- Член од
- 3 ноември 2008
- Мислења
- 431
- Поени од реакции
- 90
Азербеџан победи, Италија второ место а Шведска трето.Не сум многу во тек со настаните, заврши евровизијава? Кој победи?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Азербеџан победи, Италија второ место а Шведска трето.Не сум многу во тек со настаните, заврши евровизијава? Кој победи?
Азербејџан, верувај ништо не си пропуштил.
Бев сигурен во тоа затоа и не гледав.До пред некоја година гледав и јас ама ми стана досадно и секоја година се поглупаво станува и оваа година ништо не пратам околку евровизија
Поарно овие отколку тоа феминизираното галениче од Шведска или педерите од Ирска. И не е толку грда песната има барем некој певлив рефрен, брзо шо се памти.За малку ќе победеше Италија и ќе се оствареа моите прогнози! А победникот потапосан неможе да биде! Вака така пак нашата песна е поубава од нивната. Искрено се изненадив кога видов кои се победници.
Дури сега се уверив дека Евровизија е опасна намештаљка, порано бев скептик си викав ај вистина пали добра песна, ма јок бре!
Па не е само до нив тоа. Тоа делење на бодови го има откога гледам Евровизија.Аман бе, се усравте што некој гласал за грчката песна.
Па настанот е Песна на Евровизија, или Држава на Евровозија?
Тоа што покажуваме колку искомплексирани ѓубриња сме, не значи дека сме подобри од нив.
И барем да имаа некоја убава песна годинава Грциве бе, па да речеш дека за убава песна гласале. Песна ли е ноа бе?
Како да збориш за мене, комплетно идентитчна ситуација и за мене, глеав само настапот на Влатко да го видам, финалето не го ни погледнав, само на крај да видам кој победил, али и јас се согласувам дека фестивалов е ѓубре и не вреди да се гледа и да се замара човек за него...јас секоја година се помалку обрнувам внимание на евровизија како за нашиот Скопски фестивал, така и за главниот, овој пат само го изгледав настапот на Влатко од чиста љубопитност да видам како ќе се претстави, а главната вечер не ја ни изгледав само фатив на крај кога го прогласуваа победникот, мислам толку и внимание заслужува овој фестивал, па дури ич.
Toa sto citas...Стварно?!? Шо збориш бе...
А Мерлин шо напрај? 15то?![]()
Боби[Мкд];4268565 напиша:Оф леле ја заборајв скроз, ниедна вечер не изгледав.Италија второ место. :O :O :pop: