H
HITCH
Гостин
Чекај како би пријавиле меил вие? Што ке ме спречи мене, во име на leandra пример, да кажам овој е меилот на мојата фирма? Не треба нешто печат, потпис ова она?
Само лично или со полномошно

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чекај како би пријавиле меил вие? Што ке ме спречи мене, во име на leandra пример, да кажам овој е меилот на мојата фирма? Не треба нешто печат, потпис ова она?
На Сител одеше кампања цели две недели, само кој ви е крив што читате комуњарски новини.
Хм, сигурно може по пошта?Хммм...
Не да бранам некого...ама...
Шо ќе ве кошта за 5 мин. да креирате една е-маил адреса (ако веќе немате), па да преземете образецот од централен регистар, фино си го пополните и го однесете во централен регистар, или пак да им го испратите по пошта???
Повеќе време и нерви губите тука со дискусии, отколку да го направите тоа во законскиот бесплатен рок.
Не може преку веб форма? Вчера тие што биле викаат гужва како за пасоши и лични карти. Зашто не се поедностават работите кај нас?Само лично или со полномошно![]()
Не може преку веб форма? Вчера тие што биле викаат гужва како за пасоши и лични карти. Зашто не се поедностават работите кај нас?
Btw, добри пари од ништо (иако не е наодмет, но зашто ги наплаќаат?). 60000 фирми со 500 денари се скоро 500 илјади евра.
Хммм...
Не да бранам некого...ама...
Шо ќе ве кошта за 5 мин. да креирате една е-маил адреса (ако веќе немате), па да преземете образецот од централен регистар, фино си го пополните и го однесете во централен регистар, или пак да им го испратите по пошта???
Повеќе време и нерви губите тука со дискусии, отколку да го направите тоа во законскиот бесплатен рок.
Според некои коментари мислам дека ради контакти, информираност на фирмата...така нешто. Само ...да не ги злоупотребат во контекст на развој и информатичко општество. Нека остане само на полнење на буџетотЈас дури синоќа видов, итоа случајно. Да не видев ќе беше повесело... Никако не можам да сфатам зошто е потребен меил за ДООЕЛ фирма.
Знае ли некој за ова човеци? Нели логично е по мејл да го пратиш кога веќе казнуваат за немање мејл?![]()