Србин до смрт силувал коза

• Креатор на темата Креатор на темата GORAZDS
  • Време на започнување Време на започнување
Греотка за козата многу ми е жал, ниедно суштество не заслужува такво нешто:cry:, умрела пустата од болка искрварила греота, гилотиња за овакви монструми!:lut:

За момент помислив дека умрел Србинот

Сигурни ли сте дека ова не е уште една лажна вест? Имаше доста вакви “сензации“ во последно време од Србија.

Последните зборови на козата: „Што ми правиш позади бееее!?“

Уф лош е овој црн хумор. Јбг болни ќе има, ама санкции пак ќе нема.

де бе до коза ли му дошло.. убаво си кажа некој претходно место комшиката тој козата ја фатил еба СУПЕР ЕЈЈЈЈ! дебилана!!! + 300 000 динари казна.. со тие пари 100 курви ке донесе мерак ке си напраи!

Abe uste li ve 4udi slucajov , srbive oste se varvarsko pleme so vi e na vas , ko ste zapnale , de ova de ona , toa e vistinata deka mozokot uste ne im e razvien , srpska rabota !

:pos2: Така ти е тоа кога има со што ама нема на што

Abe uste li ve 4udi slucajov , srbive oste se varvarsko pleme so vi e na vas , ko ste zapnale , de ova de ona , toa e vistinata deka mozokot uste ne im e razvien , srpska rabota !
Абе Спасо колку си оптоварен со србите ти набиле комплекс за цел живот.
Не е ништо страшно а не си ни единствен таков блгар ,колку е смешно само затоа што вие и сврбите сте толку исти и толку близок народ...

Ај да видиме колку во случајов сте исти со србите...разликата е техничка ,вие за разлика од сврбите „обичаите„ коњи и кучиња ,и животните да ве “чукаат“ и не умирате од тоа........што мислиш за насловиве :) ??? ке ти дадев и линк ама сигурно го имаш во фаворити ..
2 macki v svirka na poni
Calo cukane s kon
Cukane s bqlo poni
Kon ebe analno jena
Kon razcekva putka
Kon si vkarva golemis kur
Troika s kuce i MAJ
Kuce razbiva jena

Комбинација од зоофилија и садизам, како што рече некој погоре.

Зоофилијата во просек ја има меѓу 5% мажи и 2% жени, со тенденција на намалување заради намалување на можноста.

Во руралните средини, овој процент се качува до неверојатни 50% (секој втор човек) што е поразителен податок.

Жал ми е за кутрото животно. Болна смрт имала оваа коза.
Да дае Господ сега него у затвор така да му праат чуварите со пендрак у гз да види како е! Монструм....

:nesvest: Секаков народ талка по земјава...R.I.P за козата.:nesum:

Абе Спасо колку си оптоварен со србите ти набиле комплекс за цел живот.
Не е ништо страшно а не си ни единствен таков блгар ,колку е смешно само затоа што вие и сврбите сте толку исти и толку близок народ...

Ај да видиме колку во случајов сте исти со србите...разликата е техничка ,вие за разлика од сврбите „обичаите„ коњи и кучиња ,и животните да ве “чукаат“ и не умирате од тоа........што мислиш за насловиве :) ??? ке ти дадев и линк ама сигурно го имаш во фаворити ..
2 macki v svirka na poni
Calo cukane s kon
Cukane s bqlo poni
Kon ebe analno jena
Kon razcekva putka
Kon si vkarva golemis kur
Troika s kuce i MAJ
Kuce razbiva jena

Ne te razbiram 4oveku .... kako mislis BLGAR ? Zarem Bugari postojat ..... postojat samo MAKEDONCI !!

tumblr_lcy8loofWP1qzdbc3.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom