Ливерпул-Манчестер Јунајтед 06.03.2011 (14:30)

• Креатор на темата Креатор на темата Gojak YNWA
  • Време на започнување Време на започнување

Победник на дуелот:

• Ливерпул

Гласови: 58 46,8%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 45 36,3%
  • Нерешено

Гласови: 21 16,9%

• Вкупно гласачи
    124
Прво беше увек плачење, сега е 80 посто. Ај до сабајле може ќе стигнеме до 40.

Еве бе и ван дер Сар е плачко, глеј како плаче Кајт што му даде 3 гола.

Liverpool-v-Manchester-Edwin-van-der-Sar-Dirk_2570653.jpg

Добро, не биди и ти буквалиста.

- За првиот дел од постот, зар за тебе во мечот Челзи - Барселона немаше судиски грешки? ... за разлика од вас каде секој меч каде јунајтед ќе испушти бодови(80% ајде) велите има судиски грешки. И тоа што го наброја е значително многу мал дел од оние мечеви каде што и реков според вас има судиски грешки, а според останатите фанови низ цел свет нема.
Ај најди постови бе друже да видиме.. Секогаш, ама баш секогаш кога Манчестер губи поштено ние си го признаваме поразот.. А и (конкретно за мечот со Челзи) јас како што видов и фановите на Челзи си признаа, па и Ивановиќ оти имаше судиски грешки во корист на Челзи..
+ оти кога Манчестер ќе победи неферски одма право се собирате по 300 души на темата за ПЛ и јадете гомна?? А?? Нели е исто како тоа кога Манчестер ќе изгуби нефер, ние се буниме?? Или не се рачуна тоа што вие едвај чекате судиска грешка во корист на Манчестер, битно ние сме најголемите плачковци во светот..

А за мечот со Барса, демек црвениот на Абидал беше заслужен??

Имам попаметна работа во недела вечер во 23 и 30, одколку да барам постови.

Сите си потплачнуваме откако ќе ни изгубат тимовите. Некој повеќе некој помалце, ама нема потреба да си ги извадиме и да си ги мериме сеа...

Малку офтопик ама неможев да издржам.
Мурињо знаел да поднесе пораз:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Кутриот незнае нерешено да поднесе пораз знаел.
П.С. Честито победа за Ливепрул од тоа шо гледав сосема заслужено

Навивачите на Јунајтед да им се случеше тоа што на Челзи му се случи со Барса и Овербо незнам што ке правеа. Тие кутрите плачат за жолт картон при резултат 2-0,а не па недај боже 3-4 чисти пенали да не им се досудат. Фергусон ке умреше на сред натпревар ... Немој да ми ги споредувате натпревариве од Премиер Лига со Челзи-Барса,зашто не се ни 10 % Јунајтед оштетени колку што беше Челзи...

--- надополнето ---

Малку офтопик ама неможев да издржам.
Мурињо знаел да поднесе пораз:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Кутриот незнае нерешено да поднесе пораз знаел.
П.С. Честито победа за Ливепрул од тоа шо гледав сосема заслужено

Е не Барса знае да поднесе. Се виде лани кои пички се Валдес и тие што ги пуштија прскалките.. Тоа личеше на маалски клуб не на светски тим. За гревови се :tapp::tapp::tapp:

Навивачите на Јунајтед да им се случеше тоа што на Челзи му се случи со Барса и Овербо незнам што ке правеа. Тие кутрите плачат за жолт картон при резултат 2-0,а не па недај боже 3-4 чисти пенали да не им се досудат. Фергусон ке умреше на сред натпревар ... Немој да ми ги споредувате натпревариве од Премиер Лига со Челзи-Барса,зашто не се ни 10 % Јунајтед оштетени колку што беше Челзи...

--- надополнето ---

Е не Барса знае да поднесе. Се виде лани кои пички се Валдес и тие што ги пуштија прскалките.. Тоа личеше на маалски клуб не на светски тим. За гревови се :tapp::tapp::tapp:
Тука се зборуваше на ниво на тренери. фвардиола никогаш не испаднал и рекол судијата беше крив ај го запалиме жив на плоштад.
И стварно абе кои гревови се луѓето:tapp::toe:

Па ако не беше толку битна Премиер лига, во вторникот аткинсон ќе судеше црвен на тери за бранењето во 16ник + пенал за Манчестер, како и црвен на Луиз за било кој од двата старта (врз Руни и Хернандез), во најосетлив период од сезоната и ти викаш да не споредуваме едно со друго?
Или случајно победникот од премиер лига е онака работа..
Седете деца мирни, кај со муабетиве...

Но од друга страна пак, се сомневам дека ф.а. ќе превземе нешто во врска со стартот на карагер...случајно беше, нејќеше малиот, башка и врз цигани не се рачунаат фаули.
Смешки

Јас малку покасно :), честито победа за фановите на Ливерпул, сосема заслужено, според мене утакмица на сезоната за нив, така немаат изиграно од сезоната кога гонеа титула со нас :) (стално се супермотивирани во најголемото дерби против Јунајтед). Но стојам на ставот дека у најскоро време, пак ќе се покакаат со некоја Љ екипа, чисто ради слаба мотивација :P. Бев во Ајриш паб каде имаше многу фанови на Ливерпул, имаше атмосфера, само замерка за реакциите по повредата на Нани...no comment...не дај Боже да се деси ова на било кој...ама ОК, двапати годинава се поразени од Јунајтед, се ближи 19ката, па очекувана е таа паника :). Немаше некои тензии во почетокот, но реакциите со жестоки стартови ме изнервираа стварно, не знам само зашто глупите судии го дозволуваат тоа, абе за очигледни и остри фаули се бунеа, после дуел дотрчуваат 3-4ца да се пресметаат, чекај бе што е ова? Само картони треба, па да видам дали ќе се прават сите Рамбовци кога тепаат. Карагер поштеден по не знам кој пат, нека ме потсети некој кога го фаулираше Овен пред некое време, а Овен излегуваше очи во очи со голманот и му даде жолт нели нормално и мечот заврши нерешено. Се согласувам дека да беше на ОТ око немаше да му трепне на судијата за црвен. Манчестер беше видно ослабен во одбраната, Браун со 2 утакмици сезонава и прва во партнерство со Смолинг, тоа е тоа. Ливерпул ќе остане на позицијата кај што е сега, ни погоре, ни подолу. Шесто место повеќе од доволно за прикажаното годинава.

--- надополнето ---

They didn't kill Kenny .... :kesa:

Па дорбо бе Јунајтед толку не можеше бар нерешно да извај? Малку ми е Тотенхем, сега уште и Ливерпул ми фали уште да е во игра за четврто место. И ко ќе мора да сакам ваша победа, не можите ни нерешно да извајте ебаве ѓаолските.

Мора да се заебаваш :).

--- надополнето ---

А што се буните за реакцијата на Кајт кога 100 пати поглупава беше реакцијата на Нани. Лош старт на Џејми(што и не му е прв пат) ама стана истрча до судијата нешто почна да се буни и пак падна да лежи. Многу научил од другар му Роналдо. Нека го казнат Карагер заради стартов ама мора да престанат и таквите глуми од педерчиња како Нани и компанија.

Абе нека го казнеа, а не да го казнат, на теренот требаше, не после со 3000 фунти. И Нани ако нешто одглумил си постои жолт картон за глума, нека му покаже судијата, само не знам шо изглуми...

Но од друга страна пак, се сомневам дека ф.а. ќе превземе нешто во врска со стартот на карагер...случајно беше, нејќеше малиот, башка и врз цигани не се рачунаат фаули.
Смешки

Казна нема да има во никој случај. Судијата го досуди фаулот, даде картон каков што тој мислеше дека е адекватен и крај на приказната. Ф.А казнува ако играч направи некоја глупост, а судијата не ја забележал и санкционирал во текот на натпреварот.

197742_134070099996412_105854722817950_204972_4753423_n.jpg pa ako e ova vo red....ostavam sami da presudite

Јако тртење беше ова врз Манчестер..Ако овој тим заслужува да биде шампион во Англија стварно незнам што да кажам..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom