General Centar
Се колнам... за ослободување на Македонија...АМИН
А проблемот е во тоа што имаш поверувано во системот учи биди послушен заврши факултет постдипломски и така натаму и така натаму. Ама се тоа е срање, јас го разбрав тоа и си реков што ги ебам овие ништо не можат да ме научат што може да ми користи мене во животот. И баталив образовен систем одев само колку да ме видат дека сум присутен.
Братучедот мој економски факултет завршува поим нема што се случува, му објаснувам затгајст филозофија како се прават парите од долг кој што никогаш не може да се исплати не му е јасно не може да свати, од бубање на некои си економски теории како да е заглупен човекот еј го сакам како брат ама тоа е тоа, па нели факултетското економско образование треба да значи полесно да ги разбере овие работи, или сепак не?
Јас кај што живеам важи девиза снајди се па живеј, какви огласи каква работа неразбирлив поим е тоа тука.....
--- надополнето ---
А бе заокружи на 20, 30 па голема бројка е.
Brat za da uspees vo makedonija treba da si ekspert (pusac/dudlac kaj tie sto odlucuvaat), ama na mnogu malku im uspeva toa zasto ostanatite se gordi i siromasi.