Евровизија 2011 - Дизелдорф, Германија

Статус
Затворена за нови мислења.
H

HITCH

Гостин
ова од пусто криво го пишиш? комплекс мистер комлекс?

и сите сте испосвршиле шо рекла два пати мацедониа оваа за гласови, аман бе, до толку сте очајни?
Некој тебе да ти рече албанец сите почнувате групно да плачете и Принцот одма ќе дотрча за да подели банови, ама кога јадете гомна за Македонија тогаш никаде го нема Принцот. Мислам дека треба да се провери како се делат банови на форумов! Нема реципроцитет. Ти требаше ваков мизерен коментар на оваа тема?

На темава:

Јас гледав втората вечер само на BBC, имаше навистина интересен пренос. Не гледав на МТВ, оти преносот бев сигурна дека ќе биде за никаде. Претходно ја чув француската песна и... доволно видов.

Италијанската песна си ја слушав на Сан Ремо, прекрасни песни имаше оваа година. Многу поинтересно ми е да гледам Сан Ремо, отколку Евровизијава, која е се` само не фестивал за убава песна.

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Па на Азербајџан беше најдобра песна. Нај певилива беше.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Италија и Франција имаа подобри песни од победничкава.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Jaс се надевав дека БиХ ке победи ама тешко...Оваа не ми се допадна ни малку.Не оти гледав цело време ама не е тоа тоа.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.972
Ништо не гледав од евровизијава, ќе може ли некој да го постира настапот на Мерлин да го ѕирнам? :)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.730
Поени од реакции
13.471
Некој тебе да ти рече албанец сите почнувате групно да плачете и Принцот одма ќе дотрча за да подели банови, ама кога јадете гомна за Македонија тогаш никаде го нема Принцот. Мислам дека треба да се провери како се делат банови на форумов! Нема реципроцитет. Ти требаше ваков мизерен коментар на оваа тема?

На темава:

Јас гледав втората вечер само на BBC, имаше навистина интересен пренос. Не гледав на МТВ, оти преносот бев сигурна дека ќе биде за никаде. Претходно ја чув француската песна и... доволно видов.

Италијанската песна си ја слушав на Сан Ремо, прекрасни песни имаше оваа година. Многу поинтересно ми е да гледам Сан Ремо, отколку Евровизијава, која е се` само не фестивал за убава песна.
Малку офтопик ама морам...
Сан Ремо го пратев со едно око. Зашто,- се прашуваш. Затоа што имаше отприлике 5 вечери. Со по 10тина-15 песни од една вечер. Со пауза измеѓу песните по 30 минути. Собери го тоа во еден фестивал - ќе рикнеш од монотонија:pos:. Заморно беше, најозбилно. Прва и втора ај уште некако ама после во тие паузи можев комотно да исперам садови, средам собата, зачистам низ кујната. Јес да почитуем и тоа многу талијански канцони, но сан ремо оваа година маста ќе ми ја извадеше од здодевност да не го мењав каналот.

Член од
23 август 2010
Мислења
163
Поени од реакции
55
Азербејџан е само 5 години на евровизија и секогаш била меѓу првите 5 се знаеше дека во скоро ќе победат. Ама оваа песна не залужува победа. Ланската песна им беше подобра, а и песната на Араш пред 2 години беше супер. Тогаш да победеа ќе беше супер. Годинава имаше ептен појаки песни. Оваа песна можеби е симпатична и певлива ама не е ништо посебно, не остава некаков впечаток. Грузија и Украина имаа доста појаки песни. Дури и турската песна што не влезе во финале беше подобра.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.258
Ja слушнав само италијанската уште од нивниот избор и типував прво место,дел ради враќањето ,дел зошто вистина е ок ... за малку :toe:

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.940
Единствената песна што ми се допадна (онаа на ) заврши на претпоследно место...
А една од најголемите клишеа од песни победи.
Везе си нема натпреварувањево... :tapp:

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Песнава шо победи не беше лоша бе,шо се буните :icon_lol: Иначе еве го мојот фаворит :back:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.830
Поени од реакции
12.282

На темава:

Требаше некоја подобра да пуштат италијаните. Имаше на Сан Ремо многу подобри од оваа како на пример од Давиде Ван де Сфрос. Како и да е....можеа подобро италијаните

--- надополнето ---

Азербејџан е само 5 години на евровизија и секогаш била меѓу првите 5 се знаеше дека во скоро ќе победат. Ама оваа песна не залужува победа. Ланската песна им беше подобра, а и песната на Араш пред 2 години беше супер. Тогаш да победеа ќе беше супер. Годинава имаше ептен појаки песни. Оваа песна можеби е симпатична и певлива ама не е ништо посебно, не остава некаков впечаток. Грузија и Украина имаа доста појаки песни. Дури и турската песна што не влезе во финале беше подобра.
ВО право си. Ептен беа подобри овие. И да Араш со онаа девојката имаа најдобра песна во историјата на Азербејџан :)

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Изненади лошиот пласман на Естонија и Франција,беа фаворити и лично ми се допаднаа а не беа ни во топ 10 :toe:

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Ние утепани како секогаш,и стварно веќе немам идеја кого би пратиле следната година а не ми е ни гајле да ви кажам искрено зошто и онака пак нема да влеземе во финале.

Срање.
Драган4е како the grim reaper...feat. Стиховен калибар...

Ристе од Припор,Надица,Сашо Спасески...има има...:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom