Јас малку покасно

, честито победа за фановите на Ливерпул, сосема заслужено, според мене утакмица на сезоната за нив, така немаат изиграно од сезоната кога гонеа титула со нас

(стално се супермотивирани во најголемото дерби против Јунајтед). Но стојам на ставот дека у најскоро време, пак ќе се покакаат со некоја Љ екипа, чисто ради слаба мотивација

. Бев во Ајриш паб каде имаше многу фанови на Ливерпул, имаше атмосфера, само замерка за реакциите по повредата на Нани...no comment...не дај Боже да се деси ова на било кој...ама ОК, двапати годинава се поразени од Јунајтед, се ближи 19ката, па очекувана е таа паника

. Немаше некои тензии во почетокот, но реакциите со жестоки стартови ме изнервираа стварно, не знам само зашто глупите судии го дозволуваат тоа, абе за очигледни и остри фаули се бунеа, после дуел дотрчуваат 3-4ца да се пресметаат, чекај бе што е ова? Само картони треба, па да видам дали ќе се прават сите Рамбовци кога тепаат. Карагер поштеден по не знам кој пат, нека ме потсети некој кога го фаулираше Овен пред некое време, а Овен излегуваше очи во очи со голманот и му даде жолт нели нормално и мечот заврши нерешено. Се согласувам дека да беше на ОТ око немаше да му трепне на судијата за црвен. Манчестер беше видно ослабен во одбраната, Браун со 2 утакмици сезонава и прва во партнерство со Смолинг, тоа е тоа. Ливерпул ќе остане на позицијата кај што е сега, ни погоре, ни подолу. Шесто место повеќе од доволно за прикажаното годинава.
--- надополнето ---
They didn't kill Kenny .... :kesa:
Па дорбо бе Јунајтед толку не можеше бар нерешно да извај? Малку ми е Тотенхем, сега уште и Ливерпул ми фали уште да е во игра за четврто место. И ко ќе мора да сакам ваша победа, не можите ни нерешно да извајте ебаве ѓаолските.
Мора да се заебаваш

.
--- надополнето ---
А што се буните за реакцијата на Кајт кога 100 пати поглупава беше реакцијата на Нани. Лош старт на Џејми(што и не му е прв пат) ама стана истрча до судијата нешто почна да се буни и пак падна да лежи. Многу научил од другар му Роналдо. Нека го казнат Карагер заради стартов ама мора да престанат и таквите глуми од педерчиња како Нани и компанија.
Абе нека го казнеа, а не да го казнат, на теренот требаше, не после со 3000 фунти. И Нани ако нешто одглумил си постои жолт картон за глума, нека му покаже судијата, само не знам шо изглуми...