[Serie A] Јувентус - Милан (5-Mar-2011; 20:45h)

Победник на дербито:

• Вкупно гласачи
    114

Блаугранец!

mes que un club!
Член од
28 август 2009
Мислења
785
Поени од реакции
176
Иначе ова Јувево чудна работа Болоња и Лече ќе ги попарат, а со Интер и Милан играат ко од марс паднати !

Но мислим дека ќе се наплати за поразот у Милано!

0-2!
Премногу оптимистичко - нереален резултат Марли, биди задоволен со 0-0 =)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.702
Поени од реакции
48.981
Абе убаво е тоа што го нудиш под вторава точка ама со евентуален пораз од Милан веќе наредно коло би биле на -9 од Удинезе и незнам како ќе го надокнадат тоа во 10 кола кога овие играат ко на тешки дроги да се:icon_lol:
6 бода се ти реков, рачунај ја последно коло земена, a 6 се бркаат лесно.
плус, бонус ( Галијани не ми даде полномошно да нудам ваква работа) може да се убаци и Пирло догодина како бонуcче :D

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
6 бода се ти реков, рачунај ја последно коло земена, a 6 се бркаат лесно.
плус, бонус ( Галијани не ми даде полномошно да нудам ваква работа) може да се убаци и Пирло догодина како бонуcче :D
Ако дојде Пирло, би се сложил и ЛЕ да играме наредна година:pos:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.702
Поени од реакции
48.981
Ако дојде Пирло, би се сложил и ЛЕ да играме наредна година:pos:
добро, чим не ја прифати понудата и покажа непочит за играч како Пирло, we will do this the hard way. Спреми се нов Бадник !! :icon_lol:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
добро, чим не ја прифати понудата и покажа непочит за играч како Пирло, we will do this the hard way. Спреми се нов Бадник !! :icon_lol:
Не бе, смејалчето на крај е во врска со доаѓањето на Пирло како тешко изводлива опција, иначе озбилен сум. Со две раце би потпишал.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Мислам дека ќе победи Милан. Немам ништо против Јуве, ама Милан ќе и врати за минатиот пат, а по победата над Наполи, довербата им е на поголемо ниво, а плус и Пато ако се повампири како во одличната партија минатата недела тешко на Јуве...
Како и да е.. нека победи подобриот. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ќе гласам у анкетава за Милан, да не рече Марли дека сум хејтерка :icon_cool ама и онака Милан е поголем фаворит и мислам дека со сите сили ќе тргне :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Некако пријателска атмосфера меѓу фановите на двата тима......:):):)..it's not the same when you'r team play vs Inter:)...

Реално очекувам Милан да му одржи фудбалска лекција на Јувентус...едноставно какви што се екипите во ваква форма ништо друго не се очекува освен победа на Милан и одмазда за поразот во Меаца(добро де Сан сиро:))...ама и не ми се верува Јувентус да изгуби три со ред..да не бидат премногу??...плус играат две со ред дома и двете да ги изгубат ќе ми биди некако нелогично....во ваква ситуација дури и Пелистер нема да дозволи да изгуби не па Јувентус...би требало интересен натпревар да биди проследен со голови....!

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Во анкетава води Јувентус а? :pos:

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Според мене нерешено..Јувентус е доста слаб противник,али пошто игра на негов терен може и нерешено да извади..

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Според моменталната форма на двата тима нормално е да бидам оптимист и да очекувам победа, додека според историјата и традицијата кажува дека ќе биде тешко. Јуве има добар тим но сепак се наоѓаат таму каде се наоѓаат на табелата пред се поради Дел Нери и недоволната уиграност на тимот. Имаат проблеми со бочните позиции слично како нас и двата тима таму ќе ја бараат шансата за победа. Според изборот на фудбалери Милан е појак од техничка страна но тоа не мора ништо да значи важен ќе биде тактичкиот дел впрочем така ја доби Јуве првата утакмица. Би требало да биде тврд натпревар во кој очекувам дека Милан ќе даде прв гол, па на крај уште еден, значи типувам на 0 - 2. :pipi:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Ќе гласам у анкетава за Милан, да не рече Марли дека сум хејтерка :icon_cool ама и онака Милан е поголем фаворит и мислам дека со сите сили ќе тргне :)

Чудо, све интерашиве за Јуве гласаа :pos:

P

PewDiePie

Гостин
Навивачки си гласав за Милан иако мислам дека тешко да се вратиме со бодови од торино.

Формата нема никаква врска,и во Декември Милан беше во боље форма па ни го свирнаа на Сан Сиро,се мрднуваат овие јуве кога играат со милан или интер.

Kajgana Shop

На врв Bottom