[Serie A] Јувентус - Милан (5-Mar-2011; 20:45h)

Победник на дербито:

• Вкупно гласачи
    114

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
се изнаприкажавте како да Милан беше НЕПРИКОСНОВЕН,имаше 10 шута кон голот 15 корнери,Буфон се исчаши од бранење па мораше да го напушти теренот 60та минута.......ја турна Гатузо и заврши приказната-толку,инаку се знае како ќе завршеше

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
ОК 1 месец авТаар и потпис ДОГОВОРЕНО!
Пошо сум у добро расположење нема да бидам безмилосен !

Пошо знам дека вие јувенташите многу го сакате, клај си го на аватарче!

И на потпис ќе го носиш главниот од вечер

6/4/2011 03.00 моеш да си ги тргнеш а до тогаш, со здравје да си го носиш, и биди поактивен!

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
^ Со потписов ќе си грми :)

Член од
28 април 2008
Мислења
295
Поени од реакции
134
Џенаро Гатузо е обвинет заради сексуално злоупотребување на една Стара Дама!!!

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.166
Поени од реакции
12.961
Се молат Миланезите да прекинат да се занесуваат дека Милан = Барса ,ако не и подобар.Да не ја гледал човек утакмицата кузнае што ке си помислил ако се потпре на мислењата на "реалните" членови на форумов.Милан заслужено си победи,зашто Јуве се умрени,но вакво фурање и летање во облаци немаше ни кај фановите на Барса(сосема заслужено) коа го прегазија Реал Мадрид.
поз

P

PewDiePie

Гостин
Се молат Миланезите да прекинат да се занесуваат дека Милан = Барса ,ако не и подобар.Да не ја гледал човек утакмицата кузнае што ке си помислил ако се потпре на мислењата на "реалните" членови на форумов.Милан заслужено си победи,зашто Јуве се умрени,но вакво фурање и летање во облаци немаше ни кај фановите на Барса(сосема заслужено) коа го прегазија Реал Мадрид.
поз
А што тебе па како фан на шиттер те боли таквото како се радуваат навивачите на Милан ? Дебил ебате.

На дојди,:pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk:

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.166
Поени од реакции
12.961
Вака само тука можеш лепи,дојди во ск јас во живо ке ти го дадам :pusk:
И никој не рекол дека не треба да се радуваат навивачите глупердо!Ама изгледа толку ти сече црпката ,па не можеш да сватиш што сакав да кажам.
Ебате неписмена кретенчина

P

PewDiePie

Гостин
Вака само тука можеш лепи,дојди во ск јас во живо ке ти го дадам :pusk:
И никој не рекол дека не треба да се радуваат навивачите глупердо!Ама изгледа толку ти сече црпката ,па не можеш да сватиш што сакав да кажам.
Ебате неписмена кретенчина
Во Скопје сум секој ден,прашај ја ту мадре

На к-ов,овај на рамо ми плаче после секоја победа на Милан.
:sekss::je:

Ај сеа брши глеј си ја Џенова таму,и не кажувај многу многу кој како што се замислува.

Дебил ејј доаѓа да каже не се радувајте многу,ме пече пичето кога гледам како Миланези се радуваат ! :pos2:
Патетико

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Cestitki do navivacite na Milan za zasluzeno osvoenite 3 boda. Juve ne odigra ama bas nisto a Milan odigra kolku sto mu bese potrebno za pobeda.

P.S. Izvinete za latinicava, me zaebava PC to.

Добро е, се оправи...

Kajgana Shop

На врв Bottom