Место за семинар ИТНО

• Креатор на темата Креатор на темата Gogo MkSk
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 февруари 2008
Мислења
225
Поени од реакции
8
здраво дечки.
ме назначија да организирам семинар па ми треба вашата помош (доколку можете се разбира) за да најдам некое ефтино (ама ептен ЕПТЕН ефтино) хотелче, мотелче, или пак било што од тој стил.

имено ми треба сместување и 3 оброци за 35 луге за 4 дена како и една сала за состаноците.

доколку имате некое идеа ве молам кажете.

однапред ви благодарам

Место кажи, каде би требало да се одржи семинарот?

Аристократ- Капиштец е интересно за таква бројка, и ке ти дадат добра цена. Но, ако сакаш можеш и Берово, Маврово- Ростуше- Туто, Монтана Крушево, Кристал Палас - Прилеп ( одлично е, салата за ручање е извонредна, како стаклена градина со базенче е, многу пријатно осмислено), Молика- Битоа- Пелистер.

Цените се пристојни...

Напиши место и буџет колку имаш за да помогнеме.

ми треба да е што поблиску до скопје или пак во град каде што трошоците патни се многу ниски.

во игра како главни кандидати како градови сеа за сеа ми се: скопје, куманово и велес

--- надополнето ---

па фондот би бил негде по 2 000 денари од човек НАЈВИШЕ со јадење и 3 спиења

Велес го има само хотел Романтик за такви собири, еве ти контакти договори се:
http://hotelromantik.com.mk/eat_mk.html

Нормално ценкај се.

Види во Монтенегро во Велес, има и сала и јадење убаво. Ама 3 вечери и 9 јадења плус сала за 2000 по човек?? Невоможно.

Со оглед дека хостелите во Скопје чинат минимум по 600 денари од вечер, не знам каде би нашол за 2000 ден со јадење и спиење... :)

Најефтино и најприлагодно за вакви настани е Хотеот на Црвен Крст во Струга, добар хотел и сите таму прават вакви случувања знам дека не ти одговара местото ( далеку е ) меѓутоа за помалку од 1500 денари по човек имаш комплетна услуга на високо ниво.

ми треба да е што поблиску до скопје или пак во град каде што трошоците патни се многу ниски.

во игра како главни кандидати како градови сеа за сеа ми се: скопје, куманово и велес

--- надополнето ---

па фондот би бил негде по 2 000 денари од човек НАЈВИШЕ со јадење и 3 спиења

Ах каква благородна задача си добил. За тие пари дома да им мачкаш маргарин (кристал) на стар леб (по поефтина цена нели) пак нема да ти стигнат (и во пелагонија да ги сместиш пак џабе) ... претпоставувам да имало нормален буџет некој друг ќе организирал, а вака само ти ја префрлил задачата пошто нема ни за М од мрсничко :)

Не верувам дека ќе најдеш нешто во Скопје за до 2000, освен ако не е ептен крш.. во просек пристојни бизнис хотелчиња се движат околу 50тина евра, па нагоре..

za 2.000 denari 3 pansioni prasaj vo Stiv ili Pelagonija, ako sakas vo centar odnesi gi vo Kuzman

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom