Ливерпул-Манчестер Јунајтед 06.03.2011 (14:30)

• Креатор на темата Креатор на темата Gojak YNWA
  • Време на започнување Време на започнување

Победник на дуелот:

• Ливерпул

Гласови: 58 46,8%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 45 36,3%
  • Нерешено

Гласови: 21 16,9%

• Вкупно гласачи
    124
Не бе брат ние сме искомплексираните и плачковците, како така :tv:

*не се секирај моето сандаче 200 збира :icon_lol:

Искрено само мое мислење, Чичарито е спремен за прва постава незнам зашто влага како резерва. Мексико> Блгарија

Искрено само мое мислење, Чичарито е спремен за прва постава незнам зашто влага како резерва. Мексико> Блгарија
Играше 2 утакмици по ред прва.. Редно беше Бербатов пак да стартува.. :):) Сепак, за прва сезона, јас сум повеќе и задоволен од него.. До сеа во ПЛ од 14 шута, има постигнато 10 гола, а во сите конкуренции има постигнато вкупно 14 гола.. И во сите натпреварувања во кои играше има постигнато барем 1 гол (Комјунити Шилд, ПЛ, ЛШ, Карлинг Куп и ФА Куп, значи 10 ПЛ и по 1 во останатите 4)

Мислам дека Блгарија е задолжен повеќе за пимплање на топката xD

Не бе брат ние сме искомплексираните и плачковците, како така :tv:

Не знаете да признаете пораз, тоа е проблемот, не знаете да се носите со поразот, а носење со поразот го можат само големите. Не за овој меч(еве ај да кажеме сте признале чесно за овој пораз) за многу минати.

[/SIZE]

Не знаете да признаете пораз, тоа е проблемот, не знаете да се носите со поразот, а носење со поразот го можат само големите. Не за овој меч(еве ај да кажеме сте признале чесно за овој пораз) за многу минати.

Барселона кога не победи 2009 кажа некој дека беше незаслужено?
Добро, мали сме ние, вие од Челзи знаете да се носите со поразот и затоа сте големи. Не знам ни што ми објаснуваш ти за носење со пораз кога си инспириран од човек кој учи да дава изјави ко Ферги и лиже гз на Ферги. Мислам дека ќе сфатиш која е врската со ова што го кажав и поразите. Ајде.

Добро, мали сме ние, вие од Челзи знаете да се носите со поразот и затоа сте големи. Не знам ни што ми објаснуваш ти за носење со пораз кога си инспириран од човек кој учи да дава изјави ко Ферги и лиже гз на Ферги. Мислам дека ќе сфатиш која е врската со ова што го кажав и поразите. Ајде.
Абе ако големите се познаваат по тоа како се носат со поразите, они НАЈГОЛЕМИ нека бидат :icon_lol:

ме интересира, статистички гледано, Челзи има апла повеќе порази од Манчестер во својата историја, да се вратам на главното, дали претходниот доказ е причина зошто вие О големи така добро се справувате со пораз?

- Барселона? И шо дека?
- Ние од Челзи никад не сме се жалеле од судии на секој пораз, никад. Изгубивме од ливерпул, се жалевме? Изгубивме од Арсенал се жалевме? Не, туку ги кривиме играчите и тренерот, зашто не си ја сфатиле работата сериозно.
- Шо го мешаш најдобриот тренер на денешницава (специјалниот) во муабетов?

- Барселона? И шо дека?
- Ние од Челзи никад не сме се жалеле од судии на секој пораз, никад. Изгубивме од ливерпул, се жалевме? Изгубивме од Арсенал се жалевме? Не, туку ги кривиме играчите и тренерот, зашто не си ја сфатиле работата сериозно.
А ние не си го признавме поразот од Волвс?? Дури и кажавме дека во второ бевте многу поарни од нас.. Ама како и да ја вртиш, тој црвен картон на Давид Луиз (па и дискутабилниот пенал) го решија мечот..

Но да не се навраќаме сеа на таа тема..

ме интересира, статистички гледано, Челзи има апла повеќе порази од Манчестер во својата историја, да се вратам на главното, дали претходниот доказ е причина зошто вие О големи така добро се справувате со пораз?

He's here, he's there,
He hair is fucking everywhere,
David Luiz, David Luiz !

- Барселона? И шо дека?

Никад? Баш никад? Ме тераш сега да копам постови од Барселона и Ливерпул пред две/година дена кога посакувавте Овербо да умре и тој што ви судеше на мечот против Ливерпул. И зашто викаш што Барселона? Па си признаваме кога е заслужено ама пак ќе ти кажам ова се стартови за кои со години ќе се прави муабет.
Против Волвс кога изгубивме признавме, против Лидс лани, Евертон, Фулам.....дури и годинава против Сандерленд кога изигравме 0-0 рековме дека требаше да изгубиме.

И што го мешам, па не ме сфати што сакав да ти кажам. Кога прифатил пораз он? :tv: Или за него ок е, специјален е? Тоа ми беше поентата, менуваш ко што сакаш.

Никад? Баш никад? Ме тераш сега да копам постови од Барселона и Ливерпул пред две/година дена кога посакувавте Овербо да умре и тој што ви судеше на мечот против Ливерпул. И зашто викаш што Барселона? Па си признаваме кога е заслужено ама пак ќе ти кажам ова се стартови за кои со години ќе се прави муабет.
Против Волвс кога изгубивме признавме, против Лидс лани, Евертон, Фулам.....дури и годинава против Сандерленд кога изигравме 0-0 рековме дека требаше да изгубиме.

И што го мешам, па не ме сфати што сакав да ти кажам. Кога прифатил пораз он? :tv: Или за него ок е, специјален е? Тоа ми беше поентата, менуваш ко што сакаш.

- За првиот дел од постот, зар за тебе во мечот Челзи - Барселона немаше судиски грешки? ... за разлика од вас каде секој меч каде јунајтед ќе испушти бодови(80% ајде) велите има судиски грешки. И тоа што го наброја е значително многу мал дел од оние мечеви каде што и реков според вас има судиски грешки, а според останатите фанови низ цел свет нема.

- За вториот дел... Прифаќа Жозе порази,не се секирај. 5-0 изгуби со Барселона, не му беше ни судија крив ни никој, изгуби со Барселона кога беше во Интер во ЛШ во фазата по групи, си призна пораз, го призна поразот против Манчестер во ЛШ осмина финале .. мечевите со Рома, многу битни мечеви како поразот на пенали од Ливерпул, али каде има судиски грешки на пр голот на Гарсија против челзи во полуфинале,каде има апла НЕГОЛ, е тука не може да се воздржи никој,не се секирај признава порази Жозе, голем е .. Не мењам ништо јас.

- За првиот дел од постот, зар за тебе во мечот Челзи - Барселона немаше судиски грешки? ... за разлика од вас каде секој меч каде јунајтед ќе испушти бодови(80% ајде) велите има судиски грешки. И тоа што го наброја е значително многу мал дел од оние мечеви каде што и реков според вас има судиски грешки, а според останатите фанови низ цел свет нема.

- За вториот дел... Прифаќа Жозе порази,не се секирај. 5-0 изгуби со Барселона, не му беше ни судија крив ни никој, изгуби со Барселона кога беше во Интер во ЛШ во фазата по групи, си призна пораз, го призна поразот против Манчестер во ЛШ осмина финале .. не се секирај признава порази Жозе, голем е .. Не мењам ништо јас.

Прво беше увек плачење, сега е 80 посто. Ај до сабајле може ќе стигнеме до 40.

Еве бе и ван дер Сар е плачко, глеј како плаче Кајт што му даде 3 гола.

Liverpool-v-Manchester-Edwin-van-der-Sar-Dirk_2570653.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom