Милан - Интер 02.04

• Милан

Гласови: 57 38,8%
  • Нерешено

Гласови: 19 12,9%
  • Интер

Гласови: 71 48,3%

• Вкупно гласачи
    147
Статус
Затворена за нови мислења.
тепа Милан бе, што се мора се мора! (:
Јес да им падна формата, ама за вакви натпревари мора се од себе да се даде...

^ Не го лажи човекот тоа е за Шалке. :) Со Билан не е интересно, боље со Киево да ја гледаме.

^ Не го лажи човекот тоа е за Шалке. :) Со Билан не е интересно, боље со Киево да ја гледаме.

ја знаеш групата : Многу си духовит, ко да си лапнал дух, сета среќа што не си курназ :) ?

Среќа е први Април па сте се маскирале у „интересни“, да беше друг ден стварно ќе помислев дека сте интересни.

Абе коа веќе планирате да удрите сеир, барем смислите нешто интересно маме му ебем, да се насмееме сите... :)

Абе коа веќе планирате да удрите сеир, барем смислите нешто интересно маме му ебем, да се насмееме сите... :)

Па фала богу нема да ти биде интересно... и јас да знам дека утре мојот клуб ќе го јаде немиен нема да ми биде интересно :tapp:

Па фала богу нема да ти биде интересно... и јас да знам дека утре мојот клуб ќе го јаде немиен нема да ми биде интересно :tapp:

А како можи поинаку да го јади освен ''немиен''?

Хаха, сачекајте, дан земете сите неколку слободни денови после утакмица... Станавте симбол на самодовербата тука на форум :icon_lol:

Боље на самодоверба него на ретардираност.

:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom