leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.565
Ако треба, ќе дадеме...
Ќе дадете ами како Цитро ќе оди да мафта знаме од Куманово во Битола,кој ќе го плати автобусот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако треба, ќе дадеме...
Ќе дадете ами како Цитро ќе оди да мафта знаме од Куманово во Битола,кој ќе го плати автобусот.
А шо е најбитно на леондра ке и дојде инспекција у фирма па ке и стаи глоба, и на крајот леондра и сендвичот и сокчето ке му го плати на цитро :pos2:Ќе дадете ами како Цитро ќе оди да мафта знаме од Куманово во Битола,кој ќе го плати автобусот.
![]()
![]()
Цитро е патриот, оди со автобусите од партијата, каде сите патриоти таму и он, не се расфлра со пари па да арчи бензин на неговата кола![]()
А шо е најбитно на леондра ке и дојде инспекција у фирма па ке и стаи глоба, и на крајот леондра и сендвичот и сокчето ке му го плати на цитро :pos2:
Во кој автобус е цитро?Фала богу,затоа по 400 денари да се платат автобусите,поскапе нафтата. Плус треба да му дадат и пакетче боички за да чртка по фасади. За да после избори стават законче,секоја зграда задолжително да одвои за пребојување.
--- надополнето ---
Мора од нешто и они да живеат...кој радости се тоа сендвич и сокче,па маица кога ќе им фрлат нирвана доживуваатПосле уште во три града ќе мафта во прва линија.
Чекај бе, не сфатив. До први треба да пријавам меил. Треба да отворам било каков меил и да го однесам таму со уплатница од 500 денари? А што ќе ми е мене меил??? Мојата фирма нема потреба од електронска пошта! И ова треба газдата лично да го однесе???
Ај, ве молам, некој нека ми го објасни ова подобро. :smir:
^ Многу прашуваш,обрати се кај надлежните нека ти објаснат![]()