Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакаш да се запознаеме?
Брат признај дека дупчиш и дека сакаш гзот да им го истуриме од голови , по можност една петка со кромид у голот на ЦезарОн топик,ја ќе ја играм утакмицава од нула од два гола,ептен ќе се тегачат по терен осеќам.
Миланези Ето нема да игра 100%,слободно лупајте ја 1 кој колку има:nesum:
Колку глупости изнастреска во еден пост не си свесен ни самиот ... :nesvest:
P.Ivey напиша:сакаш кладба за дербиво исто како првиот дуел по една недела аватар, тајтл и потпис или не смееш веќе?![]()
Tallahassee напиша:Една недела? За толку време ти растат влакна во пичето?
Мој предлог, 1 година на аватар, тајтл и потпис, со тоа што, ако Интер на крај освои Скудето, го менуваш никот во Навивач на Билан, а ако освои Милан, јас ке го сменам на 1 година во Навивач на Шитер
P.Ivey напиша:that's what I'm talking about...
Договорено!
Ете да видат сите
Кладбата за јузерите станува активна само кога Интер или Милан би тепале во овој дуел, значи да загуби Интер сега, ама подоцна да освои Скудето, јас немам право од Ајви да барам да смени ник и обратно.
http://www.google.com/imgres?imgurl...Hsgbv4u3ICA&page=1&ndsp=30&ved=1t:429,r:2,s:0Ова вака те дупат у маало па си викаш дај сега и јас ќе се јачам на форум затоа што си играат к-от со мене? :tv:
Што ти се викаат комплекси од некого цц,не знаев дека толку ти имам набиено комплекси,стварно. Мислам ок е ретардиран си,посвоен најверојатно така да не ти замерувам.
:back:
Има некои најави за групно гледање? Сакате да се организираме?
ИнтерЗависи од која страна си![]()