[Serie A] Јувентус - Милан (5-Mar-2011; 20:45h)

Победник на дербито:

• Вкупно гласачи
    114

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Некогаш големиот Јувентус стигна по терен да се преправа , да глуми , да мава и на секој можен начин да исценитраат нешто , а само фудбал да не играат ...
Мене ми е жал што гледаме еден ваков Јувентус , но уште пожално е што вие како фанови на Јувентус го оправдувате ова што се случува уште се пувате како пауни дека може да победи вашиот омилен тим на овој меч.

Како што кажав и пред да почне утакмицата бидете среќни ако успеете на крај да се радувате на бодче ..
Се дешаваат тука глупави работи, така е. Но додека оној кој може најлесно да го реши натпреваров седи на клупа, и другите дадоа гол(Милан).
Се надевам дека ако заврши вака, ќе си оди она Ќоравоно. За кур не го бива. Џабе имаше Јуве игра до пред голот на Милан, кога не можат да создадат конкретна шанса.

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Се дешаваат тука глупави работи, така е. Но додека оној кој може најлесно да го реши натпреваров седи на клупа, и другите дадоа гол(Милан).
Се надевам дека ако заврши вака, ќе си оди она Ќоравоно. За кур не го бива. Џабе имаше Јуве игра до пред голот на Милан, кога не можат да создадат конкретна шанса.
Која е таа игра што ја имал Јувентус ? Глумењето , и мавањето е игра на Јуве , ако за тебе тоа е едно задоволително ниво што треба еден тим да го поседува ондак супер нека биде така. Јас колку што глеам Јувентус не упати еден директен шут во голот на Абијати, не создадоа една добра акција. Мене ми е друго муабетот што вие никако да сватите дека овој Јувентус е премногу слаб за да може да се носи со Милан , Интер ( тоа што го добија Интер и Милан беше премногу среќно искрено да збориме но и тоа е потребно но не треба да ви ствара илузија ), а да не зборам па да се носи со големите од Европа ...

Него муабетот ми е што жално е да гледаме еден ваков Јуве можда е до Дел Нери ќе остане да видиме, искрено годинава воопшто не заслужувате 4то место ...

Прееска еден галами како Јувентус ќе му дал 3 гола на Милан .. И си викам зарем можно е тоа да се деси онака ме стави во мисла, за 5 секунди само си се насмеав слатко. Али јбг тоа е кога не глеа на работите реално.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Која е таа игра што ја имал Јувентус ? Глумењето , и мавањето е игра на Јуве , ако за тебе тоа е едно задоволително ниво што треба еден тим да го поседува ондак супер нека биде така. Јас колку што глеам Јувентус не упати еден директен шут во голот на Абијати, не создадоа една добра акција. Мене ми е друго муабетот што вие никако да сватите дека овој Јувентус е премногу слаб за да може да се носи со Милан , Интер ( тоа што го добија Интер и Милан беше премногу среќно искрено да збориме но и тоа е потребно но не треба да ви ствара илузија ), а да не зборам па да се носи со големите од Европа ...

Него муабетот ми е што жално е да гледаме еден ваков Јуве можда е до Дел Нери ќе остане да видиме, искрено годинава воопшто не заслужувате 4то место ...
Играа добро до ПРЕД голот на Милан, понатаму ништо не се случи. Не упатија никаков удар асален, освен во 1п над голот 3-4 удари. Ништо повеќе. Само посед се имаше, ништо друго. И тоа го снема, и џабе.
Ќоравоно нека си оди, полошо не може да биде.

Моментално со ваков резултат, Јуве ќе има 4 бода помалку во однос на истото коло минатата сезона.

С

сашенко

Гостин
Ај честито победа, честито титула воедно зашто не верувам нешто да се смени до крај.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Хаха Гатузо стрелец...импосилб.

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Му се подлизна на Буфон малце. Никој нема да му замери.:salut:
Буфон е имун на критики? Голот беше негова грешка,таа топка се фаќаше.Далеку е од стариот и добар Буфон.

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Честито пораз бјанконери :pipi:

P

PewDiePie

Гостин
Се моли Силва да го извади од џеб Матри.

А да,Јанкуловски можеш сега да го пуштиш џукелчето красич на прошетка,доста му беше.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Буфон е имун на критики? Голот беше негова грешка,таа топка се фаќаше.Далеку е од стариот и добар Буфон.
Не дека е имун, напротив. Работата е што најверојатно ќе има коментари од типот па долго време не бранеше, малку натпревари до сега беше на голот, не е уште "загреан", бла бла бла.
Он требаше да ја фати, ама и нашиот напад требаше да изигра милион пати подобро од тоа што го направи. Статистиката на удари кон и надвор од голот, ќе каже се.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.571
Поени од реакции
6.701
Заслужена победа на милан,, честитки :)

Kajgana Shop

На врв Bottom