Ливерпул-Манчестер Јунајтед 06.03.2011 (14:30)

• Креатор на темата Креатор на темата Gojak YNWA
  • Време на започнување Време на започнување

Победник на дуелот:

• Ливерпул

Гласови: 58 46,8%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 45 36,3%
  • Нерешено

Гласови: 21 16,9%

• Вкупно гласачи
    124
А што се буните за реакцијата на Кајт кога 100 пати поглупава беше реакцијата на Нани. Лош старт на Џејми(што и не му е прв пат) ама стана истрча до судијата нешто почна да се буни и пак падна да лежи. Многу научил од другар му Роналдо. Нека го казнат Карагер заради стартов ама мора да престанат и таквите глуми од педерчиња како Нани и компанија.

Дали имало фаул пред или потоа нема врска. Она што е важно е стартот на играчот. И двата беа уште во прво полувреме, ама не глеам каква врска има тоа.
Два глупави старта и предизвикаа непотребни драми. Без секирации, Нани ќе си игра уште од наредната утакмица.

Фала за честитките, ни беше задоволство :)

Има врска, играта требаше да биде прекината после тој фаул. И Рафаел не го удри Аурелио, додека Карагер треба да оди во затвор.
Стварно на 2:0 беше овој старт на Карагер за црвен, ама кој може да биде сигурен што ќе се случуваше понатаму ако си го добиеше Карагер она што си го заслужи?

Ама ај, преку таквото ми е од зборење за судиски грешки, во просек по 10 ги има на еден натпревар.

184958_191932980846713_135649233141755_474787_2515411_n.jpg

И ова... пичка наследува пичка...

А што се буните за реакцијата на Кајт кога 100 пати поглупава беше реакцијата на Нани. Лош старт на Џејми(што и не му е прв пат) ама стана истрча до судијата нешто почна да се буни и пак падна да лежи. Многу научил од другар му Роналдо. Нека го казнат Карагер заради стартов ама мора да престанат и таквите глуми од педерчиња како Нани и компанија.
Каква глума бе?? Нели гледаш оти крв му тече од ногата?? А и Карагер убаво се гледа оти на ногата оди..

А + вашиот Стиви Џи демек не глуми??

Каква глума бе?? Нели гледаш оти крв му тече од ногата?? А и Карагер убаво се гледа оти на ногата оди..

А + вашиот Стиви Џи демек не глуми??
Значи не реков дека овој старт е глума, ама изглеа не си го глеал ти Манчестер затоа што Нани поштено си глуми скоро секоја утакмица. Нешто како Дрогба од Челзи а и Торес беше прилично нежен. Реков нека го казнат Карагер за стартот уште одма на полувреме напишав тука. Само што Нани требаше да остане да лежи, има кој да се буни за стартот а не он да паѓа, па демек станува се расправа па пак се фрла. Многу драматично го направи тоа. Да беше на Олд Трафорд сигурно ќе добиеше црвен Карагер.
Ако ви текнува првата утакмица сезонава со Арсенал кога направи Џо Кол малце поопасен старт до тој делот кај што беа навивачите на Арсенал и одма му даде црвен судијата. Ама педерчето од Арсенал остана да лежи како упуцан, па демек на носилки за во второ полувреме да искочи како ништо да не било.

Значи не реков дека овој старт е глума,
Ама за овој старт правиме муабет нели?? :):) Не меши сеа ти од претходни утакмици дали глумел и колку глумел.. Оти и од вашиот тим има фаци што глумат.. :toe:

Ама за овој старт правиме муабет нели?? :):) Не меши сеа ти од претходни утакмици дали глумел и колку глумел.. Оти и од вашиот тим има фаци што глумат.. :toe:
Добро сега сигурно ако Карагер добиеше црвен, Манчестер ќе ја свртеше 4-2. Пак сте оштетени и сите имаат уплатено Манчестер да не земе титула. Од ФА до чистачите на стадион.

Добро сега сигурно ако Карагер добиеше црвен, Манчестер ќе ја свртеше 4-2. Пак сте оштетени и сите имаат уплатено Манчестер да не земе титула. Од ФА до чистачите на стадион.
А кој го кажа тоа па сеа??

Јас колку што видов 99% од навивачите на Манчестер пишаа оти Ливерпул заслужено победил..

А кој го кажа тоа па сеа??

Јас колку што видов 99% од навивачите на Манчестер пишаа оти Ливерпул заслужено победил..
Па така де сега го преувеличи стартов како да бил решавачки момент на утакмицава. Јас ти кажав дека треба да го казнат Карагер за стартот ама и дека Нани е глумец прва класа.

Има врска, играта требаше да биде прекината после тој фаул. И Рафаел не го удри Аурелио, додека Карагер треба да оди во затвор.
Стварно на 2:0 беше овој старт на Карагер за црвен, ама кој може да биде сигурен што ќе се случуваше понатаму ако си го добиеше Карагер она што си го заслужи?

Ама ај, преку таквото ми е од зборење за судиски грешки, во просек по 10 ги има на еден натпревар.

Не беше Аурелио туку Лукас или некој друг не сум сигурен. Ама не беше Аурелио. А кога го спомна, ме потсети на друго. Кога веќе збориме „шта би било кад би било“, т.е за прво онде имало старт, па после онде, или прво ова после ова ... за целото тоа значи е крив баш Аурелио. Да не се повредеше пак, немаше да оди Џонсон лево, нити Карагер десно, па немаше да го чува Карагер воопшто Нани, па ништо од ова немаше да се случи.

Ме разбираш на што целам? Џабе е тоа, биднало поминало. Сега ќе чекаме нареден дуел :)

П.С Стартот на Рафаел и те како беше опасен. И тој го закачи играчот на кој клизна, сеа да не се правиме слепци при очи.

Пак ли плачете бе Манчестеровци? Де бе не ви е срам? :pos:

Пак ли плачете бе Манчестеровци? Де бе не ви е срам? :pos:

Кој плаче? Не гледаш дека дискутираат? Дај не идете со главата у ѕид и колку да се пише нешто.

Кој плаче? Не гледаш дека дискутираат? Дај не идете со главата у ѕид и колку да се пише нешто.

Наместо да дискутираат за судиски грешки кои само фановите на Манчестер ги видоа, нека не квичат и нека си признаат чесно победа, а не кога ќе изгуби манчестер само судијата да биде крив за нивниот пораз, а не играчите, играта и тренерот на Манчестер.

Наместо да дискутираат за судиски грешки кои само фановите на Манчестер ги видоа, нека не квичат и нека си признаат чесно победа, а не кога ќе изгуби манчестер само судијата да биде крив за нивниот пораз, а не играчите, играта и тренерот на Манчестер.

Оффф мори мајкооо.... ај кажи ми кој од овие двајца погоре не призна дека победава била заслужена? Дискутираат само за стартовите, кои се неизбежни за вакво дерби ама па затоа ова дерби е најинтересно според мене а веројатно и според фановите на двава тима. Заслужено си победија Ливерпул, нема збор за тоа, ама ова се работи кои и 10 години после тоа ќе бидат спомнувани ко прво во весниците а не па на фан форумите.

Не беше Аурелио туку Лукас или некој друг не сум сигурен. Ама не беше Аурелио. А кога го спомна, ме потсети на друго. Кога веќе збориме „шта би било кад би било“, т.е за прво онде имало старт, па после онде, или прво ова после ова ... за целото тоа значи е крив баш Аурелио. Да не се повредеше пак, немаше да оди Џонсон лево, нити Карагер десно, па немаше да го чува Карагер воопшто Нани, па ништо од ова немаше да се случи.

Ме разбираш на што целам? Џабе е тоа, биднало поминало. Сега ќе чекаме нареден дуел :)

П.С Стартот на Рафаел и те како беше опасен. И тој го закачи играчот на кој клизна, сеа да не се правиме слепци при очи.

Разликата е во тоа што збориме за повреда и црвен картон... ама ајде, со ваква игра многу тешко ќе се вратеше Манчестер и да добиеше црвен Карагер, така да сеедно е, иако сега треба да добие некаква казна.
За стартот на Рафаел не можам да најдам видео, за време на натпреварот не забележав дека го закачи Лукас или кој и да беше, ама нека биде така.

Ај не ми грицкај од курот, колку пати треба да им честитам победа?
Кажав дека играа многу подобро од Манчестер и заслужено си победија. Кажав и дека недоделениот црвен картон на Карагер можеше да смени нешто, но можеше и да не смени. Тоа ли е плачење? И ако си ти слеп и не си видел дека Карагер требаше да добие црвен, не значи дека и другите не виделе.
А ти што цела сезона пишуваш како Манчестер добивал помош од судиите, што е тоа? Искомплексиран еден.

И да, заборавив да пишам за навивачите на Ливерпул. Секоја чест, таква атмосфера може само на Енфилд и уште на 1-2 други стадиони да се направи. Нашите се слушнаа само на крајот, кога Чичарито даде гол. :)

Секоја чест за Суарез, тој беше најдобар. Иако ќе биде пиче поголемо и од Торесита, фантастично одигра денеска.

Честито победа.

Ужасно изиграа Манчестер. Искрено сум разочарана.
Ливерпул стварно беа подобри.

Честито победа момци,чиста ко солза.Единствено ми е жал за Нани,ептен ми падна жал кога го покажаа во фаца,а и Меирелеш го тешеше,се виде.
Мамето да му го наебам на Карагер.(извинете на речник)!

Тоа е тоа, нема што да се зборува, Ливерпул денес е подобар во секој поглед. :toe:

Апсолутно заслужено, нема што.

Ај и тука да пишам.. Честитки за навивачите на Ливерпул.. Заслужено не тепаа, се гледаме догодина.. :)

победа чиста ко солза... браво... честитки до навивачите на Ливерпул... во секој поглед подобри од Манчестер.. Раул Меирелеш мен оф д меч денес, страшен играч.. најдобар денес заедно со Кајт и Суарез..

Честито победа на ливерпул!

+ некои што не ги приметив сеа набрзина и + некои што се пишани во Фан Клуб Ливерпул..

И ај честито полни сандачиња :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom