Stallion
Папион __ •°
- Член од
- 13 септември 2010
- Мислења
- 1.149
- Поени од реакции
- 908
Убаво играа Јувентус само немаа среќа имаа многу шутеи кон гол само многу добро бранеше Абиати.
Убаво играа Јувентус само немаа среќа имаа многу шутеи кон гол само многу добро бранеше Абиати.
Не очекував така да глуми Киелини...барем не од него.Кај и да било брат,он се џитна за да одглуми пенал,ај да речеш за тој соренесн и остали анонимци да се глупираат така ама овој демек беше класа играч.
Или не.Или оваа варијанта:Ве тепавме без Красич, ке ве направиме парче со Красич
НЕ очигледноИли не.
:pos2::pos2::pos2:Поздрав до Јувенташите со песнава ..
И вие начекавте еднаш па се израдувавте ко мали деца....учете се ајдееееРеденка и прават на старата дама кој стигне ја легнува
Zboris ko da ne si ja gledal utakmicata daj ne zezaj !!! Nikoj ne glumese se bese ok dosudeno ae ne preteruvaj raduvaj se na pobedata .....Посмрдена екипа од овие Умрентус нема.
Тони 3 пати одлглуми, Красиќ 2-3, Киелини, Мело. Ви ебам тоа хендикепираните, играјте со муда и со срце ако знаете и ако можете!
Oва не е мечот од кој на Милан му зависи титулата, односно не е да се биде или не за Милан. Милан ќе го има своето "финале" во последното коло во Удине во случај ако ја нема претхотно освоено титулата. Овој меч има поголемо значење за Јуве затоа што од исходот ќе му зависат и идните неколку години и тоа од две причини: прво, со евентуална победа би фатиле приклучок за ЛШ (многу битен момент за ремонтот во Јуве наредната сезона) за кое место Лацио не ме плаши толку колку ненормалнине Удинезе, и второ и многу важно, би избегнале смена на Дел Блек и поставување на некој нов анонимус кој ќе не закопа до крај( случајот со Закерони минатата сезона).
само да потенцирам дека сум визиоер и мајстор !ќе се договориме домаќински, гледај сеа..
1. Оваа утакмица не е таа што ќе му ја реши судбината на Дел Нери, ултиматум дали му е поставен не знам, ама и да му е ќе имаат во обзир дека е Милан ( без пување ) и дека бодови се губат. Ако покажат убедлива игра при поразот тоа ќе биде и адут повеќе на негова страна. Ова не бодови од тие заокружените пред секоја сезона и ќе имаат 10 шанси до крај да бркаат 4то место.
2. Ако Јуве го направи овој гест, Милан последно коло ќе го откорне Удинезе и со тоа ќе се елиминра конкурентот.
видиш...и волкот сит и овците на број само нека му се лизне на Џиџи една да влезе, него и така никој нема срце да го обвини за кикс...
:pos2::pos2::pos2: царNikoj ne glumese se bese ok dosudeno
Jа си се радувам тоа е несомнено ама ти сериозно не виде ниедна од тие симулациите погоре што ти ги спомнав?Zboris ko da ne si ja gledal utakmicata daj ne zezaj !!! Nikoj ne glumese se bese ok dosudeno ae ne preteruvaj raduvaj se na pobedata .....